jag tycker inte om rubriker (A)

tjabba tjena hallå.
onsdag idag då najs bara en dag kvar i skolan den här veckan och sen LOOOOOV! I Luv it! :D
men iallafall skolan idag var väl som vanligt och efter skolan så gick jag och emma o tränade och jag var på världens sämsta humör och jag vet inte varför. men så kan det ju va ibland. men nu är jag glad igen :D hihi. aja nu sitter jag iaf i min soffa och lyssnar på nåm jätte dålig låt och funderar på om jag ska sätta igång en film för har inget bättre för mig :)

och om det är nån som vill veta så är det värsta maria vet små tjocka barn med rosa hår :D mahaha.


tröjtryck

hellooooooooo.
ville bara lägga in en bild på det super snygga tröjtrycket som jag har gjort på bilden i skolan :D och vem kan det föreställa då? hmm....


hihi (a)


pussinusss!

hej oh hå!

tjatja.
slutade tidigt idag vid halv ett typ SKÖNT! då drog jag och tessan till linköping en sväng där vi träffade emelie. trevligt trevligt. vi var inte där så värst länge. men blev inte att träna idag iaf. men nu är jag hemma och sitter på mitt rum och dunkar smurfarna på högsta volym, oh yeah!:D haha


............

hej hallå.
sitter i mörkret på¨mitt rum och lyssnar på musik och sjunger jätte högt (a) haha usch så vad det låter hemskt men skit samma vafan :) men iallafall måndag idag dårå. ´guud sååå kul! *host* skolan idag gick faktiskt ovnligt fort och efter skolan gick jag och emma bort och tränade en stud. najssssss. blir att träna imogon med och på onsdag. härligt! :D hmm.. vad ska jag skriva mer? oh jag vet! det regnade ute idag :o  blää jag vill ha sol och sommar NU!
ååh kollade på¨A Walk to Remember igår kväll f*n vilken dunderbra film älskar den men tjöt som en jävla gris. buhu. :') ´jag känner på mig att det är en sån där film som jag kommer kolla på typ 1000 000 gånger  utan att tröttna på den. eller nått åt det hållet. hihii.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hiss o diss!

jag har tråkigt så vafan. ;P



Timoteijs låt Kom som var med i årtes melodifestival asså jag hatar den så jävla dålig och så sätter den sig på hjärnan har seriöst gått runt och sjungit på den hela helgen blää! ;o


usch usch usch!




Rosa converse eller converse över huvetaget så jävla snyggt!



JAG VILL HA! :O

jag tor att jag gillar rosa..

söndaaaaaaaaaag :)

hej hopp.
kom alldeles nyss ut ur duschen :) najs! :D har varit med vilma idag dårå vi har inte gjort ett piss typ bara kollat på tv och hon har spelat wii. har fortafarande jätte ont imagen :( AJAJ INTE KUL! och imorron blire att träna igen. menmen nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att Gossip girl ska börja :D så jävla bra är det :) och nu är det ju sommartid oxå eller? ;P aja jag vet iaf att jag fick sova en timme mindre inatt.
åhnej imorgon är det måndag igen och skola bläää men snart är det ju  påsklov och det är ju riktigt nice asså! :)

ojoj nyduschad.



omg jag har potatis näsa ;o

filmmys.

tjatja.
sitter och lyssnar på musik och vilma spelar wii :) hon ska sova här inatt med. :D men iallafall så kollade vi nyss på Bruno, fan vilken sjuk film asså men ändå riktigt bra faktiskt ;P haha men ikväll blire inte att göra nått speciellt
bara slappa och kolla på film Shutter island blire nog skulle jag tro. orkar inte göra mycke annat har varit helt slut hela dan. :P och usch vad jag har ont i mageen kan inte skratta vafan :P


haha så jävla snygg aså xd

Träningsvärk :(

hej.
orkade inte skriva nått igår var så jävla trött. men iaf så var jag emma och vilma och tränade efter skolan som vanligt typ, vi körde typ die hard. så jävla jobbigt och idag har jag världens träningsvärk i magen.ajaj. men i allafall efter träningen så följde vilma med mig hem och sov här. trevligt trevligt. nu så har vi precis ätit frukost och sitter och glor lite på tv. skönt. vaknade typ as tidigt imorse vid nio eller nått ;o menmen skriver mer sen.


vilma och en liten trött gosebjörn :)


pusspuss

låten är bra! (a)


stan today

hej.
skolan idag gick super fort och hade håltimme sista lektionen. efter skolan så åkte jag emma och vilma iaf in till stan en sväng :D kuligt :D jag köpte en jacka och ett par mjuuukiiissbyxoor (a) :D inte så mke menmen alltid nått :) nu är jag iaf hemma igen.. gud va kul... usch.!  imorgon är det fredag :D HÄRLIGT! och då blire gymmet och die hard ;) vilket är nått sorts träningspass :) och sen ska´vilma med mig hem och sova här (y) blir nog najs :)



kan inte bara allt bli som förr igen?... :/

afrodans

hej hallå.
sitter och kollar på tv  typ sjärnkockarna eller vad de heter :) inte så värst kul. men iaf idag i skolan så hade vi nationellt prov i engelska det gick väl sådär. men fick reda på no provet idag med och jag hade typ G/ VG :D oh yeah! efter skolan idag så drog jag emma vilma och maria till gymmet igen SKÖNT! vi var på afrodans oxå :) skit kul fan och svettigt :) men aså har inget kul att skriva så skriver mer imorgon.


jag gillar inte rubriker

hej.
kom nyss ut ur duschen och nu sitter jag och kollar på cougar town (y) idag så hade vi ju no prov då det gick bättre än jag trodde. sen slutade jag iaf halv ett och då följde emma med mig hem och sen kom vilma oxå. vi typ fem så åkte vi till blacka och gymmadee en stund och sen yoga. haha så jävla tråkigt. bara massa tanter typ. aja men imorgon blire afrodans istället ;P men nu ska jag no sova för är sjkt trött.


 haha
lägger upp mer bilder från dagen imorgon :)

pluggpluggplugg...

tja.
måndag idag då och en ny vecka usch på det. men iaf idag efter skolan så gick jag emma och maria till gymmet en stund trevligt och nu har vi bokat yoga tills imorgon, får väl se hur det går :P jag är typ smidig som en ko :) aja men det blir nog kul. nu sittar jag iaf och pluggar no, blääääääääääää jag fattar seriöst ingenting... fan fan fan. jag kommer inte klara provet imorgon iallafall. IG oh yeah! så äre med det. men nu ska jag nog gå ner en stund och försöka övertala mina söta föräldrar att ge mig pengar till en jacka (a)


jag och emma hade LITE tråkigt på franskan idag så vi målade den här super sexiga bliden med smink :)

snygg jagvet :)


jessica och maria på franskan :D <3



pusss <3

godnatt.

hej.
förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt inte orkat. men igår iaf så var jag istan med sara o efter det så gymmade jag med emma och sen följde hon med mig hem och sov här. MYS! och idag så har jag varit med emma en liten stund, pluggat och typ kollat på film :) men nu ska jag lägga mig och plugga en stund innan jag ska sova för har no prov på tisdag, skulle typ ha börjat plugga för en månad sen men jag började idag..inte så värst smart kanske?... menmen.

PussOchGodnatt!

:'(

varför ska inget någonsin bli som man har tänkt?


 


jag orkar inte det här....

trött som fan

hej.
hann inte skriva nått igår för kom hem rätt sent men var iaf i finspång med emma och sen åkte vi och tränade. Och idag så är emma i ullared så det blir ingen träning me´n lika bra det :) saknade henne sjukt mycke idag i skolan så tyst och tomt :P menmen nu sitter jag iaf hemma i min säng och kollar runt lite och ska fixa nån bra film till kvällen :) jag är så sjukt trött idag asså helt sjukt kommer fan slocka vi typ åtta eller nått :o men orkar inte skriva mer just nu så skriver väl mer sen eller imorgon :)

onsdag.

hej
har precis duschat nu, skönt :) om hem från blacka för typ lite över en timme sen, det var faktikt kul på gymmet ska dit igen imorron efter att jag har följt med emma till finspång? hon ska typ klippa sig och greja, det skulle nog fan jag med behöva asså, det var ett tag sen :) aja har inget att skriva just nu så skriver väl mer imorgon :)


usch.

hej.
åkte hem på lunchrasten idag för jag hade så jävla ont i huvet serriöst asså jag har nog fått migrän eller nått jag har ont i huvet jämt!  har typ knarkat ipren som en dåre nu och sovit en stund och fundrar på om jag ska dra tillbaka ner till blacka igen och gymma med emma o vilma men vet om jag orkar. :P  aja men emma tycker att jag ska ta mig i röven och åka dit nu så..

pussss

this is a rubrik

hej.
sitter och pluggar so eller aah jag har läst det en gång, jag fattar inget och jag ska kunna det tills imorgon.. men så gåre när man sparar allt till sista dan.. aja idag i skolan så hade vi nationellt prov i engelska hela morgonen/förmiddan. det gick åt helvete. IG IG IG!.
imorgon efter skolan ska jag vilma och emma gymma och pappa har gått med på att betala men bara om jag börjar äta typ trehundrasjuttioelva gånger om dan och FRUKOST BLÄÄ! ,eller nått åt de hållet.. vilken nog inte kommer gå så jätte bra.. men får väl se hur det går med det.
 
haha kollade på några VÄLDIGT gammla bilder förut från när jag var liten..
 

oj oj OJ en naken bild typ :o
eeh ja vad ska man säga,  men ganska snygg var jag asså (;


eeh ahh :)


 söt man va då. synd att det försvinner med åren bara :)

pussss <3




måndag?

tjatja.
kollade nyss färdigt på Who's your daddy ;P haha riktigt bra faktiskt :) men ahh idag i skolan så har jag och emma stått i cafeterian hela dan :D så jävla skönt att slippa alla lektioner. haha. efter skolan så följde emma och vilma med mig hem, vi har typ pluggat, kollat på film och fixat en blogg åt vilma <-----  kolla in den vetja :) hmmm.. vad har jag mer att skriva då? ja! emma och vilma har övertalat mig nu att vi ska börja gymma i blacka på onsdag tydligen? ;P aja men det blir säkert skit bra. men fan ah... pinigt! naedå :) åhnej jag har so prov på onsdag oxå.. det kommer gå SÅ bra! *host*...
men det var nog allt :)







pusssss :D


16.03

hej.
sitter nerbäddad i sängen och kollade nyss på Prinsessa hilma bra film (y) :) idag har jag inte gjort ett piss och ska inte göra nått speciellt heller ska nog kolla på en till film snart. :) den här helgen har varit sjukt seeeg.
aah vad ska jag skriva mer då?... eeh solen skiner idag :D så jävla härligt nu tycker jag att all snö ska smälta och såå kan det bli vår! :D





pussss


this is my life.

magnus weideskog - this is my life


eller...

anna bergendahl - this is my life



I go down the beaten track, along the river with an empty bank
At the ned she said to me: “Why are you here with the autumn leaves?”


‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I’m done, tipping on my toes, strike an iron adn attack my soul
Misty moon, you’re gonna see, I’ve got you blues to get on my feet


‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else


I don’t wanna run; I don’t wanna fight
I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I don’t wanna win; I don’t wanna lose
I don’t wanna play; I just wanna remember, oh I’m my name


‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh


(‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend


 
Älskar låten, och även fast att jag tycker att Weideskog är nått sjukt bra så är låten helt klart bättre med Anna Bergendahl. Håller tummarna för henne ikväll, har inte kollat på melodifestivalen nån gång typ, men verkar som det är rätt många bra låtar med i år? aja men nu börjar det snart så ska spinga ner och sätta igång tvn nu.

pussss


lördaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

hej.
vaknade typ kolackan 08.00 imorse med världens huvuvdvärk. aj!
aja nu har jag precis städat färdigt mitt rum, och det behövdes kan jag ju lova :P haha. idag/ikväll ska jag inte göra nått bara vara hemma och ta det lungt.  skönt eftersom att jag inte mår helt super. men nu ska jag nog gå och duscha :)

puss.

20.10

klockan är typ åtta och jag säger GODNATT för nu ska jag sova.. hur bra känns det en fredags kväll då? haha


aja Pussss och Godnatt!

 ♥!.


fy bubblan vad jag hatar huvudvärk!

hej.
ligger i sänger och mår skit! har super duper mega ont i huvet, vilket jag hat haft typ hela då och så mår jag jätte illa :/ bläää på det. och jag vill ha mera ipren men får inte  :( aja men så kan de va. Nu är det ju fredag och helg iallafall och det är ju skönt :) men nu ska jag nog snart bädda ner mig och kolla på nån bra film :)



jag har tappat rösten! :O :(

hej hopp.
vinkade  hejdå till emma och vilma för en stund sen som jag har varit med idag :) roligt :D vi har ''städat'' min garderob,  typ kletat med ansiktsmask och dampat runt lite grann :P idag iskolan så tog vi typ nått avslutningsfoto med klassen jag blev nog säkert skit snygg... eller inte. haha våran klass typ klädde ut sig till bebisar, tonåringar/fjortisar och vuxna typ för o visa hur vi har utvecklats under dom här tre åren eller nått åt de hållet :P nu sitter jag iaf i min säng o lyssnar på musik och försöker sjunga men det går inte för jag har tappat rösten :/ men lika bra det kanske, har ju inte världens vackratse röst dårå kanske.. haha :) menmen nu ska jag nog snart springa ner och ta en dusch.

här är iallafall nåra bilder från dagen :)



snyggis sara :D


emma och oliver. fjortisar...


vilma o emma :)


vilma, jaa vad ska man säga... jag tycker att hon är super söt iaf :D haha



emma :D


egobild.



aja det vart ganska många bilder men skit samma :D

pusssssssssss

hemstudiedag.

hej.
vaknade för typ en timme sen, har hemstudiedag idag dårå :) skönt! nu sitter jag iallafall och kollar lite på ztv och väntar på att min sockerkaka som jag var tvungen att göra ska bli klar -.- sen ska jag översätta receptet till engelska, hur nu fan det ska gå till...  google (a) hihi. ska nog inte göra nått speciellt idag plugga kanske eller jag skulle nog behöva städa mitt rum men det är ju så jävla tråkigt så får väl se hur jag gör :)

så jävla bäst!





jag tycker att han är sjukt bra! :)

solen skiner och tessan är här :D


Hej.
Slutade jätte tidigt idag typ halv elva för jag och tessan åkte bussen hem på promenad grejjen ;)
haha, afrodansen va nog kul oxå, fast det hade nog vart kul om man gått in för det. :P nu har vi precis ätit och sen ska vi träna :)



måndag.

hej.
kollade nyss på Dumpa honom, ganska bra film faktiskt :) känner inte att jag har så mycke att skriva om faktiskt.. hade matte prov idag det gick nog helt okej inte IG förhoppningsvis iallafall.  imorron har vi idrottsdag o slutar vid typ 11.15 så jävla skönt! :) men det va nog allt nu ska jag måla naglarna och sen gå ner o träna tror jag :)



pusss.

musik :)

jag har tråkigt så här är nåra bra låtar :)

Magnus Weideskog - Bad Romance


Magnus Weideskog - Try sleeping with a broken heart

Rihanna - Rude Boy


Medina - Stulen själ

hemsk låt!

Ron Pope - Seven English Girls


Lady Gaga feat. Marilyn Manson - LoveGame

rubrik

tjaa.
kom hen fårn vilma för nåra timmar  sen och nu har jag precis duschat. den här helgen har gått sjukt fort. :/ inte bra. men den har varit jätte rolig tillsammans med emma och vilma :). igår så körde vi snöskoter och fyrhjuling, jag var väl kanske inte så jätte bra på att köra snöskoter dårå men men.. hah aja vi åkte bort till tessan en liten stund igår och där var det fult hus :)  sen åkte vi hem till vilma igen och typ kolla på film o så :) och idag så har vi oxå kört snöskoter och fyrhjuling. haha jag körde fyrhjuling helt själv på vägen :) inte lika fort som dom andra kanske då men endå. haha. sen så har vi typ kollat på tv, spelat yatzy och så har emma och vilma solat. :)








pusss.

strömavbrott

hej.
gick upp tidigt idag typ tjugo i elva :D haha men aah sen så duschade jag och när jag stod i duschen och hade precis tvålat in håret så blev det stömavbrott! GUD SÅ KUL! men så kan de gå. nu har jag iallafall fixat mig klrt och strömmen är tillbaka igen. nu väntar jag på att emma ska höra av sig och sen ska vi åka upp till tolskeppsskogen och träffa vilma, det blir nog kul. vi ska sova där inatt med :) trevligt trevligt :)

här kommer iaf nåra bilder från igår :)









pusssss.



kom inte på nån rubrik.

hej.
emma åkte hem för typ 30 minuter sen och nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och lägga mig. emma och jag har inte gjort speciellt mycke vi har typ kollat på film o shit :) aja lägger upp bilder från dagen imorron (om jag orkar), för nu orkar jag iallafall inte göra det för har super ont i huvet vilket jag har haft hela dan har knarkat ipren som en dåre. (y) haha.

Puss o Godnatt! ♥


heeeey baby..

tjabba. 
nu är jag med emma, hon står och lockar håret just nu :) jätte söt blir hon.. (a) aja jag sitter iallfall och kollar runt lite och lyssnar på musik JÄTTE HÖGT! jag har ont i öronen nu :) men skriver mer sen. 


visst är jag fin i håret... *host*

pussssssssssssss. 


tralalalalalalalala...

hej
sitter och lyssnar på musik och fryser som en gris, ska snart gå ner och täna en stund och sen hoppa in i duschen SKÖNT :) idag så har jag inte gjort nått förutom att varit i skolan då. Imorgon äre fredag :D :D:D Härligt! den här vecka har gått super fort ju. imorron efter skolan ska jag nog iallafall vara med emma. :D
orkar inte lägga upp några bilder idag. :)

onsdag

hej.
sorry för att jag har uppdaterat så dåligt men har inte haft tid. pluggade typ hela eftermiddan igår och idag så har jag varit i stan med emma sara och tessan en sväng. nu ligger jag i min säng och ska snart se en film och sen sova. lägger upp bilder från idag imorron :)

puss

snö snö snö..

hhej.
kom nyss hem från stan haar varit i stan och köpt skor´och hanldat mat -.- köpte nått skit till håret oxå.  aja skorna jag köpte var väl kanske inte världens snyggast men var tvungen att ha ett par och det fick inte vara tygskor :/ blää på det men nu har mamma lovat att köpa ett par  riktiga converse till mig sen i vår. :) usch fy och blä vad jag hatar snön just nu asså kallt, halt och blött.  aja nu sitter jag hemma iallafall och mår skit, har världens huvudvärk och mår illa :/ och måtse plugga sen ohh shiiit va kul... har SO prov på onsdag? tror jag :P och imorron blire nog att åka till stan IGEN, med tessan  och nån mer kanske? roligt roligt. :) men nu ska jag gå och knarka lite huvudvärkstabletter.


pusssssss


god morgon.

hej.
åt nyss fukost och nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem så hon kan köra mig till skolan. men hinner inte skriva mer nu för ska springa och borsta tänderna och så.



pusssssssssssss

RSS 2.0