I will die some day.

hej.
ligger o kollar på film, sandor slash ida. börjar om typ tio min ska bli kul. men har bara tre lektioner så rätt soft endå :) den här helgen har iallafall spendrats här i vadstena med frida. helt okej helg lite sseg kanske men annars rätt bra. ah men känner att jag har lite brottom nu så skrier mer ikväll kanske! :)


Boys don't cry.

hej.
sitter på mitt rum ska fan sova snart så jävla trött! kom hem från felica o elin för en liten stund sen :)  najs. skolan idag var sjukt soft bara tre lektioner sluta vid elva nån gång sköööööööööönt. ah o då gick jag hem o städa mitt rum o sen kolla jag o frida på film, i rymden finns inga känslor men jag somna. hähä. haha o så vkana jag av att jag typ snarka till o bah frida hörde du?!? :o jag lät skit konstigt o sen somna jag om :) ah. o sen vid fem typ så drog vi med sofie o maria till korpen o dänsa lite zumba.gjorde vi igår med btw, as kul fan :) ah o sen hem o ducha o sen hem till elin o felicia. ah och imorgon äre öppethus på skolan så bli nog att gå upp ganska skapligt iallafall.


MATISYAHU - MIRACLE ♥




Do you belive in miracles?

hej.
hade precis klassråd. kult. o nu så har vi egntligen studietid men skrev bara upp mig o gick hem istället. seeg dag iskolan idag har det varit. usch men men senare ikväll ska iallafall jag o frida dansa? zumba? ska bli roligt! o sen ska jag nog städa mitt rum och PLUGGA! blä.


How was I supposed to know it was all a show?

hej.
ligger i min sköööööööööööna säng nu ska snart sätta på en film en stund o sen sova. idag så hade jag svenska prov dårå gick väl sådär måste jag ju säga.. eller ah gick skit rent ut sagt! och så fick vi reda på vad bi fick på debbatt grejen.. haha våran grupp var knappt godkänd.. kan det va mitt i fridas fel?... näääää va. ah o sen efter skolan så käka vi o så o sen gick vi o köpte godis o posta brev o sen drog vi hem till felicia o elin. längesen man hängde med dom så de va najs :) men orkar inte skriva mer nu.

 

 

 


G O D N A T T !

hej.
ligger i sängen o ska snart sova. fast är inte trött men ah endå. idag så har jag varit i skolan jätte kul var det som vanligt! hade våran gestaltning, skönt o ha det gjort nu. ah o efter skolan så har jag pluggat lite men gick inte så bra för jag somna... ah o sen har jag väl hängt lite med frida o sådära. och imorgon har jag svenska prov.. KOMEMR GÅ ÅT HELVETE!


HAHAHAHH

Bajsade i butik
– fick fängelse

Missnöjd tjej fick inte låna toaletten

Den femtónåriga flickan frida kagevik fick inte låna toaletten i en affär i Finspång.

Som hämnd satte hon sig på golvet och bajsade.

Straffet blev åtta månaders fängelse.

Butiken i Finspång har ett speciellt sortiment. På grund av det tillåter inte hälsovårdsbestämmelserna att kunder använder personalens toalett.

Det försökte den kvinnliga expediten att förklara för den flicka som den 21 november 2010 stod inne i butiken och ville nyttja faciliteterna.

Lämnade avföring

Hon blev inte förtjust i svaret.

– Hon drog ner brallorna, satte sig på golvet och bajsade, berättade butiksbiträdet under den första rättegångsdagen, skriver Norrköpings Tidningar.

Samtidigt som flickan uträttade sina behov sa hon hotfulla saker till kvinnan. När hon bajsat färdigt drog hon upp byxorna, stal godis och lämnade affären.

Kvar på golvet låg hennes avföring – och hennes lortiga trosor

Åtta månaders fängelse

I går föll domen.

Frida döms till åtta månaders fängelse för en rad brott, bland annat misshandel och ofredande.

Förutom de åtta månader hon nu döms till får hon avtjäna två månader på ett tidigare fängelsestraff, eftersom hon varit villkorligt frigiven. flickan ska dessutom betala skadestånd.



så här nöjd var hon efteråt...





VARNIG!!


So you go your own way and I'll do the same!

hej.
ligger i sängen ska väl snart sova. är sjukt trött!
ahmen idag så gick jag upp vid ÅTTA?! o fixa mig o packa det sista o lite sådära o sen vid tio så skjutsa min syster hit mig till vadstena. sov hela vägen hit typ SKÖNT! ah o då gick jag o frida o käka o sen skolan. UNDERBART! så jävla mycke grjer känns det som vi har den här veckan. typ nån gestaltining imorgon o sen typ svenska prov på onsdag det ser jag fram emot! ska bli så HIMLA roligt för jag är så HIMLA bra på ordklasser! ah o sen efter skolan o gick vi o handla lite o sen typ chillat på mitt rum o kollat solsidan o lite sånt :) men nä godnatt! :)


 

hahahahahahahahahahahahahhah


söta grabbar.. :)

hähä.

It’s my heart you’re taking and it’s breaking bit by bit.

hej.
sitter på mitt rum o har lite sjukt tråkigt o sådära. ska väl packa lite snart kanske till imorgon för då drar jag till vadstena igen i två veckor. kult. NAE! eller kanske det blir inte vet jag.
idag så har jag iallafall varit med emma och tessan. sjukt kul. inte träffat tessan sen nyår?!?! inte okej! ah vi har typ suttit o sncakat o myst lite sjukt bra dag har det varit iallafll måste jag ju sägaa! kommer sakna mina babes nuuuu. åh :( menmen. nä nu ska jag nog gå ner o hoppa in i duschen!











FÖRLÅT VAR TVUNGEN.

aja sjukt bra dag vare!

it started out as a feeling..

hej.
sitter på mitt rum o lyssnar på lite music. väntar på tessan som snart ska komma hit oxå! :D hähö. igår så kom iallafall emma hit o vi satt typ bara framför datorn o chilla lite grann. ah sjukt najs faktiskt! men ah skriver mer sen. heddå heddå!

skaffa ny pojkvän igår oxå för den som ville veta hilma söt kille. HERREGUUUUUUUUUUUUD.





två super snygga camis bilder! inte orkat laddain dom från kamerna sså dom kommer sennnnnnnnnn

Joshua James - The new love song.



as braaaaaaaaaaaaa!

when you dreaming whit a broken heart, the giving up is the hardest part.

hej.
sitter på mitt rum med syster och nördar lite computer. as tråkigt! hon skulle kirra en ny header till min blogg men det går väl sådär måste jag ju säga... får nog göra den själv om det ska bli nått med det.. haha. aja så äre. har inte gjort ett pisss idag faktiskt. väldigt ovanligt känner jag!? menmen emma kommer förhoppningsvis hit en stund sen? får väl se. ah o imorgon ska jag iallafall träffa min saknade tessan! ska bli roligt det var fan as längesen. usch! ah men nu kanske vi ska gå ner o laga lite mat? skriver mer sen kanske pusssss!


Varför kan jag inte bara glömma dig?

hej.
ligger i sängen nu funderar på att sova.. är egentligen inte trött men ah.. känner inte för att vara uppe heller. så ah. men idag har jag iallafall inte gjort ett jävla piss. legat framför tv:n o kollat på film/sovit. träffa emma en snabbis oxå.
orkar inte skriva mer nu. mår skit. hejdå.



jag måste bara släppa dig nu innan det växer mer..

Hurts - Stay.



My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay.

Say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Stay with me, stay with me,
Stay with me, stay with me,
Stay, stay, stay, stay with me.

this shit hurts like hell. ♥

hej.
är hemma i VÅNGA nu. sjukt skönt. kändes bara onödigt att vara kvar i Vadstena eftersom jag inte tönkt gå till skolan imorgon heller. mår väll så där just nu måste jag ju säga.. sjukt ont í halshelvetet. aja. sjukt trött är jag oxå... menmen var iallafall i skolan den första lektionen och på nån debatt skit vi hade. jag o frida sög! IG HÄR KOMMER VI! TYP. mmh. sen gick jag hem o la mig o sov o kollade på solsidan. sjukt skönt! aja o sen vi sex nån gång så kom pappa o hämta mig o vi åkte hem.
nu ska jag sova. GODNA
TT!

 

hihiihiiiiii.


JAG HAR KLAPPAT EN VARG EN GÅNG!

hej bloggen!
sitter på mitt rum med fridabajsen just nu.. det är kult. idag så har vi varit i skolan det var as kult! ehmmmmm ja och om typ tjugo min ska vi gitta till cullinaris o käka fett mycke med krubb! men nae det är äcklig mat som vanligt. jaaaa.


FRIDA OCH JAG RIGHT AT THIS MOMENT TYP. rätt snygga om jag får säga det själv!


oj glömde en bild i förra inlägget som jag lova frida att lägga ut eftersom hon tyckte att det var så status att va med på min blogg.


här är min kompis frida! hon är rätt ful.. eller jag mena söt tycker jag. hon har en lite konstiga sjukdommar o sådära  som man kanske ser på bilden ser ju inte helt frisk ut iallafall? men tycker hon är helt ok endå faktiskt!

miss u sooo mutch right now.

hej.
ligger i sängen nu ska väl försöka sova snart. totalt meningslöst men endå somnar inte förns tre fyra det vet jag. men ah idag så hade vi värsta chill dan typ kommasamman grej hela förmiddan o sen tre timmar hål o sen idrott som jag endåå inte var med på. haha min klass asså så söta var dom på idrotten.. hähä. jag o frida har pluggat lite oxå. duktiga flickor! JAPP! har föresten feber nu oxå jätte mycke känns det som.. usch vill inte vara sjuk :( bajss! aja godnattt!

varit kisse men för arg för attnödig jätte läng gå o kissa.


jag o frida.


jag. tycker jag vart rätt så fin på den här bilden...


 o frida igen.. hilma gullig faktiskt!


henki penki, frida o emil.

Tänkte bara säga att jag saknar min bästavän sjukt jävla äckel mycke :( ♥

















Inga hinder stoppar oss, Inga lögner krossar oss
För vi vet, vi vet var vi står, Mänskor kommer, mänskor går
Vänner stannar och jag förstår, Vi finns för varann
När du gråter, kom ihåg
När man delar är man två, Och vi kan hjälpa varann
Ja, tillsammans står vi här, Ser vart alla vindar bär.

Älskar dig bästavän!



flyger iväg som ett pappersflygplan.

hej.
tillbaka i vadstena nu då. roligt roligt. har as mycke plugg den här veckan det ser jag fram emot! men ah igår så gjorde jag absolut ingenting typ hela dan, låg i sängen o kolla på film typ, jätte roligt måste jag ju säga. men sen på kvällen så kom martin en stund iallafall :) himla trevligt! ah o sen imorse så gick jag upp vid typ halv nio o fixa mig o greja lite grann o sen kom frida o vi åkte till till linklöping med mammi o syster, först ikano o kolla på ny mobil till mig men måste vänta till första feberuari men då blire nog en iphone! ;d NAJS! ah o sen gick vi in på ikea o köpte lite grejer typ gals till mig för jag har bara sönder min så blev plastglas den här gången... inressant va? jaoo o sen åkte vi vidare till lilla vadstena. gick o käka o sen skolan bara två lektioner! o nu har vi precis varit o handlat lite. ah o ikväll bilre att plugga!



...sometimes the green mile seems so long.

hej.
ligger i sängen, har feber o  grejer så orkar inte göra nått... har JÄVLIGT on i magen oxå. hate it! skit kul. har precis kollat på den gröna milen. sjukt bra var den tjöt som en liten gris. har inte gjort ett piss idag vakna vid typ halv ett gick upp duscha o sen åt. sen har jag kollat på film väldigt händelserik dag faktiskt.. men orkar inte göra nåttt mår bbajssssssssss. mmh så ere.



SJUKT BRA.

can't get nothing right.

hej.
sitter på mitt rum HEMMA I VÅNGA o har bajstråkigt men skönt som fan att vara hemma. har inte gjort nått idag typ sovit en stund gjorde jag förut, det var skönt! fortfarande sjukt trött så kanske gå o lägger mig snart eller ska vänta tills min mammi kommer hem iallafall. miss her :( imorgon ska jag väl försöka hitta på nått iallafall kanske blir att åka till stannnnnnnnnnn. får se hure blir med den saken mmmh så kan de va. jag har inget kul attt skriva så skriver mssa onödigt bara det är roligt.


LA LA LA LA


Hoffmaestro - So you do


Regina Spektor - Samson







don't fool yourself.

hej.
sluta för typ en halvtimme sen o nu har jag städat o fixat lite på mitt rum för vid ett typ så kommer pappa o tobbe o hämtar mmig! :) najsssss får se vare blir att hitta på sen när jag kommer hem´... sova skulle va najs för det har jag inte gjort mycje den här veckan... (y)




Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel.

There’s still a little bit of your taste in my mouth.

hej.har typ luchrast nu! i typ en o en halvtimma eller ah det är en halvtimme kvar nu sen har jag matte... KUL!  jäfla ekvationer fattar nothing! dom ringde nyss från mediamarkt oxå... min mobil är typ fuktskadad.. inget dom kunde göra R.I.P :( </3 buhu!!!! lite ledsen sådär. menmen. ahhhhh torsdag ida rå najs! slutar vig tio i tolv imorgon o då blire raka vägen hem!!!!!!! :D :D :D jappppp. skriver kanske merr ikväll eller nån annan dag.
 heddå heddå.

Cannonball - Damien Rice ♥



There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of you laced with my doubt
It’s still a little hard to say what's going on

There’s still a little bit of your ghost your witness
There’s still a little bit of your face i haven't kissed
You step a little closer each day
That I can´t say what´s going on

Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball

There’s still a little bit of your song in my ear
There’s still a little bit of your words i long to hear
You step a little closer to me
So close that I can´t see what´s going on

Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So its not hard to fall
When you float like a cannon.

Stones taught me to fly
Love, it taught me to cry
So come on courage, teach me to be shy
'Cause its not hard to fall,
And I don't want to scare her
Its not hard to fall
And i don't want to lose
Its not hard to grow
When you know that you just don't know


♥ ♥ ♥ ♥ ♥




 


This years love it better last.

hej.
sitter o Pluggar som en liten jude! skriver nån praktik uppgift skit sen ska jag skriva lite franska oxå o lite annat grejs. tråååååååååkigt! menmen onsdag idag då bara två dagar kvar i skolan innan det är dags att åkaa hem!!! längtar faktiskt. o idag så åkte fridabajsen hem oxå usch va tråkigt. mmh jag har inget kul att skriva längre känner jag.
kan ju säga att jag saknar mina kompissssar och min mammii lite granna sådära.
men nu ska jag plugga vidare o sen blire greeeeeeeeeeek! :D



söt tjej....................!!!!!

00.35

hej.
ligger i sängen o ska sova typ nu snart kollar lite på Greek, har gjort det hela kvällen faktiskt inte speciellt kul men jävligt skönt. andar dagen i skolan vare idag då eller ah igår. segt som fan att ha börjat igen. har redan fått massa grejer som ska göras. längtar som fan tills på fredag iallafall när jag får åka hem igen!!! känns konstigt att vara tillbaka här. aja och imorgon så åker frida hem oxå för hon ska till fjällen eller vart de nu va? tråkigt! kommer typ döööö här. menmen´thats life!


Robert Svensson - Young Enough.


please don't give up on me.

hej.
sitter på mitt rum i vadstena o glor, börjar om typ tio min o har matte... fyfan va roligt längtar som bara den! ah sen hae vi engelska o svenska oxå shit va roligt! ah känns ju lite sädär att vara tillbaka här då.. vill helst åka tillbaka hem till mitt kära vånga. menmen.


WHAT HAVE I BECOME... ?

hej.
ligger o kollar på Greek sjukt bra typ beroendeframkallande hähä. är sjuk trött egentligen men känner att jag kommer inte kunna sova endå ska kan lika gärna sitta uppe o glo. 
vill verkligen inte åka tillbaka till vadstena imorgon.. funderar stakt på att byta eller nått. men kanske känns bättre när man väl är där... jsut nu vill jag bara vara hemma eller nae inte egentligen men inte i vadstena heller. aja. ska upp ganska tidigt imorgon gissar jag på för måste åka o hanla med mamma o sen typ packa färdigt o så... aja GODNATTTTTT.


there's nowhere else I rather be.

hej.
har inte skrivit på nåra dagar så gör det nuuuu.
i torsdag så typ städade jag mitt rum lite o sen på kvällen kom emma hit o sov här (y) vi typ baka, skotta snö och åkte pulka o sen låg vi o kolla på´film en stund oxå :) mysigt. och sen igår så tog vi 11.40 bussen till stan. gick där en stund... o sen gick jag hem till christoffer o vi typ kolla bara på tv. sen åkte jag hem o slängde mig i sängen o kolla på film. och sen typ vi tolv kanske så kom martin hit o hämta mig så sov där inatt. vi typ kolla på film o sådära. och idag så skjutsa han hem mig vid tre kanske? o då borsta jag tänderna o hoppade in i duschen o då blev det självklrt strömavbrott.. menmen o nu så har jag börjat packa tills imorgon då det bli att dra tillbaka till vadstena. KUL! men nae nu ska jag gå ner o laga mat eller nåtttttttt.  byebye.'


I know I need to step up and be strong

hej.
håller på o städar mitt rum men det är så jävla tråkigt så skiter nog i det nu.. :P har inte gjort ett piss idag, sov till typ ett o sen gick jag upp o duscha o greja lite.
ah och igår så kom emma hit vid nio, haha då låg jag o sov. somna om när var här oxå o sov till typ halv elva. hähä. aja o då blev det att hoppa upp ur sängen o börja fixa sig för skulle ta 11.40 bussen till sttan. jao så vi gick på stan en stund o sen mötte vi upp mamma utanför lycky 7 och jag tog hål i navlen. fyfasen aså ´gjorde inte så ont som jag trodde men ah efteråt när dom skulle berätta hur jag skulle skötat o så så slog det lock för öronen och det börja snurra i huvet som FAN lite läskigt sädära fick sätta mig i fönstret o dricka vatten hähä. aja o sen så följade vi med mamma tilll netto o sen åkte vi tillbaka till stan så jag kunde köpa mjukisbyxor för jag var ju så smart så jag tog på mig jeans, inte skönt! aja sen gick vi till emmas mammas jobb o hämta emmas mamma o sen gick vi tillbaka till lycky 7 igen så emma kunde ta hål i navlen. hähä o sen åkte vi till rusta´, o sen så åkte vi till blacka o mötte upp fornander o gick o käka pizza o sen hem till henne o kolla på  tv o myste en stund! sen åkte vi hem o jag la mig o kolla på film till typ ett o sen sov jag! tidigaste jag gått o lagt mig på låååååååååååånge. fick ju sova mer än tre timmar iallafall (y) ganska ovanligt..









sjukt najs dag!




A Throw-Away Letter - Sebastian Wijk



I've given up on getting you, I find there's nothing left to do.
I can't se you anymore, I guess it's for my own good.
And I'll bee walking alone...

Jag måste gå vidare för egen del.

hej.
sitter o lyssnar på musik o grejar lite, kom hem från stan för typ en timme sen eller nått nja kanske två timmar javene skit samma iallafall. idag så skulle jag gått upp vid typ halv tio i morse men försov mig o vakna inte förns vid typ tjugo i elva. blev att stressa som en jäkla dåre för skulle ååka med 11.40 bussen till blacka o sola men hann som tur va! ah o efter vi solat så drog jag o emma in till stan o träffade lilla alex, hilma trevligt. vi typ gick omkring o kolla lite o så tog jag två
hål till i öronen så har sex nu! asså hål. ah o så fick vi alex att ta hål i örat oxå hahah så kuuuul :) ah o sen när alex åkt så satte ja o emma oss o fika lite. mysigt!
och imorgon blire att åka till stan igen o ta hål i naveln.. fy fasiken aså.. så jävla nervös. menmen. o sen ska vi nog träffa fornander en stund oxå! aja.

Vill bara somna om igen o vakna upp i min dröm.♥

HEJ KLOCKAN ÄR FUCKING 04.45 O JAG KAN INTE SOVAAAAA :( :( ANAL ASSÅ. JAG SOM SKA GÅ UPP TIDIGT IMORGON OXÅ. PIGG_TJEJ. NAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. ´ÅÅH :(  ♥


Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig.

hej.
sitter o lyssnar på musik. roligt.
har varit med emmababe en stund idag! vi har inte gjort nått speciellt typ suttit vid datorn o sååå. kul hare varit iallafall :) o imorgon blire att gå upp tidigt, för då sa jag o emma soooooooola! skönt! behövs verkligen aså blek som ett jävla lik. inte najs. men nu tänker jag faktikt lägga mig i sängen o kolla på film o sen sova! :)












MY HUMP



så jävla sexigt jag o emma blev kåta som fan. min framtida man aså...

BILDER FRÅN NYÅR!















 



 

 


hähä..

orkar inte ladda upp fler nuu

Det var inte dig jag älskade.

hej.
vaknade för en timma sen av att mamma väckte mig, annars skulle jag nog kunnat sova hela dan! sjukt trött! gick o la mig typ halv sju i morse igen.. inte bra sover ju bort hela dagarna menmen. idag skulle jag ha åkt till rejmyre o firat min faster o så men dom åkte innnan jag hann gå upp så ah blev att vara hemma istället. kanske ska städa mitt rum? får se om jag orkar skulle dock verkligen behövas... ´mhm så ere. men nae nu ska jag lägga mig i sängen en stund o kolla på film kanske. :)



pussssss.

första januari tvåtusenelva.

hej.
ligger i sängen o myser med emma ;) ;) ;);) ;) hehe.. kom hem vid typ halv tolv idag o käka frukost o sen gick jag o la mig o sov till klockan tre. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. lite halvt seeg sädära idag faktiskt idag gick o la oss vid typ halv sju.. vart lite kåt nu btw för emma mata mig med chips.. (A) rawr, grrrrrrr mjauuu. men ah o sen så har jag typ lehat o kollat på film hela dan. tills vid åtta typ då emma kom. gud va hon kom... ojojojoj. men ah (fast egentligen så har hon aldrig gjort det..) stackarn.. får hjälpa henne nån gång, asså inte hjlälpa hjälpa men fixa nån åt henne som faktiskt kan det dära...if you know what i mean?! ;) hähä.. men ah o nu har vi typ suttit o kollat på bilder från igår o så hahahahahahah. söta var vi... :) jaaaaa o nu kom visst tomten o hälsa på.. mysigt!!! vi ska trekant. han ska fixa så emma kommer för första gången i hela sitt liv. kul för henne. själv brukar man ju komma sådär fem gånger om dan. ah så äre. lustigt inlägg kanske men emma är lustig så hennes fel alltihoppa. japp!
lägger upp bilder från igår sen för nu orkar jag inte!



PS JAG VAR NAKEN.

RSS 2.0