Don't keep me waiting.

hejhej.
sitter o kolla på wallander med mamma och syster. mysigt! idag har jag varit ledig för första gången på flera veckor! sjukt skönt hare varit! sov typ halva dan och sen så skulle jag gå ut o lägga mig i solen, men då gick så klart solen i moln! FUCK IT! så satt inne o kollade på tv istället och sen så började jag städa mitt rum oxå men kom inte så långt... hähä. och nu ikvcäll så har jag börjat packa ner lite grejer i kartonger oxå för på måndag får jag min lägenhet!!!! men är fortfarande sjukt mycke grjer jag måste fixa till den. blä jag orkar inte!menmen blir säkert bra till slut! :) ah och imorgon äre tillbaks till aborreberg och jobba igen som gäller! mycket till liv jag har, känns som jag jobbar jämt nu och när jag inte jobbar så är jag för trött för att orka göra nått annat! aja nu ska jag kolla vidare på filmen. hej svejs!
riktigt ny bild.

LIVE A FUCKING LIE.

hej.
har inte skrivit på aslänge men har inte orkat! orkar inte nu heller egenltligen men gört endå.
idag är jag på världens sämsta humör och det blir bara värre o värre!
har jobbat hela dan på abborreberg och nu är jag äntligen klar med min prakatik iallafall men ska tillbaka dit o jobba redan på tordag igen fast då får jag ju pengar så värt det! och imorgon så börjar jag jobba på vikelbygården oxå ska bli SÅÅÅ KUL att hänga med gamlingarna hela dagarna. ser jag fram emot o sådära.  aja nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova o hoppas på att det aldrig någonsin blir morgon igen,
F U C K   I T !

Kanske är min hjärna tumlad och tömd.

hej.
sitter och lyssnar på musik o ska snart gå och lägga mig för imorgon äre dags att gå upp tidigt o jobba igen. den här helgen har gått alldeles för fort! men den har varit rätt bra endå måste jag ju säga. började med att i fredags så var jag o emma i stan på munken in thepark o kollade på krunegård! så sjukt bra! och sen så treäffa vi maria och massa annat trevligt folk. ah o sen igår så typ chilla jag hela dan o sen på kvällen så åkte jag iväg till motala. ah och idag så har jag väl inte gjort så jätte mycket bara tagit det lugnt. och imorgon äre tillbka till lindö och överklassen som gäller.





Nu kan du få mig så lätt.

hej.
har inte skrivit på skit länge nu igen men har inte orkat och så har vårat internet varit dött nåra dagar pga. av det brann upp när det åska ute.
aja i torsda förra veckan åkte jag o emma o cämpade i vättreviksbadet, o då passade vi även på att gå nbort till vadstena o träffa ellen, sofie o alex! saknat folk det där. ah och nu i måndags så började min praktik på Aborrebergs vandrarhem ute i Lindö. kul. NAE! bara massa överklass kärringar typ. FAST IDAG SÅLDE JAG GLASS TILL MARKUS KRUNEGÅRD! <3 hähä (a) ah o annars har dete väl inte hänt så mycket i mitt liv... just nu är jag sjukt trött, hård dag på jobbet! så ska snart krypa ner i sängen! :)

RSS 2.0