GLÖMDE SLÄCKA LYSET!

ånej kom precis på att det var det dära earth hour idah juh o vi glömde släcka!

hata fula människor!

hej allihopa! sitter här o ska snart börja suuuuuuuupa lite ;) hih som vanligt lixom daah ^^ ragga lite snygga gutter oxå! ;) jaja har inte tid mer er mer nu läsare för att bättre saker för oss lixom så att säga thihi.

hata oss inte för att vi är snygga och inte ni! hihi

cha cha bloggen!

idag har vi åkt skidor, sen ramlade jag. det gjorde ont. jag kom inte upp. jag fick hjälp upp av en gamml gubbe. han var snygg. och norsk. och gamal.
KYSS OCH KLEM!

hei alle sammen nå har jeg en dusj klar!

hej allihopa nu har jag som sagt duschat klart! hade inget varmvatten i duschen dom så fick duscha i kallvatten! fy vale va jobbigt! trodde jag skukke frysa ihjäl osv.. ^^ men det gjorde kjag ju inte som tur va! XD hihi! nu ska jag fixa mig lite och sen ska vi gå upp på hotellet och käka!
KYSS OCH KLEM!

gammla bild ^^ hihihihih!

KEMPE GØY!♥

hallo!
sitter i våran lägenhet i kvitfjell och chillar, har praktik här men idag var jag o carro lediga så har varit ute och åkt skiidor! haha så jävla sämst är jag menmen ramlade inget för en gång skull idag! fast det gjorde carro hähääää ^^ XD ;p jaja nu ska jag snart gå  duscha så fort carro blir klar där inne... tror hon sitter o bajsar. ^^, hihi
och i kväll ska vi supa skallen av oss träffa norska gutter! 
ya


'


SÅ JÄVLA SNYGG ÄR JAG IDAG, passar så sjukt bra i rosa! det är bara så min färg! hihi ^^


Carro hilse kyss og en klem! ♥

Lost wings.

hej!
Sitter och öyssnar på musik och försöker plugga, hade tydligen en uppsats som skulle lämnas in imorgon... känner att jag har liiiite för mycket i skolan den här veckan,  sju prov, en redovisning och typ hundra rester seriöst som måste bli klara nån jävla gång. jaja får ta tag i det där efter praktiken för på lördag så drar jag, carro och vendela till norge i tre veckor på fjällpraktik i kvitfjell! längtarr som satan! dey kommer bli galet roligt! aja ska väl fortsätta plugga då ett tag till.

.


I'm sure that I'll find my way'
Cause I'm not afraid to try
Even a world of love and hope can't guarantee that price.....


I'm sure that I'll find my way'Cause I'm not afraid to tryEven a world of love and hope can't guarantee that price

RSS 2.0