Let it rain over me.

hej.
flyttat in i lägenheten nu då o just nu sitter jag o kollar på tv, rätt skönt asså men känns lite ensamt ibland att vara själv i en stor lägenhet.. typ när man vaknar på morgonen och det är helt jävla knäpp tyst, så så fort jag vaknar så springer jag upp o sätter på tv:n bara för att det inte ska vara så jäkla tyst. men vänjer mig väl så småning om, det är ju tusen gånger bättre än det äckliga elevhemmet iallafall!
aja igår iallafall  så gjorde vi inte så speciellt mycke var ute och gick, och sen typ chilla hemma hos sofie o ellen hela dagen. och ikväll blire tacos hos dom. najs. och imorgon drar skolan igång igen, inget jag ser fram emot direkt, vill ha mer sommarlov har ju fan jobbat hela sommaren.
men men nu ska jag nog ta tag i mitt liv och gå ut i köket o diska och sen hänga in alla min kläder i garderoben som jag redan lyckats slänga över hela golvet!

Dåligt samvete..

Det värsta jag vet är verkligen att se eller att höra min mamma gråta och nu gör hon det. På grund av mig, för imorgon flyttar jag igen.. Känner mig som en idiot hon har gråtit hela kvällen och gissar på att det kommer bli ännu mer imorgon. Fyfan ibland hatar jag mig själv för att jag i stort sett redan flyttat hemmifrån. fast det verkar ju som att det blir bättre efter ett tag eller jag hoppas det iallafall för vill inte se min mamma ledsen för då blir jag oxå ledsen och fyfam nu gråter jag med... Jag älskar mina föräldrar och jag har haft en fin sommar tillsammans med dom och nu kommer det kännas helt jävla fel att åka härifrån igen. Men tänker åka hem så ofta som möjligt!
Fan oxå.





I forgot to say out loud how beautiful you really are to me. ♥



En idiot som jag.

Hej. Sitter i bilen påväg hem från Ullared nu, är sjukt trött och har verkligen dö ont i fötterna! :( förstår egentligen inte det roliga med Ullared.. Tusentals galna jävla kärringar som springer runt som idioter och nästan kör ihjäl en med sina fucking kundvagnar! Hatar människor ibland asså. Men hittade väl en hel del bra grejer endå. Och nu väntar bara en typ tre timmar lång bilresa hem oxå, UNDERBART! men sätter på litte Lasse i lurarna och hoppas på att somna en liten stund åtminstonde! Och sen när jag kommer hem blire att packa upp alla mina saker och sen ner dom igen plus en massa annat skit för imorgon bär det av mot fina Vadstena. Ska äntligen få träffa mina saknade vänner igen! :) Men nu ska jag försöka sova så att tiden kanske går lite fortare! Puss.

Simsalabim.

hej.
sitter på mitt rum ska väl snart gå o lägga mig kanske för imorgon blire att gå upp skit tidigt!
aja idag så har jag iallafall varit hemma hela dagen o bakat o packat o fixat lite och sen  nu på kvällen så kom emma och vicktor hit  oxå! himla trevligt faktiskt. :) vi gjorde inte speciellt mycke dock men ah.men som sagt nu ska jag lägga mig o kolla på film en stund o sen sova!




FML.

VARFÖR?! åh hatar mig själv ibland asså!

I had almost forgot you..

Hej. Ligger i sängen nu och tänker snart sova för mår inte bra alls. Kom iallfall hem från stan för en liten stund sen, var o kollade på bio med mamma och syster! Trevligt. Vi såg bridesmates eller va den hette, roligaste filmen jag sett på länge asså! Idag var det sista dagen på vikelbygården idag oxå då, rätt skönt asså men oxå väldigt sorgligt trivdes ändå rätt bra där när jag tänker efter! Och sjukt jobbigt att säga hejdå till min lilla tant oxå.. Usch både hon o jag började gråta när jag gick in o sa hejdå :( vart tvungen att lova henne att komma o hälsa på oxå, och det ska jag försöka göra oxå när jag får tid över! Och personalen där har redan bestämt att jag ska jobba där hela nästa sommar oxå.. Så nu har jag två jobb att välja på tills nästa sommar. Najs! Men nu ska det iallfall bli skönt o vara ledig nåra dagar innan skolan kör igång på tisdag! Men nu så ska jag sova! Godnatt. Helvete vad många gånger jag skrev oxå i det här inlägget då.. Låter helt sjukt men orkar inte ändra, skyller på att jag är trött!

Åt helvete med himlen!

hejsan hoppsan.
sitter o kollar på true talent, rätt tråkigt..
dag så har jag iallafall jobbat min näst sista dag på vikelbygården! känns rätt så jävla as skönt att det är sista dagen där imorgon och sen så får jag ju faktiskt ett par dagar lov innan skolan börjar oxå! kan behövas känner jag.. fast sitta hemma o glo är det värsta jag vet asså så får väl se om jag kan hitta på något men nte så lätt när alla andra jäövlat här hemma redan börjat skolan! anal. men imorgon kväll så ska jag iallafall på bio med mamma och syster, mysigt. och på fredag kanske vi ska åka till ullared? och sen lördag bär det av mt vadstena igen! det ser jag fram emot måste ja ju säga är sjukt trött på dne här hålan nu. det händer verkligen ingenting här. men nu ska jag kolla vidare på tv:n. byebye.






you keep on hurting me even though we do not talk anymore.. <3



Go fuck yourself.

Hej! Har inte skrivit på några dar igen men har inte haft tid eller orkat! Men iallfall i torsdags förra veckan så drog jag o sara in på rix fm, rätt kul! Och sen i fredags skulle vi oxå åkt in till stan men så blev det icke för det spöregnade ute! Jävla skit! Ah och sen i lördags så åkte jag mamma och pappa iväg till Vadstena och tapetsera och målade i min lägenhet så nu är dom röda väggarna borta! Blev rätt bra nu faktiskt tror jag. Ah och sen på kvällen så träffade jag en massa saknat Vadstena folk, trevligt! Kom väl hem typ vid fyra eller nått o gick o la mig o fick sova ett par timmar innan mamma o pappa var igång i grejade så var lagom trött kan ja ju säga. Ah o sen när vi kom hem igår så träffa jag emma, o sara och så sov emma här! Mys (a) och så imorse var det upp tidigt och iväg till jobbet! Fyfan men bara två dagar kvar nu! Och när jag kom hem så somna jag på soffan och sov i några timmar och sen ut i skogen med mamma och plocka svamp som den skogsmullen jag är! Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Godnatt!

HAHA.

OJ OJ OJ! vilken fin bild jag hitta på mig själv, måste ju säga att jag matchat min fondation väldigt bra med min hudfärg..
ja vad ska man säga..

Omgiven av idioter.

hej.
ligger i sängen nu ska väl snart försöka sova kanske.
idag så har jag iallafall jobbat, sex dagar kvar nu.. men det är ju rätt soft jobb endå så det klarar jag nog. och efter jobbet så åkte jag hem o väntade på att mamma skulle sluta så vi kunde åka in till stan o möta upp pappa och sen köpa tapeter och färg! så i helgen blire att åka till vadstena och fixa en massa! :) längtar verkligen efter att få flytta in där nu asså, är så jävla trött på den här lilla hålan så jag spyr snart. och mina föräldrar går mig på nerverna och tydligen varandra oxå...  dom har bråkat hela dan sen dom såg varandra typ, UNDERBART! dom är ju fan värre än småbarn ibland asså.. ska bli skönt att slippa allt här hemma ett tag snart. det här är nog fan första gånegn som jag faktiskt ser fram emot att börja skolan igen! känns rätt bra asså.
ah och nu ikväll så har jag börjat packa ihop en massa grejer på mitt rum oxå, börjar bli lite tomt i garderoben nu iallafall. fast känns endå rätt sorgligt att åka här ifrån om nån vecka för trots allt så trivs jag faktiskt här hemma i min lilla bondhåla...
.




Nobody knows, nobody knows but me
That I sometimes cry, if I could pretend that I'm asleep
When my tears start to fall
I peek out from behind these walls
I think nobody knows, nobody knows, no.

Maybe if I act like that, that guy will call me back.

hej.
kom precis hem, har varit ute och övningskört med mamma. och det gick väl inte så jätte bra direkt för mamma satt o skrek! aja idag har jag varit och jobbat på vikelbygården igen oxå. kul men bara sju dagar kvar där nu. skönt. och igår så földe jag med emma på cross SM i finspång. det var väl inte det roligaste jag gjort direkt kanske menmmen roligare än att sitta hemma iallafall. och sen  när jag kom hem gå åkte jag o mamma iväg och övningskörde, då gick det betydligt bättre än idag iallafall fast då körde jag bara på en parkering. och sen när vi kom hem så följde jag med mamma och pappa ut i skogen och plocka svamp?!  jag hatar verkligen skogen asså, bara en massa äckliga små djur.. USCH. aja nu ska jag nog sätta mig i soffan en stund o ta det lugnt,.
.


sometimes I think of you and smile.

Kiss me.

Hej. Sitter o kollar på film med Fia, a perfect getaway eller nått hette den tror jag.. Verkar inte så värst bra men men.. Idag så har jag varit o jobbat inne i stan på abborreberg, var rött mycke o göra asså för var bara jag o Helena som jobbade. Men fick sluta en timme tidigare iallafall, sjukt skönt! Och sen efter jobbet vare tänkt att jag o emma skulle åka direkt till Linköping på keep it loud men icke! För hon är tydligen magsjuk eller nått.. :/ Så istället blev det att åka hem o sen åkte jag o syster ner till blacka o köpte pizza och sen hem o satte oss framför tvn. Kul lördags kväll.. Och imorgon så skulle jag o emma ha åkt på cross SM men dår väl se hur det blir med det.. Aja så kan det va.. Igår så övningskörde jag iallfall för första gången det gick faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv! Haha förutom att mamma började må illa dårå.. Hähä ;) men nu ska jag väl kolla vidare på filmen kanske. Heddå heddå.

T O R S D A G

hej, '
håller på o städar mitt rum, känns som att jag inte kommer nån stans med skiten.. ger snart upp tror jag o fortsätter nån annan gång eller nått.
idag har jag iallafall varit o jobbat, lika kul som vanligt typ! fick iallafall en biobiljett av chefen idag NAJS. ah o sen så åkte jag o köpte mjök o sen hem o laga mat o städa. fan vilekn rolig dag asså måste jag ju säga!
men imorgon efter jobbet ska jag iallafall övningsköra för första gången.. hähä kommer säkert gå skit bra.
hähä snodde min pappas jacka igår, den kan han ju bara drömma om att få tillbaka! ;)

Röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad.

hej.
ligger i sängen o ska staxt sova tänkte jag så jag orkar upp imorgon o ta hand om gamligarna! idag så har jag iallafall jaobbat, och sen efter jobbet så åkte jag hem o fixa mig o duscha o lite sådära och sen så följde jag med emma till lotorp o kollad enär hon spelade match. 1-1 blev det tror jag.. var inte så inne i matchen.. ups. men fick iallafall chansen att träffa lilla frida en snabbis oxå, sjukt kul. det var fan första gången den här sommaren. sjukt. ah och sen så kom vicktor dit också så satt o prata med honom en stund tills det började spöregna.. USCH jävla skit väder. ah och imorgon blire att åka en sväng till vadstena efter jobbet o lämna av lite möbler o grejer! :)
men nu ska jag sovaa. G O D N A T T !



Through smoke.

hej.
sitter o kollar på tv, skulle egentligen jobbat idag men blev inte så för jag orkade inte helt enkelt.
igår iallafall så jobbade jag hela dan. och sen på kvällen så åkte jag o emma hem till jessica, och sen åkte vi till kimstad o träffade maria en stund o så. trevligt! och sen så följde emma med hem hit och sov här. och idag så gick vi upp typ vid tolv nån gång, sjukt skönt att sova ut! och sen så gick vi ner o käka frukost o sen åkte hon hem i regnet! hah. ah och  idag tänker jag inte göra ett jävla piss bara ta det lugnt typ, känns som att det kan behövas.

............


I en stad där ingen längre bor.

hej,
sitter och lyssnar på musik så högt så det göt ont i öronen. gissar på att det inte uppskattas av dom andra i familjen men det skiter jag i just nu.
idag har jag jobbat på vikelbygården men gamlingarna fram till klockan halv tre, och fyfan vilken hemsk dag det har varit! griniga pensionärer som gnällt över allt hela dan och en fucking hemsk mensvärkoch inga värktabletter, UNDERBARt! oaja o när  jag kom hem så tänkte att jag kunde gå ut i solen o lägga mig en stund men icke, för det LUKTAR KOSKIT så man kan spy här ute. jävla bondhåla. längtar härifrån! igår så var jag iallfall i söderköping o kollade efter en soffa till lägenheten, hittade nog en bra tror jag. hittade iallafalll en soffbord som fick följa med hem. och imåndag så var jag o hämtade nyckeln till lägenheten oxå och lämnade av lite grejer och så. aja nu ska jag gå ut i köket o rota fram lite piller o sen slänga mig på soffan en stund där jag har legat sen jag kom hem o sovit. S K Ö N T.




RSS 2.0