skin skin som den sol du e.

hej.
måndag ida då -.- tråkigt hade typ vett o etikett grej hela dan idag i skolan, fick sitta o vika servetter o dansa vals o shit... men skönt att slippa alla vanliga lektioner iaf :) sen så fick vi sluta en och en halv timme tidigare oxå fett skönt! då åkte jag hem o gjorde typ inte ett piss eller jo jag var ute o gick med emma en sväng förut :) skööönt!
imorgon äre skolan igen då men har inga lektioner då heller för ska stå i cafeterian med tessan :) men nu ska jag nog sova för är sjukt trött, känns som jag inte sovit på typ 300 år :tired:

pusss o godnatt!

jag står på samma plats för rädd för att förändras

hej.
sitter o på mitt rum o gör inte ett piss så tänkte att jag kunde skriva lite.
skolan igår var lika seg o tråkig som vanligt, men nu har vi typ bara 2 vanliga skoldagar kvar. men iallafall efter skolan så följde emma med mig hem o sen lite senare så träffade vi vicktor o henka. mötte dom i vånga och då började det spöregna. så vi stälde oss utanför skolan under nått tak i ett par timmar? sen klte vi hem till mig o typ kolla på film. sen åkte dom hem o jag gick o la mig o kolla på film.
o idag har jag inte gjort nått typ eller jo jag har dammsugit -.- kul... får väl se om jag hittar på nått ikväll.

bilder från igår i skolan.


jag o tessan.


jag o emma.


emma, tessan, sara o bea. snyggingar ;)


pusssssss.

du är min sommardröm.

hej.
sitter på mitt rum o lyssnar på musik och ska snart göra färdigt nått brev som jag håller på och skriver på franskan. usch jag hatar franska så fucking tråkigt! menmen. skolan idag gick iaf fruktansvärt segt.hade nån diagnos i matten oxå som gick åt helvte :( men efter skolan så gick jag o emma o solade. så sjukt sköönt somnade serriöst i solariet. haha. men sen när vi skulle åka hem så började det ju självklart att regna :O kallt som fan var det, och när jag kom hem så såg det ut som jag kissat på mig... :thumbdown:
o imoron äre ju fedag :D härligt! :D får se vad som händer då.. :)


haha tessan, emma o bea :D


tessan WNYGGING! :D

pusssssss.

emma är här :D

hej.
har inte skrivit på ett tag igen nu eller har jag? kommer inte ihåg.. men iaf igår så var jag på stan med emma, köpte skor, shorts, ett linne och en skjorta :) (lägger ut bilder sen när jag orkar). efter stan åkte jag hem o städade lite sen kom emma och tessan hit o vi kollade på film, comming soon och Dear john :D sen åkte tessan hem o jag o emma satt vid datorn en stund o sen sov vi. och idag gick vi upp vid elva typ och åt frukost o sen vare bara att börja plugga fuck va tråkigt! skulle träffat vicktor och henka men så belv det inte... men nu funderar jag på om jag kanske ska gå och klä på mig för har fortfarande pyjamas på mig eller vafanskit samma ska ju ändå gå och lägga mig snart igen :)



pusss.

plugg plugg plugg plugg o mer plugg

hej.
ja rubriken säger väl typ allt. idag efter skolan så har jag pluggat som en fucking nörd :O så duktig är jag. men har fortfarande massor kvar :( jävla bajs äckel skit aså. :o menmen nu sitter jag o prtar med emma på msn :) loligt :)
och imorgon och på onsdag är jag leeeeedig :D :D :D så j*vla skönt! så imorgon blire stan med emma och på onsdag vet ja inte än :)'men  nu ska jag sova snart så jag orkar gå upp imorgon.




pussss! :)

I wanna see u baby, stayin' by my side. ♥

hej.
har inte orkar skriva på ett tag nu. orkar ingentligen inte nu heller men gör det endå :)
Ifredags efter skolan så fäljde emma med mig hem och på kväällen sen kom maria oxå vi åkte till donken med anna och eddie en sväng o sen hem o kolla på film. både jag o emma somnade och missade typ hela filmen. haha aja vid två? nån gång åkte maria hem och då gick jag o emma o la oss. och igår vaknade vi vid typ 10 o då gick vi upp o åt frukost, gick ut i solen o stekte en stund o sen drog vi upp till hålldammen en sväng o solade där. men sen försvann juu solen såklart, våran vanliga tur typ.. :O:O  :thumbdown: så då gick vi hem o satten oss vid datorn? vid typ fem åkte emma hem en stud för hon skulle träffa sin pappa innan han åkte till jobbet. men hon kom tillbaka efter en stund och då försökte vi få henka o vicktor att komma hit men dom ville inte :( så då satte vi oss med datorn i fönstret där vi satt typ hela kvällen tills tolv när emma var tvungen att gå hem.
Och idag så har jag suttit o pluggat som en jävla jude :O har hur mycket som helst att göra nu :(  men nu måste jag fortsätta plugga igen. usch! :O

lägger ut bilder från helgen senare :)


ooh föresten nu har vi fårr våra super snygga klasströjor oxå :) så sjuukt mysiga (a) :D


pussss ♥

Delelelelelelikat ♥

hej.
skoaln idag gick ovanligt fort, o jag fick veta att jag vart godkänd på nationella i matte vilket kändes jävligt bra! har hur mycke som helt att göra nu i skolan aså :O blä. menmen efter skolan så åkte jag o emma in till stan med mamma o fia, skulle köpa skor men hittade inga :( tråk. idag har det ju iaf varit sjukt varmt o skönt ute, loveit! o imorgon äre fredag fan va skönt! :thumbup: men nu måste jag nog försköa sova om jag ska orka gå upp imorron´.



PUSS O GODNATT! ♥

har badat för första gången i år nu! :D

emma o jag gick till hålldammen förut och badade :D o såklart så var ju det första jag såg när vi kom till skogen en ORM! :O jag skrek som en jude.. fan jag hatar skogen bara massa läskiga djur ju :P menmen iallafallnär vi hade varit där en stund så kom tessan, simon, jens och han den där andra som jag inte kommer ihåg vad han heter just nu..värsta badkrukorna vare iallafall inte tessan då för hon slängde sig i vattnet det första hon gjorde, jävla mupp asså :D dom var inte kvar så värst länge. o när dom gick Då badade jag o emma lite grann :D men jag slog i benet i en jävla äckel sten :'( buhu! men fett najs vare iaf :D men nu ska jag kolla färdigt på nån jävla film som jag börjat kolla på.

BILDBEVIS!

emma på bryggan




japp jag har badat nu och det var jätte varmt..
 

lägger kanske upp mer bilder imorron för nu orkar jag inte :D


puss

blablabla.

hej. 
sitter o lyssnar på musik o pratar med emma :) JAG VILL GÅ O BADA :O :D menmen.. idga så har jag varit inte i stan på stadium aren vi hade typ såhär friidrotts dag :) bläää va tråkigt :) men utanför var det massa snygga  pojkar som jag o tessan sprang ut o kolla lite på hela tiden typ (a) hiihi..  aja åkte därifårn vid två nån gång? o då gick jag o emma o solade :D najs :D jag börjar bli bruuuuuuun ;D men nu ska jag försöka övertala min mamma att låta mig gå o bada med emma så hejdå :D



pusss.

tisssdag.

hej.
sitter i min ''säng''  och ska snart kolla på en film, men tänkte att jag kunde skriva lite först :) skolan idag gick super snabbt hade bara tre lektioner o slutade vid tiio i ett :) o efter skolan åkte jag hem o satte mig vid tv o datorn en stund och sen kom emma hit :D vi typ kollade på film, Torkel i knipa :D o sminkade oss o tog super snygga bilder ;) HAHA... egentligen så skulle tessan oxå kommit hit men hon fick inte :( tåååkigt! aja. emma gick hem vi nio iallafall o då hoppade jag in i duschen.
Imorgon ska alla niorna in till stan till stadium arena o ha fridrottsdag GUD SÅ KUL!.... :thumbdown:
men nu ska jag kolla på film o sen sova :D









hihihi (a) :D


pusss!

måndag.

hej.
skolan idag var sjukt seg, som den alltid är på måndagar dårå.. hade cooper test sista lektionen. haha jag köttade :D o förbättrade mig med typ 3 minuter :D men iallafall efter skolan så tog jag, emma, tessan och maria en buss bort till ica o köpte burn och glass (a) tjockisar är vi :D hihi. haha illa vi stod fan o tjöt på busshållsplatsen.. för att vi snart slutar nian och ska skiljas åt till olika skolor.. fan kommer inte klara mig utan mina flickor :( tappar vi kontakten tar jag seriöst llivet av mig :O :O :O får inte bli så. sen så kom mamma o jag, emma o tessan åkte med henne hem. tessan slängde vi av i vånga men emmabus följde med mig hem :D vi skulle gå ut o lägga oss o sola men då gick ju självklart solen i moln.. så vi gick in o kollade på film istället, Ciao Bella. o efter det så dansade vi som glaningar kanske lägger ut video nån dag ;) hihi o runt sju nån gång så kom lilla tessan hit o då klippte emma håret på henne. tjusigt. sen var emma tvungen att gå hem o jag o tessan gick in o jag sminkade henne lite o sen kolla vi på film :D DEAR JOHN (A) love it!
o nu har jag precis kommit ut ur duschen eller nu var det ett tag sen.. men funderar på om jag ska sova nu.
oooh jävlar så här mycke brukar ja fan inte skriva :thumbup:

Vi förut:
tessan - emma hur lång tid tar det att klippa mig? 
emma - 20 minuter en halvtimme typ.
tessan - 15 minuter en kvart, hihi.. 
TYSTNAD
jag - 
haha det är ju samma sak! :o

tessan - hahaha smart! 
jag - :$...

eeh vad ska man säga jag är rätt smart EGENTLIGEN! hihihi


emmabus!


tessan :D


emma. <3


emma döda mig inte för bilden snälla (a)


upss..


inget pottis den här gången iaf :)


sexy mama! jag har sminkat henne helt själv! :D

pusssss!

äntligen lite värme! :D

hej.
var på minneskonsterten idag då med tessan och simon. FUCK VAD VARMT DET VAR! :O HÄRLIGT! :D:D  men var typ nära på o dö för hade en svart skinnjacka på mig..´smart är jag.. :D aja var kvar där till typ åtta o sen kom mamma o hämtade mig -.- trååååååååkigt.  då åkte vi hem o grilla o så. o nu sitter jag o kollar på Wallander, arvet. men orkar inte skriva mer så hejdå



pusss.

13.55

hej.
vaknade typ vid elva nån gång idag :P då gick emma o jag ner o åt frukost o nu har hon åkt hem för en liten stund sen.
igår var jag hos tessan med  lite folk, vi typ grilla o shit inte jag då men alla andra gjorde det iaf. det var inte så jätte kul. men sen när emma kom så blev det iaf lite roligare (a) vi skulle ha sovit där men typ alla andra åkte hem så vid typ två nån gång så åkte jag o emma oxå hem till mig o sov här :)
o idag ska jag kanske åka ner till blacka o sola o sen kanske ut o springa en sväng :). och imorgon äre ju minneskonserten. får väl se om jag ska dit..

dear john!


Såg den här filmen igår.. fast deh har tydligen i premiär i sverige på bio assså förns den 4 juni?. hihi den var iallafall helt sjukt underbar satt och tjöt som en liten gris genom typ hela filmen. buhu.
men helt klart värd att se asså. den är ju skriven eller vad man säger av samma person som skrev 'the notebook som oxå är en helt underbar film och bok.
och sen så är ju Channing Tatum jävligt snygg oxå och det gör ju bara filmen ännu bättre ;) 
hihi (a)
men tänkte bara säga att alla borde se den för den är läskigt bra!

My tea's gone cold I'm wondering why I got out of bed at all.

hej.
kom hem för en stund sen har varit o solat :D fuck va sköönt o börjar faktiskt bli lite brun nu oxå :D hihi. men iaf skolan idag gick fruktansvärt långsamt helt sjuukt asså. :P men nu äre ju långhelg då fan va sköönt aså. ja vad ska jag skriva mer då.. jaa imorgon ska jag iallafall hem till tessan. trevligt trevligt :) men har inge kul att skriva känner jag.

haha min snygga bränna efter att ja solat 3 gånger ;D
lite brun iaf :)

nu kan du få mig så lätt.

hej.
sitter o lyssnar på Håkan Hellström (a). slutade tidigt idag då fan va skönt :) o då åkte jag hem o satte mig vid datorn en stund o sen så bytte jag om o gav mig ut o spran/gick :) oj vad jag är duktig. men måste ju säga att min kondition är ju kanske inte den bästa asså.. :thumbdown: haha aja.
Imorgon äre onsdag o sista dan i skolan den här veckan, fuck va najs! :D o efter skolan blire att sola lite igen oxå. sköönt.


söt bild javet...

pussss!

emma äggkorssare...

l
svin värd att kolla på :D

med emma äggkrossarN

tjabba tjena hallåååååå!
skolan idag var riktigt tråkig som vanligt.. men efter skolan så följde emma :D :love: med mig hem. najs bajs... vi har ätit ägg och oboy... och nu ligger vi med varandra i sängen och snart kommer väll tessan och joinar oss o kollar på film ;D :blush:

pusssssssssssss åhhhhhhhhhh smeeeeeek

if i'm ugly then so are you....

hej o hå.
sitter och väntar på att ballar av stål ska börja:) så sjukt bra äre haha :D idag har jag inte gjort mycke alls typ suttit och skrivit på min jävla engelska uppsats som skulle varit klar i måndags? :P aja.. skriver iallafall om Robert Pattinson, grrrr (a) asd. ja vad har jag gjort mer idag då.. serriöst så kommer jag faktiskt inte ihåg... men nu börjar ballar av stål så hejdå :D
pussss

...................................

hej.
lördag idag då o vädret suger hästballe :O jävla äckel regn asså. aja men idag har jag städat mitt rum. :o fan vad duktig jag är då :) men det behövdes kan jag ju lova.. rip mina dammråttor ;( menmen ska nog inte göra nått speciellt kväll mår inge bra, har typ ap ont i huvet o så.. :/ blir nog att ligga framför tvn o bara ta det lungt :) men har inget spännande att skriva mer nu så det får räcka.




pusssssssss.

en spegelbild.




Se på mig
Jag kan aldrig bli så perfekt och fin
Som dem nog vill ha mig
Se på mig
Aldrig lär jag mig det där

Jag förstår
Kan bara vara just den jag är
Men det räcker inte här

Vem är det nu jag ser?
Svara nu för jag ber
Visa mig en spegelbild som kan va' jag

Kunde jag gömma mig i en dröm
Glömma mig
Spegel ber dig visa nu
Visa vem jag är

Spegel ber dig visa nu
Visa vem jag är...

fredag.

hej.
sitter o glor på talang.. tråkigt! efter skolan idag så gick jag o emma o solade fuck vad skönt! men nu bränner det som fan i mitt ansikte :P känns som jag har feber typ :) aja efter att vi solat så följde emma med mig hem iallafall. vi har inte gjort så värst mycke.  men orkar inte skriva mer nu. så hejdå.

<3.

i don't wanna be the one too cry. lalala

hej igen.
sitter och pluggar som en liten nörd på mitt rum just nu men kommer nog inte komma ihåg nått endå :s aja var ute o gick med emma förut då i två timmar vi gick med pensionärs pinnar. PINIGT! :D haha så fort det kom en bil så råkade vi kasta upp dom i skogen... upsss. hihi. oj vilka onödiga inlägg jag skriver hela tiden då :D men det tycker jag är roligt..

lite bilder från idag..


emma när vi var ute förut :)


tessan coooooling (;


o min lilla söta bitterfitta ;D


pusssssss.




torsdag.

hejhejhej.
ska snart ut o gå med emma pemma men tänkte att jag kunde skriva lite först ;)
skolan idag gick ovanligt fort faktiskt, fick veta att jag klarade kemi provet fuck vad glad jag blev! det trodde jag faktiskt inte.. hade hemkunskap idag i skolan oxå vi bakade typ morotsbröd, inte det godaste jag ätit kanske mina belv som två degklumpar MUMS! haha jag hör nog inte hemma i ett kök asså.. menmen efter skolan så köre vi hem fornader och sen drog vi hem. o nu har jag pluggat lite grann till so provet imorgon. oooh och imorgon äre ju fredag :D:D:D NAJS! och då ska jag sola med emma efter skolan igen :D yeaaaaah! men nu kommer nog emma snart så bäst att jag byter om.

pusssssssssssssssss.



godmorgon :D

hej.
sitter på mitt rum o väntar på att klockan ska bli tjugo i för då ska jag åka till skooolan. tråk. menmen. skönt att slippa åka buss nu iaf. nä nu måste jag springa ner o borsta tänderna. haha fan vilket onödigt inlägg...



pussssssssss.

somnar fan snart..

hej.
åkte moppe till skolan idag för första gången iår fan vad kallt! :O USCH. hade np i kemi i morse, i två o en halv timme fifan vad jobbigt och det gick rakt åt helvete... så jävla svårt var det. aja efter provet drog jag emma tessan sara och bea hem till sara och käkade lite för vi  hade typ as lång rast. sen åkte vi tillbaka till skolan o hade matte. -.- skulle haft engelska oxå men det var nått slagsmål eller skit så vi fick håltimme :s :D:D:D najs. hade inget o göra då för var tvungen o vänta på emma så jag körde hem jessica. och sen gick jag o emma o solade. skööööööönt. o nu ligger jag hemma i soffan framför tvn och kollar på E och är sjukt trött.. och  så måste jag plugga so sen oxå fan va jobbigt!

puss.

tiiiiiiiiiisdag

tja.
ligger i sängen och ska plugga lite no nu för har nationellt prov i kemi imorgon -.- blääää ska sitta och skriva det där jävla provet i 250 minuter :O hur fan ska man orka det?. aja ´men efter skolan imorgon blire att sola med emma ialllafall o det är ju najs. usch är helt slut i kroppen nu asså har varit ute o gått med emma och vilma i typ 3 TIMMAR :O riktigt skönt faktiskt. haha nu ska fläsket bort ;D men nu är det nog bäst att jag börjar plugga.


jag idag.. :)


grävaremma hon skulle göra ett sandslott, men så trampade jag på det. mohahahahahah  :D


puss o godnatt <3


emma och sara ♥ fredrik och roger!




bondeeeeeeeeeeee.

hej.
slutade tidigt idag :D skööönt! :) och efter skolan så följde emma pemma med mig hem :) vi ska plugga och sen ut o gå en sväng idag igen :) najs. vi har typ nyss kollat på bonde söker fru och ätit glass. ojoj. inte bra för magen..  men skriver mer sen.





pussssssssssss.

usch på måndagar..

hej hopp.
måndag idag då, usch jag hatar måndagar.. :P skolan var sjukt seg o tråkig som vanligt. bläää :D o efter skolan så följde emma med mig, mamma o syster till söderköping o köpte tyg till min klänning som mamma o fia ska sy åt mig, eller jag kanske ska hjälpa till med men ah. jag vill inte ha den klänningen jag syr själv så därför så får dom sy en åt mig istället :D  en rosa (a) ;D aja när jag kom hem från söderköping så satte jag mig vid datorn en stund o sen ringde emma o tyckte att jag skulle följa med hennne ut o springa -.- så då vare bara att byta om o ge sig iväg :P vi sprang väl kanske inte så jätte mycke då, men vi gick fort iallafall i typ två timmar :D så jävla skönt asså :) fast jag fick typ as ont i jumsken (stavningen?) det var väl inte lika kul för nu kan jag typ inte gå menmen så kan det gå :D nä nu ska jag nog snart hoppa ner i sängen och lägga mig o plugga lite so. sååå...

PUSSS O GODNATT! (:

jag älskar värdet idag :D

hej.
vaknade vid typ tolv idag :D skönt! och då vara det bara att hoppa upp ur sängen o äta frukost o fixa mig lite, sen bar det av till linköping med mamma, pappa o syster :) jag och fia gick på ikano o jag köpte en jätte fin klänning :D leopard (a) och fästkuddar till väggen. sen åt vi på chilli med najs :) men nu är jag hemma igen och sitter o väntar på att glee ska börja :D:D:D:D så j*vla bra :) men nu börjar  det snart så hejdå :D


:D:D:D


jag tror jag behöver plocka ögonbrynen..

pusssssss<3

sjukt seeg dag..

hej.
trååk dag idag har inte gjort ett piss. eller jo typ suttit vid datorn och varit i blacka med mamma men då blev det nått fel med bilden så det börja lukta typ brännt i hela bilen :O usch. så vi fick stå och vänta på pappa på ica parkeringen i 300 år. kul! men nu ska jag nog gå ner o kolla på körslaget med mamma en stund. :)



pussss.

lördag.

hej.
valborg igår då. najs, emma och tessan följde med mig hem efter skolan o hämta min moppe sen åkte vi till emma och åt pannkakor ;D o sen åkte vi hem till tessan för hon skulle duscha och hämta grejer o efter det åkte vi tillbaka hem till mig igen och fixade oss lite sen tog vi mopparna ner till blacka först till ica o sen till pizzerina o köpte en pizza som vi satt o åkt på konsumparkeringen som värsta luffarna typ :) fullt normalt. sen drog vi hem till fornader. trevligt. var hemma vid typ ett nån gång o slocknade så fort vi la huvet på kudden.
och i morse vaknade jag vi tio nån gång av att emma satt o glodde i min säng.. o nu är jag sjukt trött o känner bara för att gå och lägga mig :P menmen.

lägger upp bilder senare eller nån annan dag :)

pussss.

RSS 2.0