blablabla.

tjaa.
sitter hemma i soffan och kollar lite på tv, väldigt roligt måste jag säga. men iallafall kom hem från skolan för ungefär en timme sen, så jävla skönt med helg!!! ah men idag så har jag iaf haft So prov, det gick nog ganska bra tror jag. haha. ikväll så ska jag inte göra nått speciellt typ kolla på film kanske :) and i morgon blire att åka till ullared och sova där med emmma, mamma o syster. haha ullared är väl kanske inte världens roligaste ställe men vafan det blir nog rätt nice eftersom att emma ska med! :D och på söndag så ska vi åka till Borås tror jag det va o kolla på nån skola.  det var nog allt jag hade att skriva.


hahaha.



pusssss ♥

rubrik..

hej.
javet att jag suger på att uppdatera :P hahah men ska försöka bättra mig iaf :)
men ah idag så har jag ialla fall varit i skolan sjukt tråkit, hade matte prov gick åt helvete IG IG IG IG... igen..haha. nu  sitter jag o pluggar på franska glosorna till imorron o son tills på fredag. jobbigt... :P.
igår var jag i stan med emma o sara igen super kul med er haha förutom en grej som hände då, trodde ärligt jag skulle dö fyfan....HAHAAHHA. men köpte två par jeans och en tröja, inte så mke men nått iaf :)
det var nog allt jag har¨att skriva nu. sen blire nog att se på film.





pussss <3


bläää på filmen.

kolla nyss på Drag Me To Hell så jävla sämst var den :o ååh ska fan aldrig sen den skit filmen igen :o Fast den var läskig och nu kommer jag inte kunna sova!!!!!!!!!! ;O;O;O;O;O blääääääääääääääää....

men ah så kan det va men nu ska jag se en´annan film :D



usch..


ojoj vad dålig jag är på att uppdatera...

hej.
länge sen jag skrev men har bara inte orkat/hunnit :) haha
aja idag så slutade jag iaf vid 12.15 för jag och emma skulle inte till stan o gå på öppethus på himmelstalunds gymnasiet. funderar faktiskt på om jag kanske ska gå där, kanske kan va kul,vad vet jag :D haha men i så fall ska jag nog gå hund eller nått men tropisk anläggning och djurpark. fast inte så stor risk att jag kommer in där med mina SUPER bra betyg...  *host* hahah. ska plugga som F*N nu sista terminen :o. men ah nu ska jag nog se på film med min lilla storasyster, zombieland kanske det blir hah :)




HAHA en jätte gammal o väldigt söt bild på mig o emma. <3
mina byxor är väldigt fina....



pussss

med äma.

heej.
förlåt för dålig uppdatering, jag ska bättra mig. oh så.
nu är jag iaf med emma hon har sovit här inatt. myyys :) fast är sjukt trött nu för somna inte förns vid 07.00 nån gång i morse :P haha. just nu sitter vi o försöker hitta nåra bra bilder att ta med till bilden i skolan i morron. haah idag har vi inte hunnit göra så mke vi har typ kollat på film, Yes man, haha så jävla Bäst är den :D. men kommer inte på nått mer att skriva nu men här kommer lite bilder från igår iaf :)













vi är ganska normala EGENTLIGEN! but we love varandra. <3



pusssssss ♥







tralala

hejj.
har inte uppdaterat  på ett tag men har inte mått bra. men nu mår jag iaf lite bättre men har sjukt ont i huvet idag. aja idag har jag varit i skolan, lika tråkigt som vanligt. och nu ligger jag i soffan o lyssnar på musik o grejar lite. ska inte göra nått speciellt ikväll blir väl att kolla på tv eller nått :)



pusssss.

sjuk. :(

hej.
mår skit! :( sitter hemma i soffan och kollar på tv. vilket jag har gjort hela dan. :/

pusss ♥

rubriken är fin

hej bloggen!
slutade tidigt idag skapligt skönt är det. på syslöjden valde vi tyg till balklänningarna, jag tog grön och emma tog röd.
emma följde med mej efter skolan & nu har vi precis lagat mat och ätit, haha. imorgon börjar våran nya diet. lycka till oss! ;) BARA GRÖNSAKER, wtf! sen ska vi träna ihop med. :) nu ska fläsket bort, hell yeah!
sen ska vi nog kolla lite bilder till bilden i skolan, haha hänger ni med nu eller? :D vi ska köpa linnen oh grejer och trycka ett tryck på som vi ska göra själva. men hallå , kolla min och emmas andra blogg vetja! www.thebarbroz.blogg.se  vi är lite sega där, men helvetes roliga! hahahahahahaha
kyss och smek!

pluggggg. :s

sitter o pluggar matte nu, ligger ju bara lite efter allla andra aså men så blire väl när man sitter o snackar med tessan istället för att jobba....
asså jag fattar inget vad fan har man för nytta av ekvationer egentligen asså?...


16.32

tjaa :)
kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen, skulle ha varit men varken mamma eller pappa svarade när jag ringde dom så jag visst inte om jag hade nån skjuts, så då blev det att åka hem istället.
Men skolan idag var iallafall nått sjukt seeg hade
utomhus idrott sista lektionen men jag var inte med för jag har blivt förkyld :/ så jag fick gå på promenad istället SÅ JÄVLA KALLT:o  typ 13- ute vafan! aja men nu ska jag iaf äta lite grann o så men skriver nog mer sen :)





pusss.


rip våra öron.

hej
sitter o glor på tv, kollade nyss på I en annan del av köping :P hahah så jävla bra aså xd :D och nu ska jag kolla på johan falk. :)
idag har jag iaf varit med emma :D alltid lika roligt med dig äma. vi har typ suttit vid datorn o snackat med massa hela dan. ganska kul faktiskt. men iaf när vi satt i mitt rum så började min jävla brandvarnare att pippa. ojoj våra öron dog nästan. haha men ah. orkar inte skriva mera.


emma o sara ♥ haha


pussss.


så sjukt söt. haha


hej.
sitter i sängen och tråkar o lyssnar på musik.
har iaf varit med emma en stund idag, vi tog kort, satt vid datorn o lite så. men hon var tvungen att åka hem vid tre nån gång tror jag för hon skulle till sin farfar och farmor och ta bort deras julgran eller nått. :P men blir kanske att träffa henne imorron igen. hihi :D
nu ska jag nog se på en film, 17 again med Zac Efron biler nog, så sjukt snygg är han :) hihi
men skriver kanske mer senare :)


nåra bilder från dagen :)



emmma. ♥








 

hahah :)


jobbig natt med emma.

hejj
sitter här med emma och nördar liiite grann. super snygga sexiga emma ska snart åka hem o lämna mig helt ensam... tråkigt värre. men  orkar typ inte skriv mer nu..




pusss <3


emma is här!

heeej
sitter här emma o kolla lite på let's dance! och RABIH är med! AHHHH SÅ JÄVLA SNYGGGGGGG! :O  ÄLSKARN!  hihi (a).
men ah emma ska iaf sova här inatt :) myyyyyyyys :D haah






pusssssssssssss

<333333333333333333333333333333333333333333


bestisssssssss.

måste bara lägga upp en bild på emma som hämd för bilderna på hennes blogg ;D
mahahah (a)



visst är hon sexig?

älskar denna flicka mest o saknar henne nått sjuuuk mycke! ♥

skola imorron..

hej.
har inte skrivit på ett tag, men har bara inte orkat. men idag har jag iaf varit i stan med mamma och syster och hämtat mitt körkort o handlat. sen har jag typ bara suttit framför tvn/datorn hela dan. seeeeegt som fan.
Och imorron börjar ju skolan oxå, fyfan va hemskt vill ha lov ett tag till!



pusssss

trååk.

hej.
nu ligger jag in sängen och tänkte kolla på en film :) dagen har varit sjukt tråkig har typ städat o shit..
orkar inte skriva mer just nu.



pussss.

biiiiiiio.

´hello kom nyss hem från stan har varit på bio med tessan och sara o kollat på New moon, lite efter men iaf. den var sjukt bra! :D men ahh när vi kom  in till stan så kom vi på att det inte gick nåra bussar hem... så då fick min mamma (som vanligt) komma in och hämta oss i stan vilket hon inte tyckte var så värst kul. så nu är hom ju lite lagom glad på mig o man säger så... men de går väl kanske över :) aja men nu är jag hemma iaf och ligger i min säng o ska snart sova :) så godnatt!




pusss.


lalala

tjaaa!  nu sitter jag o väntar på att lilla sara ska komma hit. ringde till tessan nyss men hon var ute och red, så jag ska betala tessan lillebror 5 kronor för att han ska be henne ringa till mig... HAHAH som att det kommer hända. ;D hiihihi.

pusss ♥


seg dag.

Den har dagen har varit sjukt seeeg,
har suttit o glott på tv typ hela dan... men de är ju rätt skönt endå. :)
men i morron hoppas jag på att få träffa lilla sara och kanske tessan? :D <3 hihi har saknat dom skit mkt,
ap länge sen vi träffades vafan! :o hihi.

pussss. ♥

13.12

hej.
klockan snart kvart över ett o jag vaknade för ungerfär 45 minutre sen.  nu sitter jag framför tv o väntar på att American pie ska börja. har innga planer idag så får väl se vad som händer:)


välkommen till min blogg. ♥

hellu.
jaa vad ska man skriva i det första inlägget då?
men ahh nu ska iallafall jag göra som alla andra o börja blogga :)




pusss. ♥


RSS 2.0