Men om du ramlar kommer jag o ramla åt samma håll.

hejhej.
sitter o lyssnar på musik typ, as kul. skulle verkligen behöva plugga nu men jag skiter fan it! jag fattar endå inget så bara onödigt att lägga ner tid på det! JÄVLA GEOGRAFI OCH JÄVLA BOSSE! åhhh tar livet av mig! skolan idag gick sjukt segt idag aså men imorgon äre iallafall äntligen fredag igen! så skönt och då blire att åka hem o träffa bästa emma! :) den här veckan har gått sjukt fort iallafall och det är ju bra..

Ditt hjärta måste gå sönder.

hej.
kom hem från ellen o sofie för en liten stund sen. skulle verkligen behöva plugga nu men JAG ORKAR INTE! har både geografi och franska prov på fredag... åååh o sen typ hundra miljoner inlämningsuppgifter oxå blä jag älskar mitt liv just nu! skulle behöva städa mitt rum oxå.. kanske ska ta o göra det då, börjar bli rätt äckligt här inne faktikt.. aja onsdag idag då, känns helt okej! den hä rveckan har gått rätt fort bara två dagar till i skolan o sen åker jag hem!




Lasse Lindh – I En Annan Flicka (Remix 1998)
Lasse Lindh – Ditt Hjärta Måste Gå Sönder
Thåström – Men bara om min älskade väntar

En skymt av solen doft av vår.

hej.
sitter på mitt rum i vadstena o glor, as kul har jag! är så jävla trött funderar på att gå o lägga mig snart..
var på jobbintervjuv imorse då, gick nog helt okej faktiskt. men om jag får jobbet så måste jaglära mig massor om dinosaurier.. gu va intessant! aja efter dte så åkte jag o mamma till linköping o handla lite o sen vidare till vadstena. har bara haft två lektioner idag as soft först matte o då tog jag o sofie kaffe paus istället för o jobba.. ah o sen så hade vi sex o samlevnad i två timmar. o efter skolan så gick jag o frida med ellen o sofie hem.
känns som vi har as mycke plugg den här veckan oxå fyfan.....

Kent – FF



Det är inte hur man har de det är hur man tar de.

hej.
kom precis ut ur duschen o nu sitter jag o lyssnar på musik o lite sådära måste snart ta tag i mitt liv o sätta mig o skriva ett CV tills imorgon för då ska jag på intervjuv om sommarjobb! fast vet inte om jag vill ha det men men känar ju penagr iallafalll o det är ju bra. idag har jag iallafall varit med emma, vi har typ inte gjort ett piss... skrivit ut bilder till mina tavlor o sen typ bara chillat. ah blir att gå o lägga sig tidigt ikväll iallafall ska ska upp skit tidigt imorgon för interjuvn är redan vid halv nio.. o sen ska jag till vadstena oxå.. fuck jag måste packa färdigt oxå.... åååh jobbigt!!! men nae nu har jag inte tid o sitta här längre.

grejerna jag fick med mig hem igår.








Hur många lingon finns det i världen?

hej.
sitter in my säng med emma o ''myser'' lite, ska snart sätta igång en film hade vi tänkt! hon ska sova här inatt, kan bli trevligt ;) if you know what i mean?! ;) japp idag har vi iallafall gått på stan jag köpte två jackor, två linnen, en tröja och en navelpercing. sen gick vi kolla på bio oxå, fet bra var den!  satt ett litet lingon brevid emma oxå typ, stackarn...  fast emma är oxå ett riktigt stort lingon (a) men gillar henne endå :) typ. ahh lägger upp little bilder på emma och det jag köpte imorgon kanske :) men sov då gott inatt hejdå.
SJUKT BRA! BESTA FIMLEN ahh .

If you were a kiss, I know I'd be a hug

hej.
sitter o väntar på att emma ska bli klar eller nått så vi kan åka till stan. har sjukt tråkigt just nu!! ska bli sjukt kul att träffa henne iallfall för det var ett tag sen nu känner jag! usch.. ah ikväll ska vi iallafall på bio o se hur många lingon finns det i världen, ska bli kul. ah men nu ska jag gå o borsta tänderna o lite sådära hejdå.
känns föresten väldigt bra att jag inte har ett jaävla piss att ha på mig! om jag inte ska gå på stan i termobyxor kanske? hatar att bo på två ställen ibland asså!
Lasse Lindh – Radion Spelar Aldrig Våran Sång

Red Hot Chili Peppers - Otherside

Studio 99 – Otherside

How long how long will I slide 
Separate my side I don’t 
I don’t believe it’s bad 
Slit my throat 
It’s all I ever 

I heard your voice through a photograph 
I thought it up it brought up the past 
Once you know you can never go back 
I’ve got to take it on the otherside 

Centuries are what it meant to me 
A cemetery where I marry the sea 
Stranger things could never change my mind 
I’ve got to take it on the otherside 
Take it on the otherside 
Take it on 
Take it on 

Chorus 

Pour my life into a paper cup 
The ashtray’s full and I’m spillin’ my guts 
She wants to know am I still a slut 
I’ve got to take it on the otherside 

Scarlet starlet and she’s in my bed 
A candidate for my soul mate bled 
Push the trigger and pull the thread 
I’ve got to take it on the otherside 
Take it on the otherside 
Take it on 
Take it on 

Chorus 

Turn me on take me for a hard ride 
Burn me out leave me on the otherside 
I yell and tell it that 
It’s not my friend 
I tear it down I tear it down 
And then it’s born again 

Chorus 

How long I don’t believe it’s bad 
Slit my throat 
It’s all I ever





jag saknar dig.

BJÖRKLIDEN.

tja.
kom precis ut ur duschen fett skönt kände mig sååå ofräsch.. kan bli så efter en 22timmar tågresa eller hur lång den nu var don't remember. aja kom till norrköping vid typ halv två idag o då kom pappi o hämta mig o vi åkte hem o käka våfflor. sen så har jag typ suttit o visat alla bilder för mamma o pappa o sädära och ikväll blire att träffa en väldigt saknad tjej, min lilla tessan saknat henne som tudan så ska bli sjukt kul! men ah har inte orkat/ hunnit skrivit nått här när jag var i björkliden så tänkte att jag kunde göra det nu :)
FREDAG: åkte vi tåg nästa hela dagen o kom fram i björkliden fem sex kanske o gick till våra stugor o packa upp o käka o så och sen gick vi o lyssna på nån som berätta om anläggningen typ o sen hem o sov eller nått komme rinte ihåg.

frida o fanny

ellen

alex

ossian o ellen

johan o henke

frida o sofie






LÖRDAG: Då åkte vi tåg till narvik i norge och gick till krigsmuseet o lyssna på nån norsk gubbe som snacka om nått krig o grejer på norska så fatta inte ett skit råka somna ett antal gånger (a) ah o sen typ fick vi egen tid att gå runt i narvik o kolla o sådära o vi satte oss inne i ett köpcenter o käka våra matsäck hah lite pinsamt sådära? ah och sen skulle vi ha åkt upp med gondol på nått berg eller nått men det gick inte pga att det blåste för mycke så istället fick vi sitta o glo i nån stuga o sen lyssna på en tjej som berätta massa om sitt jobb o grejer :)

frida o sofie



min klass

frida o ellen

henke o oliva

belinda, ellen julia o frida



carro



SÖNDAG: då åkte vi slalom i björkliden. åkte tillsammans med carro, amanda o bosse... jag o carror dog nästan så jobbiga människor men slapp dom sen iallafall. men hann inte åka så jätte länge innnan det blev storm men jag o carro gav inte upp endå vi kämpa vidare tills alla liftat hade stängt/gått sönder o det sluta med att vi fick åka skoter hem för det blåste så jävla mycke! var till o med en tjej som lyfte från marken..

frida jag o carro

carro



sofie




MÅNDAG: då åkte vi till kiruna. på vägen dit så guidade vi i bussen, det gick väl sådär.. hah aja. ah vi åkte iallafall först till kliruna stadshus skit tråkigt! o sen åkte vi till kiruna gruva o LKAB där fick vi byta buss o sen åka ner i gruvan 540 meter under marken, as coolt. o där nere fick vi veta hur allt gick till o sådära. o efter det så åkte vi o träffa en same o massa renar o grejer as söt var han! (A) JAG SKA GIFTA MIG MED EN SAME! ah o sen åkte vi vidare till jokasjärvi ishotell. sjukt coolt vare verkligen!
sofie o belinda

ellen o jag

kiruna gruvan

frida jag o sofie

ellen sofie o frida

ren o same

jag



frida, ellen maria sofie carro o jag


TISDAG: Då tolkade vi upp till svergies höst belägna fjällstion jåktajåkka o där uppe lyssna vi på nån som skulle prata o sen skulle vi åka turskidor hela vågen ner (9km!!!) I VÄRLDENS SNÖSTORM men fick åka med den där bandvagnen en bit o sen åka bara typ 3 km men jag gav upp o gick.






ONSDAG: ah då hade vi valfi dag då vi fick välja själva vad vi ville göra. då skulle jag ha åkt hundspann på morgonen men det blev inställt pga snöstorm... ah men sen åkte vi iallafall iväg till abisko och isbergsklättrade på ett fryst vattenfall. as kul vare!! :) o han som typ höll i det var as snygg! hähä.


















TORDAG: gjorde vi inte ett piss, gick upp o städade satte oss vid tvn o sen upp o satte oss i recption i felar timmar o vänta på att få äta o sen åt vi o sen kolla vi på film medans vi vänta på tåget. fast jag missa hela filmen för jag somna... aja,och sen var tåget nästan en timme försenat PGA SNÖSTORM.. ah sjukt seg tågresa hem känner jag fast var rätt kul igår endå, delade kupé med ellen o vi skaffa lite nya polare som vi hängde med. en norsk neger och tre fransmänn som vi körde sanning eller konsekvens med haha ah lite smått läskiga var dom måste jag ju säga men endå.



orkar inte ladda upp mer bilder här men lägger väl upp på facebook nån dag :)

snöstorm och minusgrader.

hej.
ligger o glor på tv i våran stuga i björkliden. sjukt fint äre här måste jag ju säga men jävligt kallt! idag har vi tolkat efter bandvagn och det gick skit för mig jag ramla tre gånger på typ fem min så då sket jag it o gick in o satte mig i bandvagnen istället.. vi åkte upp till sveriges högst belägna fjällstation i låktajåkka som ligger en bit härifrån o så var vi där en stund och sen så tyckte lärarna att vi skulle åka tur skidor nio kiometer i världens jävla snöstorm.. fast så blev det icke vi fick istället åka typ tre kilometer men det gick oxå skit så jag tog av mig skidjävlarna o gick istället! o sen kom bosse o hämta mig med skoter istället. hah. ah o sen gick vi hem till stugan o julia laga mat o jag frida o belinda gick o handla o sen har vi typ bara chillat. men nu ska jag kolla på biggest looser. eller nae ska ut på en raggarrunda med ellen heddå heddå!
söta tjejor igår på ishotellet i jokkasjärvi eller vafan det heter :)

varje gång du möter min blick.

hej.
har inte skrivit på ett tag nu känner jag men har inte orkat! just nu sitter jag  o laddar in musik på mobilen o taggar för en ungefär 20timmars tågresa upp till björkliden med SP10,blir nog kul. kommer inte hem förns fredag nästa vecka eller nått men ah. ska dela stuga med frida, belinda o julia så det blir nog as kuL! :) känner att jag inte har direkt mycket att skriva just nu har typ inte gjort ett piss den här veckan bara varit i skolan o pluggat typ. roligt värre. men men ska nog ta o packa färdigt nu! hejdå!

allt som vi drömde en gång.

hej.
kom till vadstena för nån timme sen typ o nu sitter jag vid datorn o lyssnar på musik o sådära. ska nog gå o lägga mig snart föär mår inge bra.. sjukt ont i huvet o känns som jag har feber. idag har jag iallafall varit med emma vi har inte gjort ett jävla piss typ bara legat o glott på film. skönt! men ae har inget att skriva så hejdå.

jag blundar och låtsas att jag inte ser.

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar dig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu..



hej idag har jag knarkat.



You had me at hello!

hej.
kom typ nyss från cullinar, var o käka värsta goda maten! köttfärs soppa bläää :( och semla usch.. ah o innan det hade vi idrott o styrketräning typ, kommer kännas imorgon tror ja plus att jag redan har träningvärk från igår o så ska jag nog till gymmet idag med, måste bli av med lite FLÄSK känner jag! typ tio kilo skulle vara perfekt, det är mitt mål ;) haha fast är nog för lat så det kommer aldrig hända! :) annars har skoldagen varit lika tråkig som vanligt typ. känns som vi har massor men jag vet inte, har iallafall franska prov på fredag o jag har inte pluggat ett skit! ååh CUT! :( och så måste jag verkligen städa mitt rum oxå men det är för stökigt nu så orkar inte... har inte dammsugit sen innan jul typ, äcklig är jag :) menmen så kan de va. men nu ska jag kolla lite oth o sen dra mig till korpen! :)
börjar bli läge att städa va...

Why is it so hard to let you?

hej.
ligger o kollar på one tree hill, så sjukt bra asså! sjukt seg dag hare varit idag måste ja ju säga aaså.. först skolan så sjukt underbart roligt! nae men ah o sen efter skolan så gick jag o sofie till korpen så nu har jag fixat gymkort så jag har nått o göra om dagarna här. sjukt segt blire ju av att bara sitta här inne o glo.
lä'ngtar bajsmycke till fredag asså för då får jag åka hem!!! sjukt skönt måste hem o hämta massa skit tills vi ska till abisko nästa vecka. kommer nog bli kul! :) men ska nog fan sova snart känner jag så jävla as trött är jag. bläää

Why is it so hard to let you?

hej.
ligger o kollar på one tree hill, så sjukt bra asså! sjukt seg dag hare varit idag måste ja ju säga aaså.. först skolan så sjukt underbart roligt! nae men ah o sen efter skolan så gick jag o sofie till korpen så nu har jag fixat gymkort så jag har nått o göra om dagarna här. sjukt segt blire ju av att bara sitta här inne o glo.
lä'ngtar bajsmycke till fredag asså för då får jag åka hem!!! sjukt skönt måste hem o hämta massa skit tills vi ska till abisko nästa vecka. kommer nog bli kul! :) men ska nog fan sova snart känner jag så jävla as trött är jag. bläää

I wish that you were here with me!

hej.
as längesen jag skrev här känner jag men har inte orkat typ eller nått.. just nu ligger jag iallafall i min säng o lyssnar på musik. kom ner från alex för en stund sen för sov där inatt för var så jävla rädd igår fyfan! vi körde anden i glaset o det funka... så jävla äckigt, det var en ande som hette  sam ( som några andra elver har ''fått kontakt'' med förut) det var iallafall en gammal pykpatietn som har bott här på det är jävla gammla psykhemmet! usch! ah o så sstälde vi massor frågor o sådära o så söta som dom andra var så fråga dom när jag skulle dö.. då svara den 2? fattar inte riktigt och så fråga dom om den ville att jag skulle dö o då hamna den på ett opponervänt kors?!.. känner mig så omtyckt! ah o sen så fråga vi om den skulle spöka för mig o frida inatt o då svara den kanske. ASSÅ SNACKA OM ATT JAG VAR RÄDD! och blev ju inte direkt bättre av att vi låg o kolla skräckfilm hela kvällen sen oxå.. menmen får skylla mig själv men ändå så jävla coolt!
annars i helgen så har vi inte gjort så jätte mycke, ifredag vare en as kul kväll som kanske inte slutade så jävla bra! menmen och igår så ''bröt'' vi oss in på dom två gammla psykhemmen/elevhemmen som ligger här det har vi gjort typ tre gånger nu rätt obehagligt... skulle finnas spännsängar i källaren men dom hitta vi inte :/ mycke mer gjorde vi inte igår typ bara chilla o körde det där jävla skiten! och idag vetifan vad jag ska göra, skulle behöva städa mitt rum men så jävla tråkigt.. ska nog dra o sola sen iallafall :)

MIN SUPER SAKNADE EMMA O JAG!

With you is where I'd rather be
But we're stuck where we are
And it's so hard,you're so far
This long distance is killing me
I wish that you were here with me
But we're stuck where we are
And it's so hard,you're so far
This long distance is killing me...
Brandy – Long Distance

Det du känner är turbulens.

hej.
sitter o lysssnar på musik typ, är sjukt trött! blir att sova tidigt idag, känner attt det behövs. skolan idag gick så sjukt jävla segt asså inte riktigt klokt. men bara två dar till nu!!! sen helg. vet inte om jag ska stanna kvar här eller åka hem...?! känner nog att jag vill hem tror ja. menmen får seeeeee. känns som att jag borde plugga nu egentligen för har prov på fredag, kuligt. men orkar inte det får gå som det går helt enkelt :) men ska sätta på en film nu o sen ska jag sova tror jag så hejdååååååååååååååå.!

I’m not quiet myself these days.

hej.
sitter på mitt rum o glor, har idrott om ett tag typ vid tre? då ska vi iallafall ha dans, kan bli kul. skolan idag än sålänge har gått fruktan svärt segt! helt sjukt asså. usch. och så har jag så jävlaont i huvet idag med sov typ ingenting inatt känns det som.. bläääää. menmen bara tre skoldagar till o sen helg så skönt! blir nog att åka hem ! :)
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt





RSS 2.0