pulsen ökar, hjärtan rusar, kroppen fylls av adrenalin!

hej.
sitter ute på altan o väntar på att tessan ska höra av sig. så ska vi kanske åka o bada eller nått! idag har jag typ inte gjort ett skit, vaknade vid halv ett o då gick jag ut o la mig i solen ett par timmar och sen så satte jag mig här på altan o kolla på OC tills nu. värt. igår kväll iallafall så åkte jag o emma ner till blacka o träffade sara, satt där o snacka typ as länge och sen gick vi en sväng o träffa lite annat folk oxå. trevligt! men nae nu kanske jag ska ta o fixa mig lite iallafall o byta kläder.



saknar er mina amigos!


i'm falling for you.

I don't wanna tell you that I long to see your face
I'm scared it my scare you away
and I don't wanna tell you that sometimes I think of you and smile
cause time with you is time enough for now

But I don't know how long I can stick around and be
just another friend time and time again and hold my tongue.
I don't know how long before it breaks me down inside
and all my strength has gone away, and it's too late before I say

I'm falling for you 
I'm falling for you

I'm trying hard to be myself but I always seem to fail
I'm afraid I'm not the guy you know so well
cause every time I'm near you I just seem to lose my head
and spend my time admiring instead.

But I don't know how long I can stick around and be
just another friend time and time again and hold my tongue.
I don't know how long before it breaks me down inside
and all my strength has gone away, and it's too late before I say

I'm falling for you
I'm falling for you

I'm torn between the chance for everything and a price that I can't pay
losing you is something that I'd never chose so I'll just have to wait
but it kills me everyday

I'm falling for you
I'm falling for you
I'm falling for you
I'm falling for you

I don't wanna tell you that sometimes I think of you and smile.



I'm better of on my own.

hej.
kom precis ut ur duschen o nu ska jag nog fixa mig lite o sen följa med mamma o syster en sväng in till stan o fixa nått skit.
Ah och igår så följde jag med min pappa upp till gamla byhålan rejmyre o firade min kusin lousie som fyller 18 år idag. grattis till henne. kan ju inte säga att dte var så jävka kul där asså fick vara lektant med mina små kusiner, vi lekte skola o grejer.. helt slut när jag kom hem. och då kom emma hit och vi tog moppen ner till kimstad o träffade maria :D sjukt längesen vare! saknat henne som bara den! ah o där kollade vi på film och sen så sov vi där. mysigt. och idag gick vi upp vid typ nio o åkte hem.
tänkte att jag skulle säga att jag saknar vadstena och alla människor där lite oxå har redan tröttnat på min kära familj vissa dagar förstår jag ju verkligen varför jag flyttade iallafall!


härligt gäng detdär!



jag kan aldrig bli så perfekt och fin
som dom nog vill ha mig.
jag kan bara vara just den jag är men det räcker inte här...

I tried to be prefect but nothing was worth it.

hej.
håller på o fixar mig lite o sen senare blire att åka upp till tessan för att fira midsommar där.
igår iallafall så var jag i linköping o fixa en ny sladd till min dator så nu kan jag använda den igen! och lämnade in min kamera som slutat fungera. gick en sväng på ikano och köpte lite grejer, ett par svarta byxor, en bikini, en tjöja en ring, örhängen och armband plus att jag fick en bh och ett par trosor av mamsen :)
men ska nog fixa mig färdigt nu o sen plocka ordning lite på mitt rum!
en bild från kreta, lägger upp flera nån annan dag när jag orkar.

Snälla bli min.

hej.
har inte skrivit på as länge nu men beror på att jag vart på kreta och så har jag ingen sladd till datorn men ska åka till linkiöping sen o fixa en ny så skriver nog och lägger upp en massa bilder ikväll! :)
nu dör snart daorn så hejdå!

I'll be fine if you stay by my side...

hej.
sitter o pratar i telefon, himla trevligt sen så ska jag nog sätta på ett par avsnitt OC  och sen sova! helt slut efter en dag med släkten och mina vilda små kusiner! men fick en massa bra grjer till min lägenhet så det är ju bra!
hopp och imorgon fyller man sjutton dårå, känns rätt ovärt men får förhoppningsvis spendera dagen med världens bästa eftersom att madre och padre jobbar.. och sen på tisdag så bär det ju av mot grekland oxå! ska bli så jävla skönt! dags att börja packa snart kanske.... he he.
ah och igår var jag iallafall med emma och tessan och vi var typ vid mårn o grilla o  lite sådära.


fake a smile bitch.

hej.
sov typ till klockan ett idag när min syster kom o väckte mig o då låg jag kvar i sängen o kollade på OC tills min mamma ringde runt klockan tre o sa att vi skulle åka till stan. köpte typ ett par shorts och ett par skor. ah o sen hem o käka pizza o sen film med mamma o syster. och nu sitter jag på mitt rum o ska snart gå och lägga mig o kolla på OC igen, hej jag har inget liv! menmen.






I think some people aren't born to be happy.

fuck it.

Har varit hemma i knappt två dagar och längtar redan tillbaka, hade nästan glömt anleding till jag flytta från första början men idag påminde du mig igen.

Sommarlov!

hej.
ligger hemma i min säng nu och är helt död, har sovit lite för lite tror jag. aja igår så slutade skolan iallafall så nu har jag äntligen sommarlov, känns både bara och dåligt..kommer sakna alla fina i vadstena och så ska jag jobba typ hela sommarn men vafan skönt endå. haha ah och igår så skulle alla baka tll klassen oxå, så skulle vi fika ihop sen, så jag o frida bakade en kladdkaka. den var inte så jätte uppskattade måste jag ju säga, för busiga som jag o frida var så körde vi på eget recept o hade i allt äckligt vi kunde hitta i mitt kylskåp tex. vitlöksdressing, saft, kaffe, BBQ sås, baconost, salt, peppar, aromat, pommekrydda, tacosås o ah... och det roligaste var att theo o norell fakiskt åt av den! SÅ JÄVLA KUL! fast det tyckte inte dom så vi kommer antagligen få igen som fan för det där.. menmen sånna smällar men får ta, helt klart värt det ju! ah o sen igår kväll så firade jag sommarlovet med en massa fina människor, kvällen började bra och slutade väl sådär.
och idag vaknade jag klockan åtta för sista gången på äckelinternatet o då var det bara att hoppa upp ur sängen o börja packa o städa för sen kom mamma o körde hem alla grejer och sådära, längtar lite smått tills augusti när jag får min lägenhet! ah så idag när jag kom hem så har jag hållt på o packat upp. inte ett dugg kul. jag har verkligen alldeles för mycket kläder har ingen stans att göra av skiten! JOBBIGT.
.

G O T T !

Om du var musik vore jag en sång.

hej.
sitter ute på altan o skat snart gå in o hjälpa pappa med maten o sen bär det av mot vadstena för dom två sista skoldagarna innan sommarlovet! ska bli sjukt skönt att kommal hem ett par månader men kommer säker att saknat liiiiite kanske. har legat o solat hela förmiddagen, sjukt skönt!
igår iallafall så var jag o emma med vicktor, vi var o fiska. bäst som jag är så fick jag fyra fiskar. måste dock säga att det är jävligt äckligt att meta, massa mask o grejer. det är verkligen inget för mig!
aja ska väl gå in o hjälpa min fader då.










Älska mig.


sjukt bra film!

Du har ett sätt.

tjo.
sitter o chillar med emma i min  säng nu, bränner lite lagom sådära i mitt fejja,  inte så skönt nae.  menmen får skylla mig själv helt enkelt!  satt iallafall nyss ute o kolla på film, den bästa jag sett på länge var det nog älska mig hette den, så jävla sjukt bra film!
såhär röd o fin är jag idga. söt va???????????
.

I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.


hej.
har inte skrivit på as länge sen men har inte kunnat för har inte haft någon laddare till min datorn, för den gick sönder!!! fuck. men får en ny om nåra veckor?! men emmma gullet var så snäll o låna ut sin. tack tack tack!
aja har väl inte hän t nått speciellt dom senaste dagnarna endå kanske,
i onsdags tog treorna studenten :( så fint och så sorgligt! kommer bli sjukt tomt utan dom i vadstena nu dom sista dagarna.. och sen i höst kommer det ju en hög med 95: or.......... KUL, NAE.
ah och i torsdag så var jag o tältade med emma, linus och massa folk vid nånb sjö nån stans. rätt kul faktiskt!  ah och idag o igår så har vi bara legat ute i solen o chillat! as najs. fått lite färg på kroppen nu åtminstonde och mer lär det bli för om tio dar så drar jag till kreta med familjen en vecka! ska bli sjukt skönt kan jag ju lova! LÄNGTAR!
badade för första gången idag oxå i grensholm, rätt kallt... ja vad har mer hänt då, jag har fan hittat en lägenhet i vadstena nu som jag får den första augusti SJUKT FIN. ska bli så jävla skönt att slippa äckelinternatet och den där jävla jouren.
aja nu ska jag väl va lite social med emma KRAM KRAM!

onsdag:









två däckade treor på ellen o sofies soffa! HAHA busigt...








torsdag:









grrrrrrr..

RSS 2.0