The strength to go on.

hej.
ska snart gå o lägga mig men tänkte skriva lite först! får snart damp på min dator för den går inte att ladda längre?!?! ÅÅÅH! aja idag så vare sjukt segt att gå upp kan jag ju lova mycket segare än vanligt! måste börja lägga mig tidigare på kvällarna asså! satt uppe o kolla på film med freddie halva natten igår..
ah hade svenska prov imorse oxå som jag egentligen kanske skulle behövt plugga lite mer på än vad jag hade gjort.. ah o sen hade vi engelska o sen sluta vi! fett skönt! o då satte jag mig o plugga, blev klar med tre rester S K Ö N T !  bara fyra kvar..  aja sen drog jag o ellen en sväng till röda korset o lite andra ställen, o sen hem till brygga o koka spagetti. ah o sen gick jag frida ellen o sofie o kolla på fotboll. fast han inte kolla färdigt på det för min mamma ringde o sa att dom var i vadstena. jag måste ha världens sötaste föräldrar asså, dom hade med sig massa mat o grejer som vi åkte bort till vätterviksbadet o satte oss o käka :) MYS. eller rätt pinsamt men vafan!
OCH IMORGON SKA JAG GÅ O KOLLA PÅ EN LÄGENHET! GLAD TJEJ. sovmorgon imorgon oxå tydligen! NAJS!
saknar er tjejer! ♥

Det står player skrivet i pannan.

hej.
sitter o kollar på one tree hill, borde typ plugga egentligen men orkar inte, har ingen ork till nått.
imorse hade vi nationella i matte, gick rakt åt helvete! hade typ inte sovit nått så satt där o nästan somna.. har varit helt död hela dagen, satt o sov på historia lektionen haha o sen gick jag hem o la mig o sov o sket i idrotten för mådde inge bra.  så jag sov ett par timmar o sen gick o käka med ellen o frida. sen hängde jag med ellen vi hade tänkt dra till hamnparken men det var så jävla kallt ute o kändes så jävla ovärt så vi gick hem istället.


du är en fin vän, en av dom finaste faktiskt!




åt helvete med allt.

I'm falling apart, I'm barely breathing 
With a broken heart that's still beating 
In the pain there is healing.



I know you didn't bring me out here to drown so why am I ten feet under and upside down?

hej.
sitter o lyssnar på musik o väntar på Ellen. har precis städat mitt rum, det behöveds verkligen! men kunde inte damsuga för dammsugarn var borta som vanligt.. aja. vaknade vid typ halv två idag oxå!?! fyfan för att sova bort hela dan. menmen det kanske behövdes.
igår iallafall så var jag ellen o sofie o kollade på belinda och julia i motla när dom hade spelning, sjukt bra var dom! o sen åkte vi tillbka hit till vadstena och här fanns det verkligen inte ett piss att göra.. helt jävla dött! hoppas på att den kanske händer nått lite roligare ikväll då eller nä just det världen ska ju gå under idag.. hahaha!



Can't stop thinking.

Har verkligen en dålig dag idag men hoppas fortfarnade på att den ska bli bättre. har mått kasst hela dagen. har omkring med en stor klump i magen o vet inte riktigt varför eller jo det vet jag men det tänker jag inte skriva här. allt känns bara åt helvete just nu. jag har inte sovit ordentligt på flera dar det är lixom för mycket tankar som snurrar runt i huvet. plus att jag har fått tillbaka min hemska huvudvärk och kan inte äta längre heller utan att må så jävla illa, aldrig hungrig lägre känns det som. men vafan, vad gör det?

Dagen började iallafall med att vi redovisade våra samhälls uppgift om stockholm, det gick nog faktiskt ganska bra! sen svenska I TVÅ TIMMAR! FY FAN säger jag bara! ah o sen en rad med tråkiga lektioner hela eftermiddan.. skönt med fredag imorgon känner jag! o nu ska jag iallafall ta o hoppa in i duschen o sen dra mig bor mot ellen, och så vi se hur kvällen slutar..
i don't know why i can't keep my eyes off of you!




fuck it!

If I gave you my life...

If I gave you my life,
Would you let it slip,
Through your fingers like water in the dessert
If I gave you my heart,
In the deep of the night,
Would you hold it like a candle giving you light


16 MAJ

hej.
sitter hemma i vadstena nurå, har inte skrivit nått på nåra dar nu men har varit i stockholm o hade inte datorn med mig hem i helgen.
aja det var riktigt roligt i stockholm iallafall. lägger upp bilder därifårn typ imorgon kanske.
o i lördags var jag på minneskonserten i blacka med lite trevligt folk. o sen igår så var jag med emma en sväng på stan.
o idag så har jag varit i skolan o sen så följde jag med hem till ellen o sofie o jag o ellen bakade kärleksmums o lite sådära. mysigt! det var lite kort om vad jag sysslat med dom senaste dagarna. men nu ska jag nog hoppa ner i sängen o sova! godnatt :)

''Hur kasst du än mår på kvällen när du går och lägger dig så känns det ALLTID lite bättre på morgonen när du vaknar..''

godnatt.

Hate will get you every time.

hej.
kom hem från sofie o ellen nyss typ, var där o lånade en klännig av sofie som jag ska ha i stockholm när vi ska på dramaten! :)
imorse iallafall dårå så hade jag nationellt prov i engelska i typ tre timmar! UNDERBART känner att det gick sådär.. aja sen typ hadd vi historia o sen idrott som jag inte var med på. rätt slapp dag endå. o efter skolan så försökte jag plugga men det gick åt helvete rent ut sagt, gick hem o packade istället. så ska väl sätta mig o plugga på min guidning en stund nu o sen sova för imorgon blire att gå upp tidigt!
älska vädret nu oxå då!
.



Nada Surf – Always Love!

.



And each and everyday
Will lead into tomorrow
Tomorrow brings one less day without you
But don't wait up just leave the light on
'Cause all the roads that I might take
Will all one day lead back to you.


You ain't never gonna burn my heart out.

hej.
sitter på mitt rum ivadstena igen nu då! ska snart ta och hoppa in i duschen tror jag o sen gå o lägga mig för är sjukt jävla trött! skolan idag gick rätt fort. o efter skolan så drog jag o ellen bort till hamnparken och pluggade, eller ah blev väl inte speciellt mycke plugg gjort måste jag ju säga men ah fast det hade ju dock verkligen behövts! aja imorgon äre nationellt prov i engelska igen, gu va roligt!

Are we just getting more lost?

hej.
sitter o lyssnar på musik ska snart gå ner o sätta mig framför tvn med syster. ah idag så har jag iallafall varit med emma. vi tänkte att vi skulle gå upp tidigt imorse så ställde klockan på halv nio, men gick väl sådär kanske.. vi gick upp vid elva. o då typ käka vi frukost o så o sen la oss i hennes säng o spela xbox. ah o sen drog vi ner till blacka o käka pizza o sen hem till mig o glodde på one tree hill :) ah och igår så chilla vi typ hela dan, bakade lite o sådära o sen på kvällen träffa vi linus och pontus, spelade lite spel, åkte med dom till finspång o ah lite sådära ganska trevligt faktiskt!
och imorgon äre dags att åka tillbaka till vadstena igen. känns faktiskt helt okej för en gångs skull! bara två skoldagar o sen på onsdag drar vi till stockholm o stannar tills fredag!
men ne nu ska jag gå ner o göra syster sällskap!
söta osminkade tjejer!



broken mirrors.

hej.
vaknade för en liten stund sen. kan ju inte säga att den här dagen började super bra! men det löser sig väl förhoppningsvis. men har iallafall kunnat sova ordentligt inatt på jag vet inte hur länge?!? sjukt skönt var det! åkte hem fån vadstena igår oxå kändes rätt bra att komma hem måste jah ju säga! o påvägen hem så plockade tvi upp tesssan i linköping så var med en henne en liten stund igår o bara satt o pratade, mysigt! saknat henne sjukt mycke! vi funderar på att dra på håkan i sommar i göteborg snacka om att det skulle vara underbart?! måste göra det asså. men nae nu ska jag gå ner o käka frukost o sen hoppa in i duschen! :)

SJUK SJUK SJUK

hej.
ligger i sängen ska snart försöka sova en stund om det går. mår verklige piss.  jävla förkylning aså om den inte går över snar TAR JAG LIVET AV MIG på riktigt! känns osm jag har sår i halsen..
sen så är min öron igentäppta med raklöddder oxå, känns sådär måste jag ju säga. hände lite grejer här igår.. upss. raklödder i HELA mitt rum, 20 liter vatten i henkes säng och halft nerslagen. vilken kväll asså! jobbigt att allt var mitt fel oxå får ta o skärpa till mig lite nu asså!!! menmen så kan det gå.
imorgon har jag nationellt prov i engelska oxå känns som att det komme rgå åt helvete. men hoppas inte för har redan ig i engelska. fick ig på mitt historia prov oxå kändes sådär men inte direkt oväntat.. belv ett ig på svenska förhöret idag oxå.. måste ta tag i skolan nu verkligen!!
funderar på att dra hem imorgon oxå eftersom att jag är sjuk och så är jag endå ledig på fredag. SKÖNT skulle det va. men ae nu ska jag sleepa good night!



jag saknar dig min vän...

FÖRSTA MAJ

hej.
ligger ny duschad i sängen kom hem till bryggan för en liten stund sen, o nu funderar jag på att sova ett par timmar.. har inte gjort det än.. upss. aja gårdagen var faktiskt ganska lyckad! på dagen gjorde jag inte ett piss bara chilla typ. o sen vid typ sex så åkte jag o sofie till skänninge o träffa belinda, julia o my. gick hem till belinda o käka lite o sådära sen ut o kolla på massa motorcyklar som åkte förbi där nån stans o sen tillbaka hem till belinda o speöa spel. kuL :) ah o sen drig jag hem till vadstena igen, ah o sen tillbaka i vadstena så kom ellen o jennifer o mötte mig o så följde jag med hem till erika...............
men nu täker jag fan sova en stund. G O D N A T T !

RSS 2.0