Secondhand Seronade - Fall for you.


 
Sjuuukt bra låt! ;D

JAG HATAR MIN ALLERGI! :'(

hej.
ligger i min säng o lyssnar på musik  o tråkar för klarar inte av att vra ute på grund av min äckliga jävla fucking allergi :( mår skiiit. det kliar som fan i ögonen är helt illröd. HATART! jag vill ju vara ute i sooolen! :( menmen så äre med det. tänkker gå ut snart iallafall. aja igår kväll så åkte jag till mårn med emma, tessan sara o simon o badade, första gången iår som jag badade där trorja. det var faktidkt ganska varmt i vattnet. vi var inte där så jätte länge o när jag kom hem så slängde jag mig i sängen o kollade på film, Jurassic park o åt jordgubbar (a) men nu ska jag åka ner till blacka o handla med mamma.

bilder från igår.







pusssss.

Staring at the sun.

hej.
sitter ute på altan med datorn o tråkar för får inte vara ute i solen för mycke idag eftersom att jag brände mig som f*n igår :( jävla skit jag vill ju sola :O menmen det är ju inte helt fel att sitta här o softa o lyssna på musik heller lixom. men har iallafall badat i poolen idag HÄRLIGT! fast rätt kallt eller ah 20 grader :) ojoj känner att jag har inte mycke att skriva aså... menmen skriver väl mer ikväll kanske  för nu tänker jag gå o  dammsuga i  poolen.






pusssss.

I like the way it hurts.

heeeeeeeeeeeeeeej.
Nu är jag hemma igen då,  det sög att vi var tvungna att åka hem från ekön idag, hade gärna stannat ett par dagar till asså :( det har varit sjukt kul o härligt väder speciellt idag har bränt mig i solen så är typ as röd i ansiktet o axlarna :)  men nu bränner det i ansiktet o jag fryser som en gris :o INTE KUL! o så har jag fått en sticka i fingret oxå, det gör ont BUHU! :'(
men iallafall på Ekön så har vi typ solat,  badat fast bara en gång för det var bara 14 grader i vatten så dog nästan :P sen så har vi typ gått omkring på campingen o kollat efter snygga killar men det var mest massa pensionärer ;) o  idag innan vi åkte hem så åkte vi båt till fyrudden o köpte glass. najs. sen så vare den roliga bilresan hem då i en bil utan AC haha sjukt varm så när jag kom hem så slängde jag mig i poolen :D så fucking skönt asså :D:D:D men nu orkar jag inte skriva mer. :P


nåra bilder











pussssss.

nu åker jag snart.

hej.
nu har jag packat färdigt allt o fixat mig lite :) och om ungefär 10 minuter så ska jag åka. o fuck vilket härlrigt väder det är oxå då :D   aja kommer inte kunna uppdatera förns på söndag. men nu hinner jag inte skriva mer. :) hejdå.

pusss.

GRATTIS TERES! ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag är det tessans födelsedag! :D HURRA HURRA HURRA HURRA!





Hoppas du har haft en underbar dag och att det forsätter vara det eftersom att den inte är slut riktigt än :) 

Älskar dig wnygging!  :D


I'd rather be with you.

hej hopp!
onsdag idag då o imorgon bär det av till Ekön med emma, så jävla roligt ska det bli :D lääääängtar :) kommer inte hem förns på söööndag. :D O nu har jag faktiskt nästan packat färdigt oxå :D duktig är jag har bara lite kvar som jag får packa imorgon. aja idag har jag iallafall legat ute i solen i stort sätt hela dan. så sjukt skönt asså o så har jag badat i poolen för första gången med. ojoj typ trehundrasjuttioelva minus grader. :P hihi usch.
ikväll bilre att gå o lägga sig tidigt oxå, får se hur det går med den saken. :P men nu snart typ så ska jag iallafall kolla på film med mammsen o fia vi ska se Farsan :D  men skriver mer imorgon om jag hinner.




pussssssss.

Eminem feat. Rihanna

Love the way you lie.


så sjukt fucking bra låt!  ♥


love the way you lie.

hej.
vaknad imorse av att mamma kom o slängde en katt på mig när jag låg o sov som skönast o drömde nått om vampyrer som bet mig i rumpan när jag fastnade i en kattlucka i väggen? :P haha. då gick jag iallafall upp o åt frukost o greja lite sen satt jag mig vid datorn o fixa lite med bloggen o kolla på tv en stund. sen laga jag mat o då smsa tessan o frrågade om vi skulle hitta på nått så hon kom hit o vi typ satt o snackade o sen drog vi ner till blacka o köpte burn :D o sen åkte hon hem för simon skulle komma. kul att träffa henne en liten stund iallafall :) o nu sitter jag framför tvn med pappa o glor på fotboll som jag tycker är totalt ointressant men har inget bätttre för mig så det får duga. och imorgon ska jag packa tills på torsdag då jag åker till ekön? med emma o henne familj o kommer inte hem förns ppå söndag? :P aja ska blli riktigt roligt iallafall. men nu ska jag kolla vidare på fotbollen -.-


gammal bild på mig o tessan :D


pusssss. <3

måndag? eller?

tjaba tjjena halå.
idag har jag varit i stan med emmabus (a) lika roligt som vanligt typ :) var där hela dan o nu är jag verkligen skit trött ska snart lägga mig o kolla på How i met your mother  :) hihi det är bra grejer det. men iallafall hittade lite roliga grejer på stan iaf typ en adidas tröja, en bikini, skor :D,en klänning till midsommar o typ en ring kommer inte ihåg om det var nått mer :P aja skit samma. jaa vad ska jag skriva mer då?.. ae har ingen aning och orkar inte tänka så skriver väll mer imorgon. ojoj mina inlägg blir bara kortare o kortare :D



pussssssss. <3


i whis i could turn back time.

hej.
har inte skrivit på typ as länge nu men har inte hunnit/orkat. men iaf igår kväll åkte jag hem till emma, vi typ kolla på tv o käka tårta :D hihi o sen så berätta hon super fina godnattsagor oxå :)  men jag sov där  iaf, mysigt. vaknade ovanligt tidigt imorse kunde inte somna om. usch. men idag så har vi iaf kollat på film, bakat o snackat o grejat lite granna. alltid super kul med dig baby! (a) vi men nu ska jag nog kolla på en film o sen sova.
imorgon blire kanske stan med emma o hon får/vill :D vi får se hure blir med den saken.


en gammal bild :)


pusssssssssssss!






fan fan fan...! vad fan ska jag göra nu?!... :(

jag gillar senap, senap är gott!

hej.
idag har jag varit på stan med emma  :) hahah riktigt roligt vi gjorde bort oss mer än vi brukar tror jag nog? :D haha. hittade typ inget kul, bara en tröja o JORDGUBBAR (a) :D hiihi. sen skulle jag bytt en tröja jag fick i present oxå men det gick inte :o :O jävla skit asså. menmen. vi åkte hem från stan typ kvart i sex o då gick vi hit o åt jordubbarna :D o sen satte vi oss vid datorn en stund, men det sööög så vi spelade kort istället o jag ägde sönder lilla emma :D bäst är jag. nu har emma gått hem för en liten stund sen o jag sittre o glor på tv :)







hihihi (a)


pusssss <3

What you mean to me


älskar låten! ♥

It’s something about the sunshine, baby. I’m seeing you in a whole new light.

hej.
sitter o lyssnar på musik o ska snart kolla på film med syster, men tänkte att jag kunde skriva lite först. igår så var släkten här o firade mej. usch för småbarn fick sitta o spela wíi med mina små ''söta'' kusiner. men som tur va så kom emma hit efter ett tag :D det ända bra på hela dan tror jag faktiskt om jag ska vara ärlig. gårdagen sög verkligen sämsta födelsedagen hitils. menmen skit samma fick iaf lite roliga saker typ pengar, presentkort, kläder, örhängen, väska till datorn, ett par jätte söta hörlurar o lite annat.  o idag är jag sjukt trött för har typ inte sovit nått i natt så är på världens dåligaste humör idag :thumbdown: KUL! men nu ska jag nog ta o kolla på film istället för känner att jag har inget kul att skriva endå.


haha. :p



pussss.

16!

hej.
fyller sexton idag då :) känns inte riktigt som en födelsedag asså, vet inte varför menmen.



pusssss.

listen to you heart when he's calling for you

hej.
ligger i sängen o ska snart sova ska bara försöka se om jag kan hitta nån bra film först :) idag så har min moster o morbror varit här o firat mig för jag fyller år imorgon ah om typ 40 minuter nu :D hihi jag fick iallafall en svart skjorta, en leopardmönstrad kjol, ett rosa o ett svart linne och fyra ringar :D tror de va allt :) när dom åkte hem så satte jag mig vid datorn en stund o sen kom emma förbi en sväng med treo så vi snackade lite :) sen gick jag in o satte mig framför tvn där jag suttit hela kvällen o glott :) o imorgon kommer tjocka släkten och emma hit o firar mig :) men nu ska jag sova :tired: :)




PUSS O GODNATT :) <3

avslutningen


jag när jag får mina betyg som jag är ganska stolt över iår faktiskt :D


nästan hela klassen upppe på senen.






emma o markus


haha kia o tessan




emma o jag  efter avslutningen



tessan på liseberg :)

Bilder från balen

















sommarlov!

hej.
skolavslutning igår då, fuck va skönt med sommarlov nu :D:D:D:D inget mera mosstorp! :D men kommer ju såklart sakna alla.. men iallafall hade skolavslutning på morgonen igår o sen bar det av till liseberg med hela skolan, roligt vare men kunde ju varit roligare om det inte hade regnat hela fucking tiden för nu har jag blivit sjuk :( har legat i sängen hela dan idag o mått bajs :( huvudvärkl, feber o förkyld. USCH! men mår bättre nu. jag känner att jag har inte så värst mycke roligt att skriva så skriver väl mer imorgon o då ska jag lägga upp bilder från balen o avslutningen oxå :)

pusss.

godmorgon :)

hej.
vaknade nyss, så¨skönt med sovmorron börjar inte förns ett idag :D o då ska vi bara städa typ. igår var balen riktigt roligt faktiskt men jag hade värsta dampet när jag höll på o fixa mig (a) skrek på alla...ett jävla humör har jag ibland asså... men iallafall när vi var fädigfixade så körde mamma ner oss till skolan o sen därifrån åkte jag tessan emma o sara häst o vagn till balen :P haha när vi kom dit tog vi nån bild på hela klassen o sen gick vi in o åt o lyssnade på när massa höll tal o shit :) o sen skulle vi dansa. haha jag o emma hoppade runt som idioter nästan hela kvällen. menmen. nu ska jag gå ner o hoppa in i duschen o fixa mig lite.


elin, maria, emma, kalle, angleica, sara, bea o tessan snyggingar :D


lägger upp mycke mer bilder senare när alla har skickat o jag har tid  :D

pussssss.

It is all that I'm breating for.

hej.
idag i skolan vare gårdsfest. vi typ baka tårta (som blev fruktansvärt vacker) o lyssnade på när musikprofilen sjöng o sen åkte vi hem typ. skönt. när jag kom hem så provade fia hur hon skulle sminka mig till balen imorgon :) ojoj. 
 ska inte göra nått speciellt idag bara fixa det sista tills imorgon o sen bilre väl att kolla på film eller ut o springa om det inte regnar :) 

  
hahahah våran tårta den vart kanske inte den snyggaste...



pussssssss.

sol sol sol sol! ♥

´hej.
fuck vilket härligt väder det har varit idag då har varit ute i solen typ hela dan ;D men nu bränner det lite smått i ansiktet o på axlarna kan jag ju lova :P haha. menmen, hela förmiddan låg jag ute i solen  o sen kom emma hit :D vi typ åkte moppe runt i vånga o blacka vi skulle ha åkt o badat men så blev det inte :) emma var inte kvar så jätte länge, när hon åkt hem så hoppade jag in i duschen o sen plocka jag in massa disk i diskmaskinen, kors i taket! det händer inte ofta. men men nu ska jag nog sätta på en film o sen sova så jag orkar mig upp till skolan imorgon :)

puss ♥

rumpaaaa :D


haha så jävla bra! :D:D:D

bönergården?

hej.
har inte skrivit på nåra dar nu men har inte haft tid/orkat. men iallafall i torsdags åkte jag med hela klassen till bönergåreden eller vafan det hette :P riktikt kul vare faktiskt vi typ sola, bada o grillade. o nu är jag förkyld som bara tusan :thumbdown: menmen hoppas att det går över tills på tisdag iallafall. jag tältade ihop med emma, sara o tessan :) mysigt (a) eller trångt som fan för oliver kom o la sig i vårat tält på natten. jävligt varmt vara kan jag ju lova. blev inte att sova så mycket på natten för Beas pappa skrämde upp oss o sa att det var en gammal avrättningsplats o shit. o när vi nåsta precis hade somnat så kom jesper o johan o börja kasta sand o sten på vårat tält. :tired: sen på morgonen  vare bara att plocka ihop tältet, packa alla grejerna, städa lite o sen åka hem. när jag kom hem så vare bara att hoppa in i duschen o fixa mig lite för sen skulle jag o emma dra in till stan o fixa det sista till balen. fy fan va segt vi somnade fan på bússen. :P hah jag köpte iaf typ en rosett till håret, shorts, linne, bh o tre par solglasögon :D
o sen när vi kom hem från stan så stod tessan o väntade utanför huset för då skulle emma hjälpa henne att färga håret. tjusigt blev det :) sen åkte dom hem o jag slängde mig i sängen o kollade på film :)
och idag har jag inte gjort så värst mycke bara legat ute i solen o jäst  :D

bilder från klassresan :D
 

tessan :D


marcus o jessica


emma o jag (a)


kia o emma  haha  :D


maria o emma ;)


maria o emma igen :)


massa folk :)


zaneta o kia xd :D


maria o tessan :D

nu får det räcka med bilder troja :D

pusss.



i'm walking on sunshine...

tjaaa.
skolan idag gick super fort hade inga lektioner för stod i cafeterian med tessan :) slutede tidigt  oxå vid typ halv ett :thumbup: najs. o efter skolan så följde emmabus med mig hem. vi typ provade frisyrer till  ''balen'' nästa vecka. blir nog kul.  o imorgon är det den sista vanliga skoldagen. så fucking skönt asså. i imorgon måste jag packa till klassresan på torsdag. vi ska typ åka till nått ställe utanför finspång eller i finspång? vad vet jag. menmen nu ska jag springa ner  o duscha o sen sova :)


 :bigeyes:


pussss !


RSS 2.0