Där ute finns en värld av långa nätter...

hej.
ligger i sängen o lyssnar på musik, funderar på att kolla på Gossip girl för har inge bättre för mig :)
igår så fick jag änligen åka hem från Vadstena! så jävla skönt. o nu äre lov oxå  :D:D HÄRLIGT! så sjukt skönt at´t vara hemma aså (Y) men iallafall igår kom emma hit och sov här, mysit. och imorse så gick vi upp tidigt för skulle åka in till stan o kolla på OLA på mediamarkt! kom iväg liiite sent för att jag hade  lite smått damp för jag inte hitta nått att ha på mig (A) :D :D :D :D hihihi!men fick hans nya skiva an mamsen, SIGNERAD!. o sen gick vi på stan en stund med tessan :D köpte bara knästrumpor typ. men ah sen åkte jag o emma hem till mig o käka o sen gick hon hem. riktigt lyckad dag faktiskt!! :)

 




emma jag o OLA :D ♥


ÄLSKLING

jag ville bara säga att jag saknar min bästavän, så det gör ont i mig :(

pusss&kram /äma♥♥♥


toooooooooooooorsdag.

hejhejhej.
sitter o tråkar på mitt rum o ska snart städa eller gå in o störa frida kanske... :) får se hure blir! idag hade vi iallafall NK prov... gick BAJS! IG IG
IG! menmen... imorgon äre iallafall freeeeedag :D så jävla skönt o åka hem till mitt lilla VÅNGA! (L) (L) I EN HEL VECKA! saknar min mamma :( ååååh. jag har inget kul att skriva så nu ska jag städa istället... HEJDÅ! 



passar på att slänga in en bild på min sjukt FULA eller ja mena fina kompis frida kagevik! ♥

HÄMNDEN ÄR LJUV FRIDA! :D :D :D :D





 









söt tjej det där faktiskt! :)

jag hatar att älskar dig o jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

hej.
sitter o nördar kycklingstuds... sjukt tråkigt spel men ah hah. hade geografi prov för en liten stund sen. gick väll sådär kanske lutar nog mot ett starkt  IG! kunde verkligen inngenting!!  bajsoxå :( men ah o imorgon har vi prov i naturkunskap plus att jag ska skriva nån jävla analys på nån bok som jag inte fatta nått av typ.. men det blir säkert as bra! så ska väll snart sätta mig o plugga kanske, KUL LIV JAG HAR! har pluggat hela jävla veckan.. åååh blir fucking deprimerad på det här. men bara två dagar kvar o sen blire LOOOOV :D längtar som bara den!!
men nä nu ska jag ta tag i mitt liv o börja plugga! hejdå!



söt bild på lilla frida! :)

My heart beats for you!

hej.
har inte skrivet på ett tag nu igen känner jag. men iallafall nu sitter jag åter igen på mitt rum i lilla Vadstena o pluggar som en jävla jude! bajstråkigt! men ligger nog efter som fan nu så blir nog att plugga hela vecka. men sen äre ju höstlov, SÅ JÄVLA SKÖNT! LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR SOM FAN!
men ah, ifredag så var jag iallafall med emma o tessan och dom sov hos mig, mysigt! vii typ satt o snacka, kolla film o käka pizza, trevligt som satan! saknat mina flickor sååååååååååååååå mycke! o i lördags så åkte tessan hem tidigt o jag o emma låg o slappade as länge i sängen innan vi bestämde oss för att åka in till stan en sväng. köpte typ en tröja o så.. ah o sen hem till mej o käka o packa o sen vidare hem till larsson o sov där. vi låg typ  o kollade på hey babberiba (stavningen?) hela kvällen och typ hela dan idag. :)
men nae nu ska jag plugga vidare o sen kanske kolla på nån film.


 skit snygg bild på mig o emma från igår!

lägger kanske upp andra bilder från helgen imorgon :)




PUSSSSSS!

goooooood night!

tjaaaaaaaa.
ligger i sängen o ska snart sova. har bajs ont i nacken :O inte kul! usch vad jag gnäller hela tiden men sån är jag :D MEN HAR INTE ONT I HUVET JUST NU IALLAFALL, SKÖÖÖÖÖÖÖNT! TACK HANNIBALL! upss caps. men blää imorgon ska jag till värdcentralen ingen o ta blodprov o shit. JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE! åååh :( men måste sova nu för ska upp vid åtta imorgon. o föresten ska jag nog träffa min älskade emma imorgon oxå :D LÄNGGGGGGGGGGGGTAR! <3<33<3<3<3

ÅHNEJ NU HAR DET SNÖT OXÅ :o USCH!


MEN GODNATT! :D


Det är visst nån som är tillbaka.

hej.
sitter HEMMA framför tv:n och kollade nyss på bonde söker fru med mamma! så jävla skönt att vara hemma asså helt sjukt. fan underbart att få sova i sin egna säng! skulle vart ännu bättre om jag inte haft så jävla ont huvet hela jävla fucking tiden. men har iallafall varit på vårdcentralen idag, roligt min läkare hette  HANNIBAL ;o och jag fatta inte skit av vad han sa men det var tydligen spänningshuvudvärk jag har, OJ ddet visste jag ju inte redan. han tyckte att jag skulle äta ipren för det funkar ju SÅ HILMA BRA!... fast nae! tröga jävel han fatta nog inte svenska... men till slut så fick jag nåra andra tabletter jag skulle äta. hoppas dom funkar bättre. o imorgon ska jag tillbaka till vårdcentalen igen o ta nåra jävla prover men det vägrara jag fan! dom får inte hålla på o sticka nålar i mig inte :O :( NEVER! ska gömma mig under sängen så mamma inte hittar mig.. moahahhah. mmmh så kan det va men nu ska jag kolla på tv igen o sen plugga lite tror jag. hejdå!


gammal bild på mig o emmis :)

onsdag.

hej.
håller på o packar, mamma o pappa kommer o hämtar mig vid nio ungefär så ¨då blire att åka hem till lilla vånga eftersom att jag inte mår bra.. o då blir det att åka till vårdcentralen imorgon oxå! KUL, gud vad jag längtar... hatar verkligen det där stället... usch! men skönt o komma hem ska det bli iallafall. men kommer missa skit mycke här så kommer på plugga som en idiot nästa vecka antagligen.. roligt! menmen så äre. nä nu ska jag packa färdigt det sista, skiriver kanske nått när jag kommer hem.

jag vill åka hem! :(

hej.
sitter på mitt rum i Vadstena o mår skit o har så fucking tråkigt så det är inte san! mår bajs.. min äckliga huvudvärk is back! :( åååh... saknar min mamma o min pappa o mina kompisar hemma fruktansvärt mycke! speciellt min emma. som vi aldrig pratar längre! känns verkligen som att vi håller på o lider ifrån varandra.. o det får verkligen inte hända DÅ TAR JAG LIVET AV MIG! helt seriöst. saknar dig så sjukt mycke emma, du skulle bara veta!..<3
men ah nu ska jag nog gå o duscha o sen måste jag plugga som en judehar hur mycke som helst att göra, skulle egentligen behövt plugga hela dan i dag men slockade i sängen så fort jag kom hem.



jag saknar dig så sjukt mycke! :( <3

Frida är bäst!

hej.
sitter på mitt rum o ''pluggar'' med frida.. bajstråkigt. skulle egentligen åkt till linköping nu, för håkan har skivsignering men så blev det inte för ingen av oss hade typ pengar till det så blev att stanna hemma o plugga istället. har hur mycket som helst den här veckan! jävla bajslinje går jag! bara plugg o plugg o plugg o plugg o plugg... menmen nu ska jag väll försöka lära mig lite om turismenshitoria då. KUL!



frida o jag just nu!

pusssssss!

om du var här.

hej.
sitter på mitt rum o lanar med frejda, ruuuligt!
idag har vi inte gjort ett pisss typ, bara kollat på film o tagit det jävigt lungt! :) o sen har jag fixat en blogg till friiida oxå, skit snygg blev den! :) hahahha... ah men iallafall den här helgen har varit lite gaaalen sådär har haft riktigt kul faktiskt, för det mesta iallafall :) typ. men nae har inget roligt att skriva känner jag.. så skriver mer imorgon istället om jag kommer ihåg :)


BILDER FRÅN HELGEN.









ojoj...







 pussss



Hur kan jag tro på kärlek?

hej.
ligger i sängen o ska snart sova :D SKÖNT! är as trött.
idag har jag iallafall varit i skolan som vanligt o sen gick jag hem o städa mitt äckliga rum! det behövdes kan jag ju lova! (; haha... sen kolla jag på film med frejda, felicia och elin o sen drog vi bort till skeppet på tjejkväll o målade naglarna, as najsa blev dom :) kanske kan lägga upp en bild imorgon, vi får väll se :)
och imorgon äre fredag  :D:D:D:D o vi slutar vid elva nån gång! sååå skönt! :) o så blire att vara kvar här i helgen med, hoppas på att vi hittar på nått kul! ska iallafall fira lilla emilia som fyller år på lörrrrdag :) eller? :P aja men nu orkar jag inte skriva mer :)

 
SÖT TJEJ!..........fast nae! ;D





GOOOOOOOOOOOOOODNAAAAAAAAAAAAAAATT!

Sweet dreams.

hej.
jag suger på att uppdatera i know! :D menmen så äre :)
just nu ligger jag iallafalll i min super sköna säng o ska snart soova! skulle jag behövt göra för läääääääääääängesen egentligen, sover aldeles för lite, kanske därför jag jämt har ont i huvet?!?!?!?!? VAD VET  JAG?... jag är ju bara en unge lixom!  men nae idag har jag i allafall varit i skolan, det var bajstråkigt som vanligt! :) hade idrott sista lektionen, gymnastik... synd att man är smidig som ett kylskåp bara.. :D  hähä! ah o efter skolan så pluggade jag! as duktig var jag.. typ... fast nae :) gick o kollade på ishockey med Cattis istället. inte ett dugg kul! AS KALLT! USCH!   menmen vad gör man inte :O sen gick vi tillbaka hit o satte oss vid datorn o så o nu ligger jag här o ska sova NU eller ah snart :D tyyyyyyyyyyp :D JAG ÄR GLAD IDAG :D ahahahhahahaha :D gisssa varföööör? haha JAG VET INTE DUU VET INTE BARA EN BONDE VET! ;d MEN NAE JAG ÄR VERKLIGEN  INTE TRÖTT EGENTLIGEN ASÅ MEN SKA SOVA ENDÅ:o BTW JAG KOM PÅ ATT JAG SKRIVER MED CAPS NU :o OMG :d
ååååh jag saknar min emma jätte mycke nä gud nu var jag depp :( åå¨h <3 VILL HEM! men nae det går ju inte!!!!!! men usch vad jag skriver massa onödigt men så äre när man är trött... eller? FAST JAAA :d  men okej nu ska jag sluta skriva. GODNATT seee you tomorrw kanske eller idag blire ju för klocka är as mycke faaaaaaaaan :O  GODNATT
:D

'
GAMMMAL BILD :D

shieeeeeeeeet vilekn onödiggt o lustigt inlägg dette blev :O

Den fulaste flickan i världen.

hej.
ligger i sängen och ska alldeles snart sova för ska upp vid typ åtta imorgon? usch vill fucking inte åka tillbaka till vadstena juu... :( villl vara hemma med min mamma o pappa o min kompisar :O menmen så äre med det. känns bara så just nu säkert men ah idag har jag inte gjort ett jävla skit! AS SKÖNT! ;D fast liteee seeegt :)
men nae nu måste jag soooooooooova :D
 GODNATTTTT! :D



pusssssssssssssss......


IQ fiskmås?!?! ALDRIG! :D



KÄNN PÅ DEN :D
moahahahahhaha JAG ÄR SAMRT! :D

The first cut is the deepest.

hej.
vaknade för typ en timme sen o nu sitter jag i sängen o lyssnar på musik..
igår så var jag emma o sara iallafall i stan o kollade på bio, tusen gånger starkare. riktigt rolig film faktiskt! roligt att träffa lilla fonander oxå för det var typ TUSEN ÅR SEN!?!!? :O saknat henne jätte mycke. :(
ah idag bilre bara att vara hemma. hade egentligen tänk att åka till baka till lilla Vadstena men vill vara hemma så länge som möjligt! just nu känner jag inte alls för att åka tillbaka. saknar allt här hemma sjukt mycke när jag är där. men sen när jag är hemma så längtar jag tillbaka till Vadstena.. men inte nu! längtar som satan till december för då får jag vara hemma i sju veckor! :) men nae nu ska jag plocka ordning lite på mitt rum o börja packa ihop mina saker lite smått. :)

tre bilder från igår!







PUSSSSSSSS!

HIP HIP HORA..


DOPPA SUG O NJUT!

SITTER O SOFTAR MED EMMA O KÄKAR CHIPS :o TJOCKT!
PUSS PÅ DET!

OJ FICK LITE DIPP UTANFÖR MUNNEN! :o MEN DET SLICKA EMMA FORT BORT! :D :thumbup:

Little Marbles - Jag hoppar och trampar på ditt hjärta. ♥




Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

hej.
kom hem från tandläkeren för en liten stund sen, fyfan asså! först skrapa dom bort nåra jävla stena med en fucking stålpinne?!?!? :O AJ sen borra :( serriöt satt o skakade i den där jävla stolen.. tandläkren är det värsta som finns :( ska aldrig mer åka dit! menmen nu sitter jag iallafall o tråkar på mitt rum o väntar på att emmma ska sluta skolan så jag kan träffa henne!
skriver mer sen.



upssss hihihi :D


PUSSSSSS!

Hate it or love it! ♥

hej.
sitter på mitt rum HEMMA I MITT ÄLSKADE VÅNGA o lyssnar på musik, emma och tessan åkte hem för en stund sen. men iallafall idag gick jag o tessan upp vid typ tio o då fixa jag mig i typ två timmar och sen så drog iv in till norrköpiiing, först tiill polisen o fixa pass o sen till stan o träfffa emmababe! :D fyfan va härligt att äntligen få träffa dom igen, har saknat dom bajs mycke! tessan vare typ 1000 år sedan jag va med! aja efter stan så drog vi hem till mig igen o bara typ satt o snacka! sjukt underbar dag hare varit!  gå ner o sätta mig framför tv:n
o imorgon ska jag till tandläkaren.. :( HJÄLP! vill inte :'( men efter det så ska jag träffa emma och förhoppningsvis tessan med! :D men nae nu ska jag snart gå ner o sätta mig framför tv:n med min lilla mamma o kolla på halv åtta hos mig! haha :D









ÄLSKAR ER TJEJOR! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Du e la go :D

hej!
sitter på mitt rum o lyssnar på musik, engleska lektionen blev inställd, fan vilken tur för jag hade inte gjort min läxa (a) uppps hihihi :D hade franska prov oxå förut det gick väl sådär kan man väl säga... inte pluggat till det heller. o så hade jag inte gjort svenska läxan heller... INTE BRA! måste börja plugga mer om det ska bli nåttt av mig aså ;) och gå lägga mig tidigare på kvällarna o inte sitta uppe med schimpans Cattis hela nätterna ;)  men ah ikväll äre föräldramöte på skolan så då kommer mammi o pappi hit :D o jag får åka hem ;D är ledig torsdag fredag :D HÄRLIGT! och ikväll ska jag träffa min enormt saknade älskade vän teres stern!!!!! :D hon ska sova hos mig! ;D fy fanken vad längesen det var! och imorron får jag träffa min älskade emmis blemmis! :D LÄNGTAR!!!!!!!!!!!! :D men nu ska jag börja packa lite o sen gå o käka lunch! :)




jag o kisselisan igår :)

PUSSSSSSS!

Trasig...

hej.
har inte skrivit på skit länge men har inte orkat/haft tid.. men iallafall ihelgen var jag kvar här i Vadstena och det blev en GALEN helg tillsammans med Cattis! (: sjukt roligt hare varit. men ah nu sitter jag iallafall ensam på mitt rum, ska egentligen plugga men orkar inte, har fått tillbaka min äckelhuvudvärk. vill bara åka hem till mitt älskade vånga just nu! och imorgon får jag äntligen göra det oxå! så jävla skönt! saknar allt där hemma sjukt mycke, speciellt min lilla älskade bästavän! )': men nae nu ska jag väl snart gå o käka lunch o sen tillbaka till skolan.... BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!




PUSSSSSSSSSSSSS!



åhhhh ibland hatar jag mitt liv!

RSS 2.0