young girl don't cry...

hej.
skolan idag var sjukt seeeg o tråkig :o men idag kommen tessan hem från tyskland :D:D:D träffade henne efter skolan o fick skjuts hem av hennes pappa! gud vad jag har saknat den kvinnan! :D  hihihi idag när jag kom hem så gjorde jag inte så jätte mycke skrev färdigt hemkunskapen o laga mat typ o sen har jag inte hunnit mycke mer :P  o imorgon är det fredag igen f*n vad skönt! :D o valborg med ju :)men nu måste jag plugga franksa glosor :(


emma ritade lite på mig förut idag :D haha



jävlar vad vit jag är då :O haha


puss!

20.40

hej.
tänkte skriva lite grann nu innan jag ska gå och lägga mig.. jag mår verkligen super illa o har sjukt ont i magen ;( usch! det här dagen har gått sjukt seeegt. inte kul. skulle ha spruntgit en sväng med emma förut men så blev det inte fördet regnar ute :O :( hata regn! men iaf nu har mamma hjälpt mig lite med mvg-uppgiten i hemkunskap ska bara skriva rent den på datorn men det gör jag imorgon.
nää nu ska jag sova.

GODNATT! :)




pusss!

lalalallalalalalalalal.

hej hopp gummisnopp.
sitter i datasalen med ämmmmmma.'


pusssssss



yä!

halllå!
slutade tidigt idag, skööönt :) o efter skolan åkte jag emma o sara in till stan en sväng :) najs kan jag ju lova. sara var inte med så jätte länge, hon försvann  bara för hennes pappa dampade på henne eller nått? vad vet jag, jag är bara en unge..:O :o :O  men jag o emma blev kvar i stan ganska länge för vi typ missade två bussar :P haha. jag köpte ROSA converse (a) love love love. o så köpte jag två linnen, två toppar? eller vad man ska kalla det?, ett blått nagellack, en ring o ett par trosor :) lite grejor blev det ju iaf :D
men nu är jag iaf hemma igen o sitter på mitt rum o lyssnar på musik väldigt ovaligt.. :)


super dålig bild jag vet men orka bry sig :D slände bara upp allt på sängen.

 
emma i bussen på väg hem.. hahahahha

 
en snigel.. usch.


pusssss.





The voice whitin. ♥



Christina Aguilera-The voice whitin


Young girl, don't cry
I'll be right here when your world starts to fall
Young girl, it's all right
Your tears will dry, you'll soon be free to fly

When you're safe inside your room you tend to dream
Of a place where nothing's harder than it seems
No one ever wants or bothers to explain
Of the heartache life can bring and what it means

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within

Young girl, don't hide
You'll never change if you just run away
Young girl, just hold tight
And soon you're gonna see your brighter day

Now in a world where innocence is quickly claimed
It's so hard to stand your ground when you're so afraid
No one reaches out a hand for you to hold
When you're lost outside look inside to your soul

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within

Yeah...
Life is a journey
It can take you anywhere you choose to go
As long as you're learning
You'll find all you'll ever need to know

You'll make it
You'll make it
Just don't go forsaking yourself
No one can stop you
You know that I'm talking to you

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within

Young girl don't cry
I'll be right here when your world starts to fall.

♥♥♥♥♥♥♥♥!.

this young girl she's a freak :D

hejhej.
sitter på mitt rum o sjunger jätte högt (a) (ojoj tur att ingen hör :D)och letar efter nåra snygga bilder att sätta upp på väggen :) Aja usch måndag idag då den värsta dan på hela veckan fan -.- usch :) skolan var sjukt seg :o O efter skolan gick jag emma o tränade lite grann :D fan det var as längesen :P måste börja träna ordentligt nu o bli lite smal vafan :) menmen har inge mer attt skriva eller jo föresten imogon blire  stan men bestis :) NAJS! :D


ojdå.. näspetarn ♥


pussss! ♥

Make it last forever friendship never ends.. lalal :D ♥

hej. ♥
kom precia ut ur duschen o nu sitter jag o lyssnar på Spice girls.. :D haha så bra.
Igår så var jag med emma o sara NAJS :D riktigt roligt vare :) först så satt vi vid datorn i nåra timmar o kolla runt lite sen gick vi ut o grilla korv i skogen :P haha o sen in till datorn igen en stund innan sara åkte hem. och vid typ åtta nån gång tog jag emma mopprna ner till blacka o hämtade upp fornander o drog till finspång en sväng o träffade vicktor o stog o pratade med honom en stund :) vi var tvungna att vara hemma vid typ halv ett så det blev full fart hem vid typ kvrt i tolv. FAN VAD KALLT DET VAR! :O mina lilltår dog ;( . men iaf när vi kom hem så bädda vi ner oss i soffan o kollade på film men somnade efter typ halva så missa slutet :P
O idag vaknade ja o emma vid typ kvart i elva så då gick vi upp å åt frukost o sen åkte hon hem :) nä nu ska jag nog kolla på en film o sen göra MVG-uppgiften i hemskunskap :)


sara, sara o emma :D ♥


hihi korven JAG grillade :D pinnen råkade gå av :O upss.





emma gillar att slicka på korvar ;)


hihi :D:D


naww kramiss. ♥ ♥

pussss! ♥

ojojoj :D

hej.
sitter på mitt rum o har super tråkigt, sara kommer hit snart och sen ska vi va med emma med men vet inte vart än :) har roat mig hela förmiddan med att locka håret o lyssna på musik :D kul... menmen nu kanske jag måste prata med mamma o pappa om det är okej att jag träffar dom det har jag glömt :O :D hahah men skriver mer sen.


hihi :D

pussss <3

fredag! :D

hej.
NAJS nu äre fredag :D:D:D
skolan idag gick jätte fort men saknade tessan :( hade prov i hemkunskap gick nog ganska bra :) det var inte så svårt. efter skolan åkte jag hem o när jag skulle gå hem från bussen så började de ju såklart spöregna :thumbdown:  :O inte kul alls. menmen nu har jag precis fixat med mitt gymnasie val o ändrat till Vadstena, turism som förstahandsval.
så om jag kommer in så blire att flytta efter sommarn vilket känns som att det skulle vara jävligt skönt just nu! orkar inte va hemma längre snart asså. :( för att citera min pappa '' det här är fan inget att komma hem till längre''
jag börjar faktiskt nästan hålla med honom.... 
aja that's life learn to live whit it! men nu ska jag väl inte sitta o tycka synd om mig sjäv. eller vad jag gör? för vem blir gladare av det lixom ;) haha men kände bara för att skriva nått. :) ménmen ikväll ska jag inte göra ett piss blir nog att kolla på film o chilla lite :D hahah men orkar inte skriva mer så goodbye!


jag o syster :) <3

pusssss ♥

det är torsdag idag va? :s :D

hejhej. 
sitter o lyssnar på musik :) Petter (a) älskarn :D ♥ hihi. idag så hade jag nationellt prov i matte -.- det gick skit.. jag suger verkligen på matte haha. ååååh o idag åkte tessan till tyskland :( och hon ska vara där ända tills torsdag nästa vecka :'( buhu! började fan nästan gråta när vi skulle säga hejdå.. kommer sakna henne bajsmycke juu. :o
o snöade gjorde det jju imorse oxå :O vad fan är det för skit? det ska ju bli sommar nu  :D men den låg ju inte kvar så länge men tycker det räcker med snö nu faktiskt.
nä nu ska jag nog sätta mig o plugga hemkunskap en stund o sen blire tv:n :) :thumbup:


♥!

onsdaaaag!

hello.
kom nýss ut ur duschen, skönt! :D skolan idag gick sjukt långsamt -.- hade so prov och jag klarade det, det trodde jag inte för hade typ bara läst det två gånger :D så bäst är jag :)efter skolan så följde larsson med mig hem  :D vi gjorde PANGkakor med bakpulver i :D skit fina blev dom:) haha iaf dom emma gjorde :) och goda blev dom med vi äger sönder . menmen sen så satte vi oss vid datorn en stund. och sen klippte emma mitt hår lite grann. o efter det så var hon tvungen att gå hem :) nu funderar jag på om jag ska plugga hemkunskap för har prov i det på fredag -.- blää :) och i morgon har jag nationellt prov i matte vilket kommer gå rakt åt skogen :)


pannkakorna emma stekte..

 
och ''pannkakan'' jag stekte. lite snyggare måste jag ju säga att jag tycker den är.. :D


hihi :D

pusssss ♥

if only i could turn back time... lalala

hejhej.
borde egentligen plugga So nu men har inte lust :( så jävla tråååååååååååååkigt! :thumbdown: blää :P men måste göra det sen iaf för har prov imorgon.. oj fan jag måste göra VG uppgift till so:n oxå ojdå det hade jag glömt :O men iaf slutade tidigt idag :D sköönt! :) tisdagar är najs :)
men har inget kul o skriva fan så.. hejdå :D


aaså jag måaste ju säga att min mössa är nog den snyggaste mössan jag någonsin sett (a) *host* :D

MåNdAg.

hejhej.
kom precis ut ur duschen :) har suttit och sytt i en timme så jävla tråkigt! ;o hatart. menmen måste ju om det ska bli nån klänning av skiten :P aja idag har jag med emma pemma :) vi typ kollade på film o shit :) trevligttrevligt. men orkar inte skriva mer nu ska se på tv :)


puss

Avatar :D

hej.
slappdag idag skönt :) har  typ inte gjort ett piss. kollade nyss på Avatar himla bra film asså :D helt klart värd att se.:D söndag idag då vilket betyder att det är skola imorgon usch o blää på det. :O menmen har inget spännade o skriva så skriver mer tomorrow :)


love it :)

Löööööördag :D ♥

Hej Hopp Gummisnopp :D
emma sov här i natt mysigt :) Idag har vi varit i Vadstena och kollat in en skola där som jag nog ska gå på :) om jag kommer in :) fast vet inte riktigt om jag vill det än för då ska jag flytta dit och bara vara hemma på helgerna. men måste bestämma mig snart fan. fatta vad jobbigt och bara lämna allt här :O jag kommar ju sakna alla jätte mycke :( men en fördel är ju  att jag slipper bo hemma :D SÅ J*VLA SKÖNT! men iaf efter vadstena så åkte vi en snabbis till linköping och handlade lite grann. och sen hem till datorn en stund. och nu har emma gåått hem för hon skulle kolla på körslaget med sin mamma :) och nu  ska jag nog sätta på en film.

emma o jag i bilen :)








pusssssss ♥


hihihi :D

hej.
ingen skola idag heller då.. jävlar vad jag hatar mitt huvud.!!!!! har legat framför tvn hela dan. tråååååååååååkigt! men men nu sittter och kollar på lite gammla bilder o lyssnar på musik. :) najs.

två söta gammla bilder som jag hitta:)

smultronstället förra året :)

 
bild på snyggingarna från 7:an eller början av 8:an? :P


älskar er tjejor! I miss the times whit you!.

TRAIN! ♥



The Finish Line


I thought I knew it all
I've been through the highs, said all my goodbyes
Learned to run before I learned to crawl
It's not worth fighting for if one of us is sure
And one of us is dying, trying to find loves cure

I have waited all my life to paint these cities red
Thoughts I've always had here are stuck inside my head
It's not worth waiting for if one of us wants more
And one of us is dying, trying to find love's door

When we learn how to fly
We forget to how walk
When we learn how to sing
We don't wanna hear each other talk

Here we are at the finish line, ah
Here we are at the finish line

And you, you really thought you knew
Everything to do
With holding onto me and holding on
This time is making me slip right through your hands
And now you don't understand
Trying to find love all yourself

When we learn how to fly,
We forget to how walk
When we learn how to sing
We don't wanna hear each other talk
When we know what we want
We forget what we need
When you find who you are
You forget about me

Here we are at the finish line, ah
Here we are at the finish line, ah
Here we are at the finish line

Ah, ah, ah


jag älskar verkligen den här låten


Torsdag! -.-

hej.
blev ingen skola för mig idag heller. har fortfarande ont i huvet typ fjärde eller femte dan i rad nu. usch. fyfan vad tråkigt det är att bara sitta hemma hela dagarna då! bara sitta och glo på tv är så sjuuuuuukt tråkigt. men idag så var det ju fint väder så jag gick ut och satte mig i solen och pluggade och läste i nåra timmar :) härligt!  och sen vid fyra så kom äma päma förbi en stund. :D saknat henne massor inte träffats sen i måndags :O  och nu har jag precis lagat lite mat o ätit. blää :)
Funderar starkt på att vara hemma imorgon med faktiskt för har två prov, nationellt i matte och so prov nått skit om kirg. och jag har inte kunnat pluggat nått har inte orkat. men har säkert ont huvet imorgon med så det löser sig nog :P haha men ska nog försöka plugga lite nu iallafall :)



hemma från skolan.

Hej.
sitter och kollar på film, Allt flyter. fan vilken dålig film asså. :P haha. idag blev det ingen skola för mig för jag har så j*vla ont i huvet så jag tror det ska sprängas. :( ajaj. inte kul asså. menmen sånt är livet :) jag känner att jag har verkligen ingenting att skriva mer nu så hejdå :D

pusss ♥

Hey, soul sister. :)



den låten är bra :thumbup:

♥.

I want to know what love is.... lalala.

hej.
vaknade för en liten stund sen.. var helt borta i huvet när jag kom hem så gick in och la mig på soffan och somnade, så jävla skönt. men min huvudvärk som jag nu har haft i snart 3 dar i sträck verkar inte vilja försvinna. ååh! inget hjälper fan.
men iaf skolan idag gick sjukt fort HÄRLIGT och jag slutade tidigt idag oxå, 12.50 najs :D emma var sjuk idag :/ blir alltid så tyst o tomt utan henne. efter skolan hade jag tänkt att gå och träna men så blev det ju inte pga. mitt huvud.. usch! menmen ja känner att mina inlägg har varit väldigt tråkiga och deppiga på sistonde, men känner att mitt liv är inte precis på topp just nu! men skit samma nu ska jag va glad och gå ner och sätta mig o plugga so.
SHIT VA KUL! :D:D:D... *host* ;)


snygg man är i håret då ;D

pusssss!

Jag älskar solen! (a)

hejhej.
första dan i skolan efter lovet idag då. usch!
 men nu sitter jag iaf och kollar på ghost wisperer och lyssnar på  musik :) najs. är så jävla trött så orkar inte göra nått annat sov typ bara 2 timmar inatt eller nått :tired: . kan typ fan inte sova på nätterna längre :/ usch på det har varit sjukt trött hela dan somnade seriöst på franskan haha lyckat!. sen så har jag varit påvärldens sämsta humör hela dan oxå för att jag har haft så jävla ont i huvet! och så kundee ju inte den där j*vla skolsköterskan ge mig en J*vla fungerande huvudvärkstablet heller :O åååh! sen så är jag sur för en massa andra saker med men det tänker jag inte skriva här :). menmen nu har jag knarkat lite ipren så nu har jag inte lika ont i huvet iaf och så är jag lite gladare med :D haha.
och imorgon äre skola igen men kort dag som tur är. och sen ska jag nog träna för det var ett tag sen. :thumbdown: måste fan börja träna ordentligt nu!



jag älskar min rosa tröja :D och ipren! :thumbup:



pussss!

Gillar låten :)


Eamon - Fuck It (I Don't Want You Back)


♥  (a)

Söndag...

hej.
sitter hemma på mitt rum och mår inte så jätte bra har as ont i huvet. och sen så är jag på världens sämsta humör oxå! ååh.. :/ men iaf skulle ha åkt till linköping nu på morgonen och köpt en ny skrivare men så blev det inte för min kära föräldrar ska vara så gulliga mot varandra hela tiden.. så jävla trött jag blir på dom asså. blä. aja men ska inte göra nått speciellt idag ska väl kanske plugga lite so för jag tror vi har so prov på onsdag eller fredag? :S
gårdagen var väl inte mycke roligare den hellr städade min garderob och sen gjorde jag inte ett piss typ kollade på film o satt o surade. KUL!
aja vilket roligt inlägg det här blev då :O men skit samma.



åhh jag orkar inte....  :S


Godmorgon!

hejhej.
vaknade för en liten stund sen, fyfan va trött jag är... blää och värdet ute gör det ju inte mycke bättre asså. USCH!. men iaf igår så var jag ju som sagt på stan med emma en stund, jag köpte en tjocktröja, ett linne, en annan tröja, solglasögon, parfym och en ring. kanske lägger upp bilder senare :) om jag orkar.. efter stan så åkte vi hem hit en stund och sen drog vi upp till tessan o träffa henne o simon. trevligt trevligt. vi kollade film o jag och tessan hade vattenkrig innomhus typ. och JAG VANN :D för tessan blev blötast :D:D hahaha. sen drog jag och emma hem vid tio nån gång.
Och idag tänker jag inte göra ett jävla piss för jag mår inte så super bra, bara ligga och kolla på film hela dan sköööööönt! men nu ska jag gå ner och hoppa in i duschen.

gammal bild.:)

pusssss. ♥

av experterna!

Ryttartest!

Ryttarens namn: sara ström och emma larsson
Ryttares ålder: 15 snart 16
Ryttarens favoritgren: rida
Ryttarens minst omtyckta gren: ramla av.
Ryttarens bästa sida: ALLT!
Ryttarens skräck :våldtäcktsmän, krig
Är slarvig med: ge min häst mat

Övrigt
Oxer eller räcke : räckor och oxfilé
Ponny eller storhäst: bara stora grejer!
Fux eller svart : rosa (a)
skimmel eller isabell : emma
Gammal eller ung : 16-18 år
Dressyr eller hopp : rida
Galopp eller trav : gå med hästen
Är det viktigt att hoppa högt: ja
Favoritbett: myggbett
Hatbett: bistick.. ajajaj
Bästa åldern på häst: 3711 år gammal
Vackraste rasen: svarta med stor näsa.. (a)


taget från marias blogg ;)


Ny design :D

hejhej.
jag tänkte att  jag skulle gå upp vid nio imorse men det gick väl sådar kanske :thumbdown: jag gick upp vid halv elva :D Idag så ska jag och emma åka in till stan en snabbis och sen ikväll så ska vi nog åka upp till tessan en sväng (: najjjs.
Jag hade tråkigt igår så jag fixade en ny design, så nu är den hemska rosa skiten borta :D:D fast den jag har nu är jag inte heller helt nöjd med men den får jag fixa med nån annan dag. för nu orkar jag inte ;D men nu ska jag nog fixa mig.

pussss :love:

torsdag? :s

hejhej.
vaknade för ungefär en timme sen men känner mig forfarande inte helt vaken asså. nyss när jag var nere och skulle  borsta tänderna så  var jag typ en millimeter ifrån att trycka ut tvål på min tandborste. MUMS! ;o menmen nu sitter jag iaf och kollar runt lite och lyssnar på musik och har sjukt ont i huvet oxå :/ inte kul.
igår var jag duktig och städade mitt rum vilket behövdes kan jag ju lova. sen tänkte jag åka o träna men orkade inte åka moppe så jag sket i det. så istället låg jag hela kvällen och glodde på film. SKÖÖNT!
Men idag ska jag nog fan iaf åka och träna även om det är kallt o åka moppe. elller så ska jag kanske dra in till stan en snabbis och byta/lämna tillbaka en tröja från monki. fast just nu känner jag bara för att gå och lägga mig igen och sova bort hela dan..



gammal bild :)

tisdag.

hej.
kom nyss hem från blacka har varit och gymmat med emma en stund :) åkte moppe dit, första gången i år som jag körde, fyfan va kallt det var att åka hem hadde bara ett par trasiga jeansleggins på mig ;o usch inte skönt:) men nu är jag hemma iallafall och sitter på mitt rum och lyssnar på musik jätte högt för att slippa höra pappas jävla dansbandsmusik som han spelar 24/7... jag får sår i öronen vafan. BLÄÄ ;o jag kommer serriöst snart hacka alla hans dansbands skivor i små bitar med en köttyxa :O eller så opererar jag bort mina öron:) får se hur det blir med den saken. men nu ska jag nog kolla på en film eller nått. :)


hihihi (a)

med emma (a)

hej.
är med emma nu :D vi har målat äggskallar.. hahahahahah. och nu ska vi kankse åka moppe ner till blacka :) KALLT :O vi har suttit och läst gammla brev från när emma när hon var liten, då tyckte hon att jag var jätte snäll :D men det var jag inte... hahaha. men skriver mer sen .


'' hej sara det var Länge sedan vi skickade brev till varandra män nu har jag gjort det eller hur. hur mår du jag mår bra mår bra kan vi två vara på skolan bara du o jag någon gång snälla
Hejdå''

ETT ANNNAT BREV FRÅN EMMA :D
'' hej sar du måste bara komma hem till mig och Titta på filmer som tilliksempel en snattare på jackass och grinchen den är ny den är bra eller hur du är snäll tycker jag det var länge sen vi två skoja eller hur kram hejdå från emma till dig''





pussilipusssili

omg jag har en spindel på golvet! ;o HJÄLP

hej.
sitter på mitt rum och gör inte ett jävla piss förutom att lyssna på musik, såjävla tråkigt ;o har sjukt ont i huvet oxå. inte kul. :( menmen så kan det va. nu ska jag nog iaf sätta på en film. jag har inget kul att skriva förutom att jag kanske ska vara med emma imorgon och att jag knäckte ett ägg i huvet på min pappa igår så han blev helt kletig :)


glad påsk! :D

påskafton idag dårå. nice! :) ska nog bara vara hemma idag och umgås med familjen :) hhihi har letat påskägg nu på morgonen kuligt :P haha. skulle egentligen ha åkt till tessen ikväll men så blev det inte. men skriver mer senare för kommer inte på nått kul nu :)


hihi :D

perfectly lonley... lalalala..

hej hopp gummisnopp.
oh yeah nu är det lov dårå ! :D SÅ JÄVLA UNDERBART VAFAN! :D dagen idag har varit seg som fan. men iaf efter skolan idag så åkte jag och tessan in till stan en snabbis :) jag köpte ett par leggins, en tröja och en bh? :P  sen kom simon och vi åkte hem. :) nu sitter jag på min rum och lyssnar på musik som vanligt :) jädrnas skönt faktiskt :) (y)

här är lite super snygga bilder från idag :D










ojoj söta är vi (a)

pussss

RSS 2.0