Första advent.

hej.
vaknade nyss, har sovit skit dåligt inatt för är så jävla fucking förkyld! :( o nu så äre typ snöstrom ute oxå.. KUL! (Y) HATAR VINTERN! men allafall igår så´skulle jag o frida egentligen ha åkt till ullared, men så blev det icke, för ddet blev typ inställt
, så vi åkte till motala istället. hitta rätt mycke grejer faktiskt :) ah sen skulle vi ha gått på julmarknaden här oxå men så blev det inte heller för det kosta typ 60 kr i inträde?? så vi typ kolla på film istället o sen gick vi o käka pizza. o sen satt vi bara på mitt rum o chilla typ hela kvällen... o ifredag var vi på skeppet o lekte lekar, roligt vare :)
ah och idag så ska jag städa mitt rum och plugga typ... ska bli roligt! (y)



sknar min emma :( ♥

HÅKAN HELLSTRÖM - RIVER EN VACKER DRÖM! ♥



Seriöst så jävla sjukt bra är han! ♥
har bestämmt att jag ska gå kolla på honom i vår  när han kommer till Norrpan :)
längtar som fasiken, ska fixa biljetter så fort som möljligt, för tar dom slut då kommer jag typ kill myslef!


Enough for now...

hej.
ligger i sängen o ska väll snart sleepa, är sjukt trött! har inte skrivit på att tag känner jag. men ah.
iallafall så igår vare nån trippelboll skit på skolan, men jag var inte med för jag var sjuk. kollade på ett tag men sen gick jag hem o kollade på film istället, sjukt tråkigt! vårna klass var sämst o förlora allt endå. :) ah o idag så hare varit en vanligt skoldag. bajstråkig. fick typ nått papper om hur vi låg till i dom olika ämena, kul att jag hade IG i turism då (Y) fast måste bara göra ett prov så har jag godkänt. men sen så hade jag VG i matte. MHMM. STOLT! :D  ah o imorgon har vi nån jävla hälsodag? det ska bli kul.....
ska vara kvar här i helgen oxå med frida :) ska bli roligt! :) men saknar min mamma :( 
nä nu ska jag sova. GODNATT!



as gammal bild från typ förra sommaren! :thumbup: ............
söt javet..





FÖRESTEN SÅ SAKNAR JAG MINA KOMPISAR HEMMA SJUKT MYCKE! :(

En tuff brud i lyxförpackning.

hej.
sitter i vadstena nu, var nyss o käka med frida, kalopps! MUMS!.. kul o vara tillbaka här nu då.. lämgtar redan hem, men bara en o en halv vecka kvar o sen blire att vara hemma i sex veckor! SKÖNT! men ah i lördags pkte jag hem till christoffer o sov där, mysigt vare :) vaknade typ vid ett igår men gick nog inte upp förns tjugo i tre elller nått. var kvar där till sex o sen tog jag pendeln o träffa mamma i blacka o handlade lite. sen åkte jag hem o duscha o kolla på tv typ. sen var jag nära på att svimma oxå, sjukt läskigt. bara snurra till i huvet o så blev det svart. sen vart jag helt vit i fejan o mådde illa så jag gick o la  mig! men idag mår jag bättre förutom att jag är sjukt jävla förkyld! ÄLSKA VINTERN!


 jag o bästavän i sommras i varberg, saknart'!

it's time to face truth.

hej. 
ligger i sängen o tråkar o väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan få åka till stan o träffa christoffer, ska sova där inatt. :) 
men ah iallafall igår så kom emma hit o sov här, MYSIGT! saknat henne som F*N. vi gjorde inte så värst mycke, typ åkte till blacka, kolla film o så var vi ute o gick en sväng i kylan oxå. sjukt kallt!
så jävla skönt att det snart är praktik, då är jag hemma i sex veckor eller nått! :) LÄÄÄÄÄÄÄNGGTAR som bra den!  :)


förlåt frida! :(

ber om ursäkt för bilden i förra inlägget frida, men det är så du ser ut, bäst att du inser det snart! det finns hjälp mot akne o du ska få en pincett i julklapp så du kan ta bort pälsen mellan ögonen! :) så ska du se att allt blir bra sen!

puss på dig!

FREDAG! :D

hej.
slutade nyss, o snart kommer pappsen o hämtar mig o muppfrida. skönt att åka hem! :D
o sen blire att träffa min saknade älskade bästa vääääääääään! längtar! :D  <3


snygg ellerhur????? :)

Dansa din djävul!

tjooo.
var nyss  käkade, äckligt som valigt! HATA cullinars mat! blääääääää ;o aja idag har skolan varit skit seeg. ovanligt? NAE! fick reda på mitt svenska prov, fick IG! igen... jag kommer få ig i svenska o behöva gå om ettan elller nått! men då blire hejdå vadstena iallafall! :) det skulle ju inte va helt fel kanske men nae.
oooh och imorgon äre ju fan fredag! :D :D :D :D :D  då blire att åka hem o träffa emma? :) och på lördag christoffer! saknar honom :( saaknar emma med såklart! sjukt jävla bajs mycke :( men ah o ikväll blire att göra ingenting tror jag, det finns inte att jävla skit att göra här! så jäla tråkigt. menmen. igår bakade jag o frida kladdkaka iallafall, det var roligt. var nått jävla möte på elevhemmet oxå. jag o frida kände oss kanske liiiite skyldiga till vissa saker dom tog upp eller ah det mesta.. hahha naedå.. :)
men nae nu ska jag plugga engelska!




söta tjejer det där!
hahah en sån där bild springer lärnarna på skolan omkrig med o frågar vilka det är på bilden, men ingen som vet... :)

ROSA.

Little Marbles - Rosa



SJUKT BRA LÅT!

Cry me a river.

hej.
slutade nyss o nu sitter jag på mitt rum o tråkar. snacka om att den här veckan går segt då! bara onsdag idag. SEGT! vill att det ska bli fredag så ja får åka hem! :) idag så har det varit typ världens längsta dag i skolan oxå usch! hade svenska prov, hade inte pluggat ett dugg! så blir nog IG på det här svenska provet oxå.. ;p menmen. måste börja plugga mer om jag inte ska behöva gå om ettan... men fick iallafall VG på min redovisning o det är ju bra. :) men ah ikväll vet jag inte vad son händer antagligen igenting som vanligt här i Vadstena.


gammal bild på mig o fornander, saknar den flickan! as länge sen vi träffades fan..

För fin för denna värld.

hej.
sitter o kollar på svenska hollywood fruar med pappa :)
har inte skrivit på helgen men har inte haft tid typ, har varit med christoffer hela helgen, mysigt ;D i fredags åkte jag först hem för va så jävla trött så orkade egentligen inte åka till stan, men sen så smsa christoffer vid sju nån gång o sa att han vill att kah skulle komma så då fick jag springa som en jävla jude till bussen.. sen åkte jag hem därifrån vid ett typ, fick sitta o kimstad o vänta i en halvtimme på att nån skulle hämta mig.. så jävla kallt. o i lördag så städa jag mitt rum o greja lite o sen kom mongot hit o sov här inatt :) och idag vakna jag vid typ tolv o så fick jag ligga o vänta på att christoffer skullle vakna i typ en o en halvtimme KUL. så då kom emma babe hit lite.. usch vad jag saknat henne. :( aja sen gick emma hem o christoffer pkte oxå hem. o då hjälpte jag fia att ta lite bilder på katten o sen drog vi ner till blacka o köpte mat. ah o sen satte jag mig framför tv:n. senare ikväll ska vi väl käka tårta o ge pappa lite presenter för det är ju farsdag idag :)
o imorgon blire att åka back to Vadstena..



frida är söt!

hej.
har lunch rast nu. och sen har jag bara en lektion till o sen kommar min mammi o hämtar mig :D o då ska vi åka till staaaaaaaaan så jag kan gå till min praktikplats fast vet inte om jag tänker gå dit.. :p aja sen ska jag träffa mongo christoffer :)


snygg, javet (;

Det är för oss solen går upp.

hejhopp!
kom hem  från skolan för en halvtimme sen typ. o nu sitter jag på mitt rum o lyssnar på musik, ska snart gå o käka! idag så har jag haft svenska prov! kuuul att det gick så bra!.... svara på typ fyra frågor eller nått :o skiT! ah sen har jag redovisat oxå.. fuck vad jag skaka så jäla nevös asså. men ah fick tillbaka mitt matteprov idag  oxå VG VG VG VG VG!!!!! :D GLAD TJEJ! mmmh o ikväll ska jag packa o städa.. o sen ska jag gå o lägga mig tidigt för en gångs skull hade jag tänkt. får se hure går med det.  OCH IMORGON SKA JAG ÅKA HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D wiihoooooooooo slipper sista lektionen oxå för ska till norrköping o fixa med praktik plats.
men kommer kanske inte kunna träffa min lilla emma på hela helgen.. bajs då kanske vi inte ses på FYRA VECKOR?!?!?!? kommer döööööö. men nae nu ska jag gå o äta tyyp. hejdå!








jag och min ''söta'' kompis frida igår.. :)

Never say never.

hej.har
kom nyss in, har varit ute o gått en sväng med lilla friida. kallt o slakigt! usch jag hatar vintern och snö.. BLÄ! men ah och idag fick jag tillbaka mitt geografi prov... G-! ett poäng ifrån godkänt. BRA KÄMPAT SARA!... usch måste börja plugga mer. mäste plugga typ nu för har svenska prov imorgon plus att jag ska redovisa min hemkommun. snacka om att jag är nervös! men det går väl säkert bra..
bara två dagar kvar i skolan nu oxå, sjukt skönt! längtar till helgen som fan för då ska jag träffa lilla christoffer. :) men nae NU MÅSTE jag verkligen plugga... ;(


En sekund blir tusen år.

hej.
fyfan för idag asså! sämsta dan på lääänge. hatar vadstena vill bara hem.. kul att det bara är mångad idag oxå så får inte åka hem på fyra dar!!! :(
saknar min emma älskling redan, sjukt mycke! <3 bjasssssssssssss.


så här känner jag för idag!


:thumbdown:






älskar dig sjukt mycke!... :/ ♥

söndag.

hej.
har inte skrivit på ett tag men har inte orkat.
i torsdags var jag o emma i ullared, hittade rätt mycke bra grejor faktiskt.. och i fredags åkte jag hem till christoffer o sov där. mysigt! i sen igår så vaknade vi vid typ två eller nått o då hade emma ringt mig nio gånger o skickat tusen sms för jag hade bett henne komma in till stan ganska tidigt för jag skulle fica massa grejer. upsss. lagom glad på mig var hon. sen igår kväll gick jag o emma o såg på bio, Saw 3D. äcklig som fan!!!! usch... men ah och idag ska jag åka tillbaka till vadstena igen,... KUL! VILL INTE! :( vill vara vara hemma. men nae nu ska jag packa färdigt o fixa lite annat!'


oh förjag sågestenmcdonallds tina på! ;pppPPPpPPPpPP ^^ XD ^^ xd

Hej.
nu är emma här... det är kul tycker jag, så gjorde jag inte det. ;pppPPpPpppPPPPPppP
hon ska sova här inatt... vi ska ha det mysigt ^^, 
imorgon ska vi åka till PULLARED. det ska bli kuk. XD
MORGANS KUK! ASD (a) han är fejn... ^^ ELLER?  
jag är lite kissnödig... det är inte så kul.
emma fes nyss det luktade äckligt.
MEN NU SKA VI SOVA.
GODNATT.
FAST VI SKA INTE SOVA... SÅ GJORDE VI DET ;PPPppppppPpppppP
VI SKA "SOVA" ISTÄLLET... GRR XDXDXDXDXD /EMMMMMMA MJAUU
PUSSS O SILL / SARA MUUUH.
LITE DILL MED/ EMMA MJAUU
I FETTAN/ SSARAS MAMMA...
HEJDÅ!
OK/ PAPPA





HAR KLIPPT MIG IDAG OXÅ FÖRESTEN! KORT BLEV DET :(





PUSSSSSSSSSSSSS O SILLL HA EN TI DET SKA VREVLIG NATT, FÖR

Hello Saferide - The Quiz ♥



If I'd fall, would you pick me up?

hejhej.
idag har jag inte gjort ett piss än så länge.. eller jo gjort nått i powerpoint till nån redovisning :) snacka om seg dag! kom på idag oxå att jag inte fixat nån jävla praktik plats heller så det måste jag åka in till stan o göra imorgon, det ska bli kul!.... fast NAE! men ah har ingen aning om vart jag ska va men det är väl bara o ta nån stans eller nått :) mhm men nae nu ska jag jag väll ta o göra nått kanske. :)
'


måndag

hej.
har precis fixat mig färdigt o nu gör jag inte ett skit! :) ska åka in till stan sen men går ingen fucking buss förns tio i fyra. menmen. igår kom iallfall tessan hit o sov här, vi har typ lega o kollat på en hel säsong av Gossip Girl (y) ;) mysigt! :) jaaa vad ska jag sk´riva mer dååå? nä har verkliigen inget kul att skriva så skriver mer en annan dag! :)


RSS 2.0