söndag.

hejj.
kom nyss ut ur duschen, och min syster hade duschat innan så det fanns inte varm vatten så det räckte till mig så fick duscha i kallvatten :o mamma och pappa blir säkert jätte glada när dom kommer hem och det inte finns varmvatten till dom.. ´hahahha. nu sitter jag iaf och kollar på tv. villket jag har gjort hela dan -.- tråkigt. har suttit och kollat på The secret life of the american teenager hela dan :). och imorron är det ju skola igen då. GUD VA KUL!...  menmen. aja nu ska jag nog plugga lite so och sen kolla på film.

(:

hej.
kom hem från linköping för en liten stund sen, var där med mamma och syster. trevligt trevligt. köpte en  svart kavaj och så köpte mamma ett par skor till mig. :D har inte så mke att skriva nu så skriver kanske mer senare. nu ska jag iaf plugga lite so och sen kolla på film.




mer weideskog! :D



så jävla bäst är han (a)

fredag.

hej
har varit med emma idag då, vi vaknade sent idag inte förns typ halv ett, så vi hann/orkade inte göra så jätte mycke idag :P vi har typ kollar på film, the ring. och suttit vid datorn en stund. men nu har emma iaf åkt hem för ett par timmar sen och jag sitter och kollar på tv. men hinner inte skriva mer nu för min syster står o tjatar på mig om att vi ska laga mat.

pusssssssssss

stan med emma.

tjaa.
gick upp vid klockan nio idag ungerfär och fixade mig och så. sen så gick emma och jag till slagget och väntade på 11.40 bussen till stan, men den kom aldrig så emma ringde till östgötatrafiken och dom sa att bussen inte kunde åka till slagget elller nått p.g.a all snö o shit så då sickade dom en TAXI till mig och emma som vi fick åka med in till stan cooolt :D eller inte så värst det lukta rätt illa i taxin haha. det är ju fan as dyrt. aja men vi har i  alla fall gått runt på stan hela dan idag kom alldeles nyss hem.
jag köpte ganska mycke grejer faktiskt, typ 4 tröjor, linne, bh, 2 nagellack, örhängen, armband och  2 par hårspännen med rosetter, det var nog allt :). eller nej jag köpte en födelsedagspresent till emma oxå. ;D  
nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att min lilla emma ska komma hit, men hon kommer inte förns nio nån gång. hon ska ialllafall sova här inatt :) mysigt värre :)
lägger ut bilder sen.




pusssss


ny design :D

hej.
har gjort en ny design den blev väldigt ROSA! men rosa är fint så det får duga så länge, tills min syster har tid o hjälpa med med en ny header för den jag har nu är gjord i paint, och det ser ut som jag bara har en arm.. -.- 
det här inlägget var nog ganska onödigt men skit samma :)

slappdag.

hej.
vaknade sent idag inte förns runt halv ett så har inte hunnit göra så mke, men har inga speciella planer för dagen endå. nu sitter jag iallafall på mitt rum och driker cappuccino och kolla på ett gammal avsnitt av Gost whisperer. fast har redan sett det avsnittet så ska se på film istället nu, 500 days of summer. började kolla på den igår den verkar lite konstig..
Imorron blir det förhoppningsvis stan med emma, saknar henne super mycke även fast det inte var så länge sen vi träffades. aja har inte mer att skriva nu så det får räcka.






pusssss

jag är bäst på att baka..

hah hej
hade jätte tråkigt förut så jag bakade lite :P kanske inte blev så jävla gott  eller fint heller för den delen men skit samma. haha  aja här är två super fina bilder på vad jag bakade iallafall. ;P





hahah.


pusssssssss


tisdag.

tjabba tjena hallå.
nu har tessan åkt hem igen :/ tråk vi skulle precis gå ut och då ringer hennes mamma. jaävla skit asså. :P haha aja  men sånt är livet. har suttit i typ två timmar idag och försökt skaffa nytt virusskydd. blää men nu har jag ddet iaf o det är ju bra. idag ska jag inte göra nått speciellt ska väl sitta o dega o kolla på film eller nått :)
jag känner att mina inlägg blir kortare o kortare men det händer inte så mycke spännande i mitt liv så.. haha.
lägger nog in nått mer senare.


pusss.

tessan is here :D

tjatja :D
tessan är här nu och har  varit det ett tag, hon kom till slut iallafall :D vi har inte gjort mke bara sutttit vid datorn -.- men hon ska sova här myyyyyyys (a) blir väl att kolla på film sen elller nått. och imorgon ska vi faktiskt åka pulka, så det så! :D men nu har jag inget mer att skriva så här kommer lite wnygga bilder i stället :D




upssss.. we did it again







ja vad ska man säga.. vi är fullt normala. *HOST* :D


pussssssssssss


haha..

jag har fruktasvärt tråkigt tessan kanske inte kommer för att dom inte får igån lastbilen. JÄVLA SKIT ASSÅ :P






hahah.. söt pojke det där :)

13.00

hej.
sitter o kollar på How I meet your mother :D sjut bra är det asså :) Pratade med tessan för en liten stund sen och hon ska komma hit sen hon skulle bara greja lite först. aja vi får väl se vad vi hittar på för nått kul idag:) skriver mer sen.

pusspuss


tråkdag.

hejhopp.
söndag idad då och jag har sjukt tråkigt har typ inte gjort nått på hela dan bara tagit de lungt tåååk... och har forfarande sjukt ont i armarna :(
 bläääääääää.




potatisnäsan är då :O


lalallalalal....


love it!



så jävla underbar! <3

lööööööööööördag!

hejhej
 har varit med emma hela dagen idag då hon men åkte hem för liten stund sen, idag så har inte vi gjort mycke alls bara legat o degat framför tv och kollat på film o grejat lite, har varit så sjukt seg och trött hela dan. vi har iallafall sett När lammen tystnar och The Grudge 3, himla obehaliga filmer eller iallafall the grudge :P haha. jaa.. vad ska jag skriva mer.. jag har sjukt ont i armarna idag på grund av idrotten igår. kan fan inte ens lyfta dom, jobbigt -.- AJAJAJ.. men nu tänker jag inte skriva mer för ska springa ner o ta en lååång varm dusch. härligt :D och sen ska jag väl kanske kolla lite på en film eller melodifestivalen som för övrigt är väldigt tråkigt.

 aja pussspusssssssss!

film mys med emma.

tjatja
kollade nyss på film med emma, New Moon :D älskar filmen men jag somnade o missa slutet...upss. Nu är jag sjukt trött o har jätt ont i magen :( buhu.. inte kul alls. men måste bara säga att Taylor Lautner eller hur fan det stavas har en sjukt fin mage (a) iih han är läskigt snygg! :D mahaha



DREGEL VARNING PÅ HÖG NIVÅ! (a)

iiiiiiiiiih :D!

tjaaaa.
kom hem för ungefär en timme sen och nu sitter jag o lyssnar på musik o väntar på att lilla emma ska komma hit :) hon ska sova här inatt mysigt! :D hihi vi ska inte göra nått speciellet vad jag vet bara slappa o ha det skönt :) 
skolan idag gick väldans fort idag och nu så är det LOOOV!:D sjukt skönt asså!
 men skriver mer sen.





pussssss. :D

torsdag.

hello. :)
sitter i min säng o dunkar musik, håller egentligen på städar men det är ¨så sjukt tråkigt så skiter nog i det nu:P har iallafall hängt in alla kläder i garderoben. duktig är jag :D men ah skolan idag var fruktansvärt seg.blä hade Nationellt prov i engelska gick nog rätt bra tror jag iallafall. jaa.. vad ska jag skriva mer då? imoron efter skolan ska jag nog vara med emma o då ska hon sova här :D myyyysigt värre. aja men nu måste jag plugga franska glosor -.- och sen se på Glee :D

och snart är det lov oxå SÅ JÄVLA SKÖNT!!!! :D:D:D:D:D


pussspusss <3

tralalala :)



gammal låt javet men ändå gullig :D


George Shaid - Jag tror jag är kär.

 



jag tror jag är kär..... 

det här är en rubrik.

hellooo.
slutade tidigt idag och då följde emma med mig hem :D vi har typ suttit vid datorn, lagat mat FISKPINNAR!  och tränat :D haha duktiga är vi kan jag lova (; haha. och nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik o dampar sönder på mitt äcklel tangetbord...blää. men aja nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen o kolla på nån film eller nått. :)


här är iaf några söta bilder från idag på Non ;)


emma. :D


  hihi jessica :)



hahahha...




aja pussss. <3


emmadag.

tjaaa.
kom  hem fårn emma för en liten stund ssen o nu sitter jag i sängen o lyssnar på musik. :) men ah följde iallafall med emma hem idag efter skolan, vi har inte gjort så jätte mycke typ bara slappat o suttit vid datorn FETT NICE :) hihihi asså jag har verkligen inget spännande att skriva nu så det får räcka :) haha




skit snygg bild jag vet.... men wtf får väl bjuda lite på sig själv (;


hahahhahah

glad alla hjärtansdag! ♥


Magnus Weideskog ♥ !!



Gaaaaahhh! han är så sjukt läskigt bra o snygg (a) hihi.


det här är inte den bästa låten menmen.






 

pusssssss.

13.15

tjatja.
Gårdagen spenderades hemma hos tessan tillsamman med en lite trevligt folk (: Det var väl kanske inte super kul o vi gjorde väl inte så jätte mycke men roligare än att sitta hemma iallfall. nu är jag sjukt trött för har inte sovit ett dugg på hela natten på grund av att jag sov på golvet, det var typ 100 minus grader innne och dom andra snarkade. :P men nu är jag hemma igen och kom alldeles nyss ut från duschen. SKÖÖÖÖÖÖÖNT som f*n :) tror inte att jag kommer orka göra så jätte mycke idag men blir väl att sitta vid datorn o kolla på film, mys (a) aja men skriver nog mer sen :)


här är iaf några snygga bilder från igår. (;












näspetarna.



haha pussss.

bra låt (a)

Lazee - calling out

 





jag är bäst på rubriker!

hejhej.
skolan idag var fruktansvärt seeeeeg. hade NP på morgonen bläää skrev en jävla uppsats på 4 sidor -.- nu har jag skrivskav på mitt finger :( jobbit... aja efter provet så hade vi franska o sen NO och sen drog jag  o tessan hem o skippa matten för hade så jävla ont i mitt lilla huvud, kan vara för att Kia stod och skrek som en jävla jude på no lektionen. tessan följde iaf med mig hem, vi har inte gjort så mycket typ suttit vid datorn och gjort lite bus (a). hihi. grannen har en överraskning i sin postlåda. mohahah 100 kronor av pappa nudå... haha. aja men så äre med det. nu sitter jag iallafall och fixar lite med gymnasievalet och känner mig allmänt deppig.. buhu! fyfan..

IMORRON BLIRE ATT ÅKA TILL TESSAN :) NICE KAN JAG JU LOVA.




visst är vi söta..




pusssssssss


rubrik.

hello.
kom hem från stan för ett par timmar sen kanske har varit på öppethus på plusgymnasiet med emma och handlat mat. Kanske ska gå SPA - frisvård och hälsa där, verkar rätt kul faktiskt. ska nog välja imorron omg.. så jävla svårt äre vafan :P men om jag inte ska gå där så kanske jag ska gå  turism i Vadstena, fast då kommer jag flytta dit och bara vara hemma på helgerna vilket inte känns så kul.. men aja får se hur jag gör. Och i morron så har vi nationellt (stavingen?) prov i svenska, ska sitta i typ 3 timmar och skriva en jävla uppsats, vilket kommer gå åt helvete. hatart! blääääääääääääää. menmen nu ska jag väl gå och lägga mig så jag orkar skriva nått prov imorron. -.-
GODNATT.


hihihi. :)




pusssssss.

stan idag.

tjaa.
Idag efter skolan så åkte jag in till stan med emma, fornander och tessan. trevligt trevligt. blev typ inga grejer bara ett halsband för jag har inga pengar :( jobbigt som fan för får inte pengar förns den 25 vafan :o haha aja måste bara säga att jag älskar ''vissa människor'' vill inte skriva nått fult ord här... haha OCH DOM ÄLSKAR MIG! :O hahah illa.. jag har ett ragg på stan nu men säger inte mer än att jag tänker alldrig mer äta på istanbul.. hihi. men nu ska jag plugga no för har prov imorron eftersom jag missade det i fredags. -.-


hihihih :)

hej.
sitter o lyssnar på lite musik just nu :D nice kan jag ju lova :) hihi har inte skrivit på ett tag men har inte orkat :P men ialla fall igår så kom tessan hit och sov här, riktigt roligt. vi kollade på nåra filmer och så, myyys (a) vaknade ovanligt tidigt i morse oxå vid typ halv elva eller nått :o  ojoj. när tessan åkte hem så satte jag mig o kollade igenom massa gymnasie grejer. -.- seegt men vet nog vad jag ska välja nu, skönt att slippa tänka på det mer snart. men nu känner jag att jag inte har så mycke mer att skriva för tillfället iallafall :) haha



snyggis bild på tessan från i sommras när vi tältade vid hålldammen (eller hur det stavas?) HAHA :D xd

usch vad jag saknar sommaren nu.... bläää på snö.





pussssss.

jag gillar låten. ♥



Uncle Kracker - Follow me


You don’t know how you met
me, you don’t know why you
can’t turn around and say good-bye.
All you know is when I’m with
you, I make you free, and
swim through your veins like
a fish in the sea, I’m singin’

Chorus:
Follow me, everything is all
right.  I’ll be the one to
tuck you in at night, and if
you want to leave, I can
guarantee you won’t find
nobody else like me.


I’m not worried ‘bout the
ring you wear, cause as long
as no one knows, then nobody could care.
You’re feelin’ guilty, and
I’m well aware, but you don’t
look ashamed, and baby, I’m not scared.
I’m singin

Chorus


Bridge:
Won’t give you money, I can’t
give you the sky.
You’re better off if you
don’t ask why.
I’m not the reason that you
go astray and it will be all
right if you don’t ask me to stay.

Chorus

You don’t know how you met
me, you don’t know why you
can’t turn around and say good-bye.
All you know is when I’m with
you, I make you free, and
swim through your veins like
a fish in the sea, I’m singin’

Chorus


pusss på att låten är läskigt bra


:(!!

hej.
ligger hemma i sängen och kollar på film  och mår skit.. har inte sovit på HELA natten på grund av att jag mått så j*vla illa. det är så sjukt tråkigt att bara ligga hemma och inte göra ett piss. men aah sån är livet. nu ska jag iallafall se på Friday the 13th.



bläää!

usch! vad jag hatar att plugga fyfan jag fattar inget -.- fysik vad fan har man för nytta av det.. och imorron är det skola igen också, kan det inte bli typ värsta snöstormen inatt!? fast nu mår jag illa och har sjukt ont i huvet så får väl se om det blir nån skola imorron? :/ mën åker fan heldre till skolan än sitter hemma o glor.men aja det är sånt som märks :P men nu ska jag nog snart försöka sova om det går...




pusssss

Jason Derulo - In my head ♥



Bara jag som blir glad av den här sjukt bra låten? :D

ledig idag. :)

tjaaa.
är ledig idag då på grund av all snö. så jävla skönt asså! 
idag så skulle jag egentligen varit med emma men så blev det inte för hon ringde o sa att hon inte kunde för hon var tvungen att städa och plugga tråååååååkigt. men plugga måste jag med göra sen för har fysikprov imorron och det kommer gå åt helvete. HELLO IG! men nu sitter jag iallaf och ska kolla på film, I could never be your woman tror jag den heter. och när jag har sett den klart så ska jag nog se färdigt på Goodfellas som jag började kolla på i gårkväll :) men skriver nog mer senare.

pussssss.

grattis bestis!<3

Idag fyller min lilla emma 16 år! ojoj börjar bli gammal vafan :o hihi

MEN GRATTIS IALLAFALL :D


















jag vet att du älskar bilden emma...



idag är ingen vanlig dag, för idag är det min bestis födelsedag :D !

emma du betyder mest för mig går inte att förklara hur mycke jag älskar dig och hur glad jag är för att du alltid finns här för mig. du är en sån vän som alla vill ha. ae vet inte vad jag ska skriva mer än att du helt enklet är BÄST! och kommer alltid att vara. <3

ALDRA BÄSTA VÄNNER FÖR ALLTID! ♥


snö snö snö..

hej.
har snötat hela dan idag. usch fast  älskar snön just nu för fick sluta vid typ 12 nån gång idag och´IMORRON ÄR JAG LEDIG! för att det inte går nåra bussar eller nått :P haha så jävla skönt!!! :D men ah idag efter skolan så följde jag med lilla emma hem som fyller 16 idag!! :D vi har typ kollat på film och varit ute och åkt pulka o grejat :) alltid lika kul med dig äma :D hihihi.

pusss <3

älska låten! ♥



pluggissss

hej.
slutade tidigt idag, sjukt skönt :D och nu sitter jag hemma o pluggar NO -.- har prov på fredag.. fan måste höja mitt betyg i NO så ska plugga som en dåre hela veckan.den här dagen har gått sjukt fort kan jag lova och jag har vart på sjukt bra  humör, synd att alla andra inte oxå var det bara... ajaj.  :D och jag känner att jag skriver sjukt väldigt mycke just nu men skit samma :P haha aja men nu ska jag plugga vidare -.-

 


hihihihiihhihihiih....


pusssssssssssssssss

RSS 2.0