GOTT NYTT ÅR!

hej.
har precis fixat mig färdigt ska snart dra till finspång med emma. och sen tillbaka hem hit o sen senare ner till blacka o träffa tessan o simon o ah. NAJS :D aja ska fixa lite mera nu HEJDÅ.


i'm gonna be your number one.

hej.
kom hem från farmor för en liten stund sen, varit o firat henne lite för hon fyller år idag. grattis på henne. himla roligt att träffa lilla släkten asså.. leka med kusinerna o greja! kuligt. mhm o så har jag varit i stan idag oxå köpt skooooooooooor najsigt och typ skidglasögen oxå :) o nu sitter jag o väntar på att emma bajs ska logga in på msn så vi kan snacka om hur vi ska göra imorgon.. aja ¨får se hure blir. me ah.


hahah tänkte bara visa hur klating jag är som klämmer ihop plattången på halsen. AJ! haha  väldigt fint blev det...
upsss.

i'm not the kind of girl who gives up just like that.

hej.
ligger i sängen o ska nsart sätta på en film eller nått. idag har jag inte gjort mycke alls. typ legat i sängen o kollat på film o sovit. tråk men sen så kom emma en liten stund oxå. himla trevligt, (y) o imorgon blire nog att dra in till stan o träffa lilla christoffer. fååååååååååår se.











Close your eyes, give me your hand, darlin'....

Say it again.

hej.
har SJUKT JÄVLA ANAL TRÅKIGT!  blääääääääää.
idag så har jag varit på stan med emma (Y) och så träffa vi vilma där  med så gick med henne en stund. milma roligt faktiskt. jag är raggarn nummer ett ;d hähä upss. sjukt mycke folk vare på stan iallafalll. JOBBIGT. köpte iallafall ett par jeans, en klänning, en skjorta och nån annan typ tröja grej. kul. tog hål i öronen oxå btw. najsigt gjorde lite ont sådära typ. men ah så äre. och så brände jag mig med plattängen på haösen oxå, ajajajjaja. :( usch. men nääääää har inget att göraaaaaaaaa. åååh. nä tänker fan gå o lägga mig o sova. är sjukt trött. hoppas på att det kanske blir att träffa emma en stund imorgon med!













 

 

sjukt rolig dag hare varit iallafall! :)

somebody tell me why i'm on my own if there's a soulmate for everyone.

hej.
har precis suttit o glott på tre avsnitt av house med mamma o pappa lite halvmysigt sådär :)
Idag så har jag iallafall varit i linköping med mamma o fia på rean. köpte ett par jeans, ett par byxor, en tröja, en mössa o typ ett armband o lite grejer :) blir att gå på rean imorgon med fast med emma innne i stan :) roligt, saknar min lilla bruuud :d  ah vad ska jag skriva mer dååååååååe kan ju säga att mitt brandlarm på mitt rum gick igång inatt o jag vaknade inte... haha snacka om att sova djupt. lite läskigt faktiskt för om det börjar brinna så kommer jag lätt brinna inne ;o upsss inte så kul kanske? men nu ska jag gå o lägga mig o kolla på film o sen sova så jag orkar gå upp imorgon :)

K U L L Ö R D A G S K V Ä L L . S E ?



snacka med en sovande emma på msn... KULT!


say you, say me, say i together naturally.

hej.
sitter o tråkar på mitt rum. har inte gjort ett jävla piss idag typ pusslat lite med mamma o suttit här. KUL DAG! aja får väl se om jag hittar på nått roligare sen kanske?? imorgon blire iallafall förhoppningsvis att åka till linköping. ae har verkligen inget kul att skriva.....


tessan o jag.
FUCK VAD JAG VILL HA SOMMAR! blä.......

G O D J U L !

julafton idag då. fått massa fina saker najs :)!


du säger att jag skrämde bort dig, men du var ju aldrig här.

hej.
följde emma hem för en liten stund sen. vi typ bytte julklappar o myste jag fick ett par jätte fina leggins och EN KONDOM! :) gu va glad jag blev öppna den på´en gång o blåste upp den o hängde den i taket, för det är väl det dom är till för???? inte vet jag?? :o aja snyggt blev det iallafall! (Y) nu är det snart julafton oxå bara typ en o en halv timme kvaR TYYYYYYYYYYYP.





fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint va? :)

först när du tar dig ner på jorden, först då kan jag va din vän.

hej.
sitter på mitt rum o lyssnar på musik, skulle hjälpt till o klätt granen men den var så jävla ful så sket i det. det var nog seriöst den fulaste granen jag sett i hela mitt liv jävla anorexiaoffer.. SÅ FUL typ tre grenar eller nått men ah..
idag har jag illafall  inte gjort Speciellt mycke, typ slagit in julklappar, städat mitt rum´o ah inget mer.. men ska kanke träffa emma en liten stund sen:)
jaha julafton imorgon då.. känns verkligen inte som det.. men nae nu funderar jag på att kolla på film, Easy A. as bra film har redan sett den men vill se den igen :)


godnattttttttttt

hej.
ligger i sängen o fryser som en jävla fucking jude! :( mår inte så bra heller har ont i huvet o mår illa som F*N. ANAL OXÅ!
aja idag vare iallafall sista dan på praktiken, skönt fast endå inte kommer nog saknat lite grann.. :/ har faktiskt varir riktigt roligt där. menmen efter praktiken så gick jag på stan o väntade på emma. köpte julklapp till mamma och fridA ;) o sen kom emma o vi gick o käka på donken.
sen gick vi på stan en stund till o sen ner till resecentrum o träffa alex o gick med honom till MAX för han var tydligen hungrig. aja o sen åkte vi hem typ o nu ligger jag här o ska snart sova :) ska bli sjukt skönt med sovmorgon imorron asså!

BTW SÅ SÅG JAG MARKUS KRUNEGÅRD ♥ IDAG! HAN KOM IN PÅ MIN PRAKTIKPLATS O FIKADE! coolt javet! :)

nääh godnatt :)

hur säger man till nån att hjärtat längtar ut?

hej.
sitter o tråkar på mitt rum. har inget att göra!!! :(
kul dag idag aså, den började med att jag försov mig i morse o fick stressa som en idiot för att hinna med bussen. och sen när jag väl stod o vänta på bussen så kom den inte! dom sket tydligen att åka till min busshållsplats imorse.. så mamma fick skjutsa mig till vånga så jag fick vänta i en timme på nästa buss.. så jag kom typ en timme försent till praktien idag KUL! aja. efter praktien iallagfall så gick jag på stan för skulle försöka hitta present till min mammi som fyller imorgon men hitta int ett skit! :( elle rjo lite grejer till mig själv men ah... :) analhål oxå att jag måste gå på stan imomrgon oxå då... aja måste ju bli klar med alla julklappar endå så. nä nu tänker jag fan kolla på film eller nåttt.



pussssssssssss.

E.M.D - Ängel ♥



sjukt fin låt. ♥

I need a miracle right now...

hej.
ligger i sängen o ska snart sätta på en film. idag har jag varit med emma en stund, städat  mitt rum och gjort köttbullar till julafton as goda blev dom. bäst är jag!

fick veta idag oxå att min moster har en sjukdom som gör att skelettet i kroppen typ vittrar bort eller vad man ska säga och vet inte om det finns nått botemedel mot det.. :( fyfan.. hon mår verkligen jätte dåligt är hos läkarn flera gånger i veckan o äter typ tio tabletter om dan.. hon måste verkligen bli frisk. hon och min morbror är typ dom ända jag har kvar på min mammas sida. dom btyder sjukt mycke. usch brukar alltid fira jul med dom oxå men så blir det inte i år... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
JÄVLA SKIT!

håller tummarna för att du ska bli frisk snart! :'( ♥

hallå där kött o blåbär.

hej.
har inte skrivit på as länge IGEN. men är med emma nu iallafall. hon kanske ska sova här inatt (Y) :) håller tummarna för det iallafall. igår så var vi med tessan o simon, det var rolig vi typ kolla på film och sen somna vid typ tio.. ;p och imorse gick vi upp vid nio o käka frulle o spela klort o sen åkte jag o emmis blemmis hem. o nu har vi precis bakat cheescake. får väl se om vi hittar på nått ikväll.... seegt att bara sitta hemma.


hehe orginellt vacker tjej det där... lika jobbig som en böld i röven men tycker om henne endå :) typ.

jag går brevid men halkar efter...

hej.
sitter i soffan med emma o myser lite. vi kollade nyss på film, hannah montana the movie.
igår så hade jag praltik, kul på en lördag!!! aja men sen så kom emma hit iallafalll. vi typ satt o sjöng som dårar och sen kom martin hit o plockade upp oss med bilen så ålkte vi en sväng med honom, typ till linköping o shit. o sen hem hit igen o kolla på film typ. o idag har jag o emma inte gjort nått typ bara kollat på film en så länge.  blir nog inte att göra nått speciellt heller tror jag inte. men har inget kul att skriva mer såååååååååååå ah hejdå.

 
emma o jag i sommras! <3

i'm so sick of love songs so tired of tears.

hej!
har inte skrivt på bajslänge men har inte orkat sitta vid datron.
idag har jag varit ledig hela dan, riktigkt skönt men har inte gjort ett skit typ bara kollat på film. ah och imorgon äre praktik igen (: roligt! och efter praktiken ska jag träffa saknade tessan!! ska bli sjukt kul, sknar henne som bra den! men nae nu ska jag kolla på bonde söker fru med mammi. hejdå!

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på.



Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig






Hold my hand.

hej.
sittre o lysnnar på musik, kom nyss ut ur duschen.
ah första dagen på praktikrn idag då, det var riktigt roligt faktiskt o alla var typ as snälla :) kommer nog bli bra! o efter praktiken träffa jag lilla christoffer. mysigt.
ah o nu ska jag snart gå o lägga mig för ska upp tidigt imorgon. men efter praktiken imorgon blir iallafall att träffa bästa vän (aa)
 långt inlägg känner jag!

jag har försök att tänka bort dig på alla sätt.

hej.
ÄNTLIGEN HEMMA I VÅNGA NU DÅ :D Känns riktigt bra måste ja ju säga! ska snart gå o lägga mig så jag orkar gå upp imorgon.. sjukt nervös för praktiken.. vet inte ens vart det ligger?!?! men ska åka med mamma imorgon som tur är :) blev inte att träffa emma idag för hon är oxå sjuk :( BJASUNGE DU MÅSTE BLI FRISK FORT FORT FORT!!!
men ah GODNATT :)


När det äntligen är över.

hej.
sitter på mitt rum o har sjukt tråkigt, är sjuk idag :/ usch.. sov typ ingenting inatt. JAG VILL HA MIN NÄSSPRAY!! INNAN JAG TYP DÖR ;o  aja har typ sovit och kollat p¨film idag (y) roligt.. men vid halv tre böire iallafall att åka hem. fan va skönt det ska bli! SEX VECKOR HEMMA I VÅNGA :D ska nog träffa emma en stud idag trorja, hoppas det iallafall! :) men ah igår var jag i örebro med SP10. inte ett dugg kul. det sög seröst hästballe :) sen när vi kom hem så vare tacobuffé o sen var jag tvungen att städa mitt rum o packa. har packat med mig alla mina kläder (a)
usch och imorgon börjar parktiken, är lite nervös men det blir säkert bra! och sen efter praktiken ska jag nog träffa christoffer :D som jag förövrigt varit tillsammans med i en månad idag :) men nae nu ska jag kolla färdigt på filmen o sen packa det sista för sen kommer mammi o hämtar mig o frida :)


Belinda, emma och frida igår i wadköping eller vad det hette :)

RSS 2.0